Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

herkese günaydın kızlar
az kalorili mutlu bir gün geçirelim inşallah
bende dayanamadım bugün tartıldım inşallah yarın bende küçük bir bomba patlatcam
çok mutlu oldum az az da olsa veriliyormuş demekki oysaki sene başından beri hep deniyordum ama 2-3 gün sonra pes ediyordum
yediklerime dikkat edince veriyorsun demekki
suyu çok tüketmeninde etkisi var hadi bakalım yaza az kaldı

günaydın bacılar
ne güzel ya kilo vermişsiniz devamlı olur inşallah kızlar
bende işler kesat almasam yeter der oldum ama kızlar pişmiş desem harbi kilomu aldım desem göbek burnuma değecek nerdeyse
iç hareket edemiyorum bağırsak problemi de başladı of ki ne of

hemen moralini bozma bence en önemlisi sağlık tabiki
ama bitki çaylarıyla falan oyalanabilirsin yatmadan önce ıhlamur falan iyi geliyor yada kuru kayısı kuru incir falan
yatmak tabi sıkıcı ama seninki az geçici bir süre öyle düşün inşallah atlatırsın bir an önce:)

Evet ya sorma çok az kaldı. Bugüb tartıda yani ben nintendo wii ile tartılıyorum bna hedefine ulaşmana 69 gün kaldı demezmi

Günde 144 gram vermem lazım

Dukan diyeti atak 1 gün

Sabah: ekmek ( kaçamak buydu işte) yağsız süt
Arada: hiç
Öğlen: 1 ızgara tavuk bacagı derisini sıyırıp attımm
Arada: 1 haş yumurta yağsız peynir
Akşam: haşlanmış tavuk göğsü yağsız sütten yapılmış sosu ile

2 litre su içtim 30 dak yürüdüm

Sa bugünkü muhtemel menü:

Sabah: 1 dilim dukan ekmeği, yağsız peynir, şekersiz bitki çayı
Arada: yermiyim bilmiyom
Öğlen: haşlanmış tavuk eti
Akşam: 2 haşlanmış yumurta yağsız peynir ve yağsız yoğurt

Bir bardak süt içerim bir ara mutlaka

Bugün saat 10 dan 8 e kadar çalışıyorum

Evet ya sorma çok az kaldı. Bugüb tartıda yani ben nintendo wii ile tartılıyorum bna hedefine ulaşmana 69 gün kaldı demezmi

Günde 144 gram vermem lazım

o nasıl bişey ya tanıtım linki varmı? türkiyede var mıı ? merak ettim almak isterim ilk defa duydum

günaydın kızlarrrr

dukancı kaptan maşallah böle deVAM ET menüler yerinde:)

benim enişte 30kilo verdi dukanla.geri de almadı valla.

bana göre değil ya sırf protein ekmek-pilav yok ,zor bi diyet

çalışmasak aslında olur ama çalışınca olmuyo ya. hem ev işi hem onun için ayrı menü. of of of .. az az vermek iyi yine hiç vermemekten.. bacaklarım kalın olmasa çokta derdim değil kilom ama yağlarım hep popmla bacaklarımda toplanmış kaç senedir elbise etek giymek hayal bana ama mayısta fotomu ekliycem bakın bakalım fark varmı geçen senekiyle bu sene arasında.. ben pek fark göremiyorum belimden başka

o nasıl bişey ya tanıtım linki varmı? türkiyede var mıı ? merak ettim almak isterim ilk defa duydum

Canım nintendo wii oyub konsolu yani bildiğin play station gibi. Farklı oyunları var özellikle super mario oyunları.

Bide ninendo wii oyun konsolunun işte stepi ve spor cd si var. Ben onu aldım. Stepin üzerinde tartılıyrsun
Çok eğlenceli ya. Ama çok pahalı arada bir verdiğim paraya acımıyor değilim türkiyede nekadar net bilmiyorum.

günaydın kızlarrrr

dukancı kaptan maşallah böle deVAM ET menüler yerinde:)

benim enişte 30kilo verdi dukanla.geri de almadı valla.

Evet yaaa inşallah bozmam :))) bööööle devamm :))

GIRGIRINAMIII HANİİİ NEREDE NEEEEREDE???

bende bakıyorum oyun konsolu çıkıyo diyorum ne alaka anladım canım kalsın ozaman

Gırgırına buradaydı ve gitti.. bişey yazmadıı. sadece aşağıda aktif kullanıcılarda gözüktü okadarr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…