Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım bnm nişanlığım prenses model ama gelinliğim öyle değil yaa ama ben vazgeçtim öyle model istiyorum değiştirmek istiyorum gelinliğimi :26:

canım bnm nişanlığım prenses model ama gelinliğim öyle değil yaa ama ben vazgeçtim öyle model istiyorum değiştirmek istiyorum gelinliğimi :26:

değiştr bebeğim değiştir. sakın kiralandı diye onu giyme. içine sine sine al herşeyini, mutlu ol sonra pşman olursun. başından değştr canım

değiştr bebeğim değiştir. sakın kiralandı diye onu giyme. içine sine sine al herşeyini, mutlu ol sonra pşman olursun. başından değştr canım

aynen öyle canım valla yaa bi kere giycem zaten içime sinsin istiyorum ne zamndır canım ona sıkılıyo gidip değiştircem kafaya koydum :26:

hilal gelinlik konusunda ne içine siniyıosa onu yaptır geri dönüş olmuyor canım taşından işlemesine kadar istediğini yaptır benim bile gözüm kayıyor prenses gelinliklere....

Iyigeceleeer

Nasilsiniz bakalim keyfime diyecek yok. ikinci olduk !!!

Fakat haftaya birincilik koltuguna oturuyoruz kizlar. Hepimiz diyetimize dört elle sarilalim. Bilincli bir sekilde bu hafta kilo kaybimiz olsun. Güzel bir takim ortalamasi elde edelim ve su siralamayi bizde isgal edelim

bu haftaki performansimiz süperdi. Ve haftaya hepimiz ama hepimiz gercekten kilo verirsek birincide oluruz

------------------------

Simdi sira gelsin cevaplara_

nidah senmi sormustun canim mesaj listesini. Canim ben onu buraya ekledim ama anlasilan pek bir ise yaramadi.... Tekrar eklerim.

Vee.. Girgirina Bacim hosgeldin diyete ara vermekle gercekten cok iyi ettin. Cünkü bende artik cok bunaldim. ama burdan karne almadan gitmeyi kendime yediremiyorum ve kaliyorum basarip gidecem. ama genede cok cok iyi yaptin.

Ya sana neler soracam simdi kac kilosun? sevgilin seni görünce ne dedi? spor salonuna devam ediyormusun??

özlemisim seni

-----------------

Gelelim benim diyet konusuna. Uzun ugraslardan sonra gecen yil kendime en uygun diyet olarak gördügüm dukan diyetini bulmustum ve uygulayip 9 kilo verdim. Ve sonra diyeti biraktim. Daha sonra defalarca tekrar baslamayi denesemde olmadi. simdi sebebini düsünüyorum.

dukan diyeti protein diyeti ve cok et yeniyor. eh et cig yenmeyecegine göre bide pisirmesi var. Gecen sefer bu diyeti yaparken daha cok vaktim vardi yemek pisirmeye ise götürmeye vs. Ama simdi vaktim pek olmuyor ve olsun protein se yumurta peynir süt ye diyorum kendi kendime ama ikinci gün bu 3 lüden soguyorum baska lezzetler aramaya calisiyorum. is yerinde her ögle yemeginde protein ne yiyebilirim diye düsünmekten cok yoruldum. Ve tabagimda hep ayni menüler. Dukan diyeti vakti olana süper bir diyet. özel yemeklerini pisireceksin ve uygulayacaksin. dukan diyeti engin bir deniz gibi. Binbir cesit yemek pisirilebilir internette onlarca örnek var. Bende hem diyet kitabi hemde dukan diyeti yemek tarifleri kitabi var.

Ve ayrica bu diyet beni maddi olarak cok sarsiyor. Gecen sene annemin evindeydim calisip istedigimi alyiordum ama simdi evliyim ayri evim ayri masraflarim giderlerim var. Eve devamli et alamiyorum balik alamiyorum. En gicik özelligi bu. Protein pahali ya.

Bu yüzden kizlar kendime yeni bir arayis icersine girdim. Acilen güzel bir secenek bulmaliyim. cünkü artik dukan yapamayacagim.
¨Daha cok meyve-sebze agirlikli olsa en azindan daha pratik olur ve cok daha ucuz olur. Güzel bir liste bulmak istiyorum kendime.

Birgün ev hanimligina terfi edersem ve diyet yaparsam dukan yapacagim

günaydın kızlar

s a,dukan külfetli gerçekten. en iyisi herşeyden az yemek,akşam 7den sonra yememek:)

herkese hafif bir haftasonu dilerim

3. takım 304. etap etap.2.si

S_A( 75,5/ 74,8 / 0,7/0,93%)
nidah ( 58,9 /58,7/ 0,2/ 0,34% )
mattika ( 67,7/ 67,7 / 0,0 / 0,00%) kilosu sabit
hilal60300 ( 66,6/65,3 / 1,3/1,95%)
ekino ( 76,5/ 76,0/ 0,5/0.65%)
CINARINANNESI ( 66,1 / 65.7 / 0,4 / 0,60% )
Sportie ( 64,5/ 64.5 / 0,0/ 0,00%) kilosu sabit
BLUEDENIZ ( 61,4/60.7 / 0.7/1.14%)
Phatosh07 ( 58,3/57,2 / 1,1/ 1,89%)
Yagmur199 (68,2/66,5/1,7/1,25%) yeni üye hedefi 60 kilo olmak, kilosu ikiye bölündü
Yeliz209(67,0/64,9/2,1/1,57%) yeni üye hesefi 57 kilo olmak, kilosu ikiye bölündü

3. Takım ortalaması: 0,94
hilall tebrik ederim takımımızın 1.si olmuşsun bu hafta çok güzel kilo vermişsin bacım

hilal gelinlik konusunda ne içine siniyıosa onu yaptır geri dönüş olmuyor canım taşından işlemesine kadar istediğini yaptır benim bile gözüm kayıyor prenses gelinliklere....

evet bacım sonra içimde kalacak biliyorum değiştircem gelinliğimi

hahahh bu iyiydii ben kaçamak yapmıcamm Hilale inat sollamaya çalışıcam onu ben
geçemezsin beniiiiii
hadi canım gercekmi benmi birinci olmuşum enaaaa bilmiyodum nasıl sevindim teşekkür ederim bacım hele bugün 64ü ucundanda olsa gördüm nasıl sevindim yaa :44::26: yeliz beni geçmemişmi yahuu

% lik kısma bakınca sen öndesn

selam kızlaaarr bugünkü menümü paylaşıyım ;

Sabah: pastaneden mini pizza aldım 1tane + çay

Öğlen : ince 1 dilim beyaz ekmek + domates peynir + 2 çay kaşığı bal

Akşam : 2 yemek kaşığı ıspanak + yoğurt + yarımdan az tam buğday ekmeği.

Bugün çok su içemedim malum kurs falan var.. vede regl oldum ölüyorum ağrıdan inşallah kilo vermeme engel olmaz

bildiğim kadarıyla regl olunduğunda kilo verilmezmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…