haydaaaa bi sayfa dolusu yazdım yazım yok ALLAH ALLAH
hanımlar şimdi bidah yaz of diyorum
iyim çok şükür yemeklere saldırmam geçti kendime terapi yapmaya çalışyıorum int araştırmalrımla
eft yöntemi diye bişey var vücudunuzda akapuntur noktalrına vuruyosunuz dışardan siz gören deli sanıyo çeney göze burna başa yanlara vuruşalr yapıyon ban vuruşlarmı iyi geldi kendi halime gülmelrimi bilemicem iyiyim ama kendimi aşağılamayı kızmayı sinirlenmeyi öfkelenmeyi bırakıp kabulenmeyi deniyorum şimdi dün saçlrımı siyaha boyadım haftasonuda sevgilimin yanına gidicem 90 kg varsın beğenmesin sonuçta beni sevne herkesin görüntüme değil ban değer verdiğiini söyliyorum kendime iştahımla savaşmayı bırakıpp kaçmamyo deniyorum sanki ben kaçtıkça kovaladı şefersizz:) şimdi diyorum yerim lan istesem ama yemiyom gibi deli deli konuşuyom kendimle aceleye gerek yok kendimi yıpratmaya hiç gerek yok ama vazgeçmekte yokk dediğim gibi savaşı bıraktım daha sakin daha sağlam yol alıyorum sanki
tuzu bende severim ama epey azalttım, çünkü fena su tutuyor vücutta, bir de korkulu rüyamız selülitin en sevdiklerinin arasında.
şişman beyni bende okuyım bakim
inceledin sanırım yorumları, nasıl buldun, daha önce yazmıştım belki tekrar olacak ama 58 kilo ile evlendim 2007 de evlendikten 2,5 yıl sonra filandı gözümü bir açtım 69 kilo olmuşumyemişim içmişim neyseeeee, 6-7 ayda düştüm yine 58 e ve bu kadar rejim diye kastığımı hatırlamıyorum ama bu kitabı her akşam okurdum, sonra rafa kaldırdım, bu akşam yine okumaya başlayacağım. tavsiye ederim gerçekten
evet canım okudum, hemen almayı düşünüyorum,
kitabı okurken atıştırmalıklar yermişim
selam kızlarbugün cam sildim azıcık yoruldum desemde inanmayın baya yoruldum keyifler yerinde gördüğüm kadarıyla
gırgırına hoşgeldin bacım....yazdıklarını okuyunca haaaahh işte bu dedim....zaman herşeyin ilacı ve çaresidir....gördüğüm kadarıyla aşmışsın kendini yani beyinde olayı bitirip iş diyet kısmına yaklaşmış
ortican bu kitap nedir geçmişi okudum güya ama konuyu kaçırdım sanırım
bu saat oldu daha yemek yapıcam,sabahtan yapmazsan böyle olur deyip kızıyorum şuan kendime
haydaaaa bi sayfa dolusu yazdım yazım yok ALLAH ALLAH
iyim çok şükür yemeklere saldırmam geçti kendime terapi yapmaya çalışyıorum int araştırmalrımla
eft yöntemi diye bişey var vücudunuzda akapuntur noktalrına vuruyosunuz dışardan siz gören deli sanıyo çeney göze burna başa yanlara vuruşalr yapıyon ban vuruşlarmı iyi geldi kendi halime gülmelrimi bilemicem iyiyim ama kendimi aşağılamayı kızmayı sinirlenmeyi öfkelenmeyi bırakıp kabulenmeyi deniyorum şimdi dün saçlrımı siyaha boyadım haftasonuda sevgilimin yanına gidicem 90 kg varsın beğenmesin sonuçta beni sevne herkesin görüntüme değil ban değer verdiğiini söyliyorum kendime iştahımla savaşmayı bırakıpp kaçmamyo deniyorum sanki ben kaçtıkça kovaladı şefersizz:) şimdi diyorum yerim lan istesem ama yemiyom gibi deli deli konuşuyom kendimle aceleye gerek yok kendimi yıpratmaya hiç gerek yok ama vazgeçmekte yokk dediğim gibi savaşı bıraktım daha sakin daha sağlam yol alıyorum sanki
2 gündür hiç su içesim yok benim ....nedenki acaba....sizde de varmı böyle bir durum kızlar...
Dagitmissin ortii bugunu hafif gecirmissindir ins. Cnmdün size hiç yediklerimi yazmasam da olur saçma sapan oldu menü patladı gitti
DÜN
SABAH
2 küçük pastane sandviç ekmeğine peynir
ÖĞLE
yarım kase çorba
2 yk tas kebabı
ARA
4-5 kepekli bisküvi
AKŞAM
3 adet acılı çiğ köfte
1 adet ince lavaş
bol yeşillik
sonrası ıvır zıvır gece 12'ye kadar ağzım durmadı yaaaa
Hosgwldin bacimhaydaaaa bi sayfa dolusu yazdım yazım yok ALLAH ALLAH
ben seni anlıyorum ekinom eski
bizim eski okuldada bir müdür vardı inan hayatımda tanıdığım en kötü insandı birde bizde hiç huzur bırakmazdı çok var malesef
kızlaar fittingo diye bi sayfa var ona üye olun. günlük almanız kalori ve yediğiniz şeyleri ekleyerek aldığınız kaloriyi otomatil hesaplıyo süper bişey. kendi kafanıza göre kalori hesabı yapmadan o pat diye hesaplıyo. ben çok sevdim onuarkadaşta oluruz oradan isteyen yapabilir.. menümü yazıyım kaloriler fittingo sitesinden
sabah 1 kepçe mercimek çorbası + 1 dilim kepek ekmeği (150 kalori)
ara 5 adet fıstık (31 kalori)
öğlen 3 yemek kaşığı kadar ıspanak +1 dilim kepek ekmek (145 kalori)
ara 5 adet fıstık (31 kalori )
akşamda tahminen tam buğday ekmeğine tost yapıcam (167 kalori)
ve aldığım kalori 524 .. günlük almam gereken kalori ise 974 kalori.. baya fark attım sanırım
spor yaparsam akşama yazarım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?