Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar
bende günde 1 tane akide şekeri yiyorum 10dk.da falan
tatlı isteğim geçiyor inşallah çok kalorili değildir

bugün kü menü
sabah
1 minik kurabiye şükür bitti
2 dilim ekmek az reçel
çökelek
öğle
2haşlanmış patates
ara
1kuru dolma
akşam
5 kuru dolma
3 yk mantı çorbası
1 dilim ekmek
güya sabah iyi yiyip öğle ve akşam patates yiyecektim
yine dayanamadım önemli olan bu saatten sonra durabilmek

Bitter çikolata kadar berbat birşet vrmıdırki. Tadı berbat bence

ohhh afiyet olsun ,can olsun...gerçekten günde 2 kare hergün olmasa daha iyi tabi de rahatlıkla yenebilir bence....

Önemli olan bu kare kaç tane kücük kareyi kapsıyr belkide 4 minik kareyi içeren bir kare yiyorsundur hahaha

Ayrıca ülker çikolata olduğu gibi kare değilmi? İnanmıyorum 2 paket çikolatamı yiyorsun sen

CINARINVALİDESİ ah onların çantamda ne işimi var?:

- bitane ye bişey olmaz
- daha hazirana çok var ye bişey olmaz

İçimdeki bunu deyince cantama nasıl olduysa çiko girmiş

Walla ben yemedim sportie. Yalana yalana bi hal oldum ama. Bu arada diyene bak goturmus sut dilimini

Sendemi ciko. Allllam allllam nereye kacayim

hahahah ne güldüm yaa yalan bacım yalan,, sportie haklı popoşa popoşa yağ oluyo valla belim incecik ama popom 42beden giyiyo pantolonları

sportie bu çikolar motive bacım motive

hem ben akşam hafif yediimm.. 3 yaprak kıvırcık + 1 dardanel ton yağı dökülmüş şekilde, 1meyveli soda + 1 dilim tam buğday ekmeği ( pakette en ufak olanı seçtim, yuvarlak ekmek halinde dilimliyorlarya. ) sonra baktım doymadım gibi geldi hemen 1 yeşil elma yedim.

nasıl kiii ?

gırgırana takımdan ayrıldıktan sonra hiç uğradı mi baya mesaj ettim kızı yoksa kaçan kurtuluyor mu dedi bu kız

kızlar resmen içimde bi canavar ve yemek yemek diye bağrıyo.. 2 parmak kadar ekmek attım ağzıma bikaçtane de et parçası banamısın demedi.. 3tanede etiform kepekli bisküvi yedim. şimdi durdu çok şüküüürr. bidaha böyle atak gelirse yatıp uyuycam

yağmur az önce bende bir yeme atıştırma hissi vardı iki bardak çay ictim yok baktım yok geçmiyor şekerli bir sakız aldım şimdi iyiyim

yok kaptancım ya alışıyorsun bittere....ben ağzıma koymazdım eskiden....şimdi sütlü çikolar yağlı yağlı geliyo ...ıyyyyyyyyyyy
bak hele bizim kaptana.....tongaya mı düşürcen beni sen....
X kare+y kare=kaç tane xy kare:44:
işin şakası bir paket kareyi bir haftada bitiriyorum işte....paketteki tek kare 24 cl...
bu arada hazirana nerdeyse 1.5 kaldı bak diyim yani

aynen canım söylemek istediğim bu....diyet zaten en azından beni baya bunalttı son zamanlarda....kendimce bir kalori sınırım var ona göre bu tür kaçamaklara da yer vermeye çalışıyorum zaman zaman....mesela bizde çerez çok tüketilir,yaklaşık bir haftadır çerez yerine sadece fındık ,badem vede ceviz yiyiyorum tabi sayıylabu sayede - 350 cl kardayım gibi

hehehehe duraklama döneminin sonu çöküş dönemi olmasın orti

sana ne oldu ortican,nerde o - 1 kilolar evde yapılan sandiviçler ne bileyim eski düzenin .....sen başarırsın ama şu an gidişat pek iç açıcı değil
dedim bak ....

bugün akşam yemeğim yok malesef....dışarda işimiz vardı eve gelincede baya geç oldu benim için bende yemedim....eşim yemek yerken bende meyve salatası yaptım kendime onu yedim....
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+1domates+1 salatalık+1 yeşil,1 siyah zeytin+çeçil peyniri+2 fincan şekersiz çay+1 yudum reçel
ara:----
öğlen:1 tabak yoğurtlu biber(biberler közlenmiş)+ 1 dilim t.b. ekmeği
akşam:1/2elma+1/2 portakal+1 kivi
ara:1 şekersiz çay+2 kayısı+6 fındık+6 badem+2 ceviz

bugünlükte yeme faslı böylece biter....

akşam:
2 tane yaprak sarması
çorba
salata

ama ekmek yemedim

ara:
kuru kayısı

şimdi biraz açım ama yemekte istemiyorum ne kaldı cumaya dimi?

kızlar herkese günaydın az kalorili bir gün olsun hepimize:)

dün o kadar tartı muhabbeti yaptıktan sonra bugün dayanamadım ve sabah tartıldım vee gözlerime inanamadım resmen 2-3 kere çıktım tartının üstüne gördüğüm sonuç mükemmel sanırım geçen haftaki kilo verememenin acısını bu hafta iyi çıkarmışım!

kızlar yarın bombayı patlatanlardan biri benim

paso karbon olmuş sanki

ya canım Allaha çok şükür pazartesiden beridir bi eyt bolluğu varki sorma canım. iş yerinde et evde et et et et

Hahahha darısı başımıza canıımm çok sevindim

Bluedeniz bi karışıklık olmuş cevabımı senin yazının ortasına yazmışım anlarsın artık

dün neler yediğimi yazayım

sabah: 2 dilim wasa + light süt

ara: light ayran

öğle: çavdar ekmeğinde tonbalıklı sandviç + light icetea

ara: light süt

ara: yeşil çay

akşam: yağsız tavada light kaşarlı omlet + 2 dilim tam buğday ekmeği

gece: çilek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…