- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
kızlar bu arada gofret için aynı şeyi söyleyemem 160-180 cl civarı ama bitter çikoyu bu kadar abartmayın....bir stics çubuk bitter çiko 46 cl....%46 kakaolu 2 kare bitter çiko 48 yada 52 cl....gündüz ara öğün olarak kahvenin yanında rahatlıkla yenebilir bence....diyeti ne kadar kasarsak bir yerden sonra muhakkak patlak veriyor benim fikrimce....benim favorim %80 kakaolu ülker bitter çiko:126::125::109:
ohhh afiyet olsun ,can olsun...gerçekten günde 2 kare hergün olmasa daha iyi tabi de rahatlıkla yenebilir bence....
bu arada reklamdaki berna laçin miydi ne zayıf valla beli incecik
Walla ben yemedim sportie. Yalana yalana bi hal oldum ama. Bu arada diyene bak goturmus sut dilimini
Sendemi ciko. Allllam allllam nereye kacayim
yağmur az önce bende bir yeme atıştırma hissi vardı iki bardak çay ictim yok baktım yok geçmiyor şekerli bir sakız aldım şimdi iyiyim
Bitter çikolata kadar berbat birşet vrmıdırki. Tadı berbat bence
Önemli olan bu kare kaç tane kücük kareyi kapsıyrbelkide 4 minik kareyi içeren bir kare yiyorsundur hahaha
Ayrıca ülker çikolata olduğu gibi kare değilmi? İnanmıyorum 2 paket çikolatamı yiyorsun sen
CINARINVALİDESİah onların çantamda ne işimi var?:
- bitane ye bişey olmaz
- daha hazirana çok var ye bişey olmaz
İçimdeki bunu deyince cantama nasıl olduysa çiko girmiş
ya bencede canım hem kendimizi pisikoljk olarak sokuyoruz rejime hem bünyemizi. sonra kan şekerimiz düşüyo göz kararmaları baş dönmeleri başlıyo. hergün olmasada günü kurtarıcak tatlılığı vücuda sokmamız lazım. çünkü ben bundan önceki rejimimde yaşadım bunları. en fazla 1 hafta sonra bünye tökezliyo. kendimize yazık
hehehehe duraklama döneminin sonu çöküş dönemi olmasın orti
sence benm kaçamak çok fazla olmuş mu
aynen canım söylemek istediğim bu....diyet zaten en azından beni baya bunalttı son zamanlarda....kendimce bir kalori sınırım var ona göre bu tür kaçamaklara da yer vermeye çalışıyorum zaman zaman....mesela bizde çerez çok tüketilir,yaklaşık bir haftadır çerez yerine sadece fındık ,badem vede ceviz yiyiyorum tabi sayıylabu sayede - 350 cl kardayım gibi
bizdede çerez abur cubur hiç tüketilmez canım. yani ben rejime girdiğimden beridir öylee.. kola içmeyide bıraktım çok şükür
sana ne oldu ortican,nerde o - 1 kilolar evde yapılan sandiviçler ne bileyim eski düzenin .....sen başarırsın ama şu an gidişat pek iç açıcı değil
dedim bak ....
paso karbon olmuş sanki
kızlar herkese günaydın az kalorili bir gün olsun hepimize:)
dün o kadar tartı muhabbeti yaptıktan sonra bugün dayanamadım ve sabah tartıldım vee gözlerime inanamadımresmen 2-3 kere çıktım tartının üstüne gördüğüm sonuç mükemmel sanırım geçen haftaki kilo verememenin acısını bu hafta iyi çıkarmışım!
kızlar yarın bombayı patlatanlardan biri benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?