- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
2 gundur tatlilara sardim ya.
Neyse yarin ins b-fit e basliyorum. :)
Herkese hayirli pazarlar..
aynen bacım al bendende o kadar....dün keşkülmü sakızlı muhallebimi yapsam derken....en son kendimi keşkül yerken buldum....teselliside tarçınla yedim
haftaya güzel başlarız inşallah
Afiyet olsub bacim yaramasinn:)
Aksama misafir var benim, tatli yaptim dolmalar fln oyoyyyy
bu arada da pazartesi yada salı başlamak koşuluyla pirinç lapası diyeti yaparım diyen varmı tekrar soruyorum kızlar....ben düşünüyorum ama bakalım....
selam kızlar bizde haftasonu pikniğe gittik ama biraz fazla kaçtı
canımda acayip tatlı istiyor nasıl kesecem bu tatlı krizini bilmiyorum valla
sütü seviyosan kaynak 1 bardak, içinede tarçın koy. mmm süper oluyo
nasıl yapılıyo canım biraz anlatsana.. bide nekadar kilo verdiriyo belki ben katılırım sana..
Bugünkü menüm :
Sabah : 1 poğaça
Öğlen : 1 yemek kaşığı ıspanak + ince dilim ekmek+ soda
Akşam : (misafirlkteydim az fazla kaçtı )
4 yemek kaşığı bezelye + biraz patates + 1 yemek kaşığı kadar et + 1 dilim ekmek,, 3 çay
regl olduğum için inşallah yarın fazla çıkmamsuda hiç 2 bardak içtim başka yok :/
selam kızlar
itiraf 1 dün ve bugün birer dilim kek yedim
itiraf 2 dün biraz fazla kaçtı
oh itiraf edip kurtuldum
ben de yarın ayran detoksu yapmayı planlıyorum aradayapmak iyidir diye düşünüyorum
bütün malzemelerini ayarladım iki gün yapıp iki gün normal yiyip iki gün lapa yapabilirim
daha önce bir kaç kez yapmıştım canım....tam anlamıyla uygulayamasamda faydası olmuştu....öğün başına 1 çay bardağı pirinci 2 çaybardağı suyla pişiriyorsun....tuz yok.... acı biber nane vs ....baharat koyabiliyorsun....3 öğün bunu yiyiyorsun....yine bol su....yoğurt yasak ....iki gün böyle yiyiyorsun....
1 ila 2 kg gidiyor....hepsi yağdan olması imkansız tabi ama iyi motivasyon oluyor....sonrasında dikkat edincede geri almıyorsun verdiklerini....
şu an itibariyle benim bugün diyet acayip patladı....sabah ful kahvaltı+akşam fırında tavuk pirzola (sıfır yağla poşette pişirdim eskiden çok sık yapardım ama bugün poşetteki yağı görünce aman allahım bu ne dedim....bir daha kolay kolay pişirmem herhalde....çok ta sevdiğim bir yemekti ama yapacak bir şey yok)....+patates püresi+makarna+salata+keşkül....
eh afiyet olsun can olsun kilo olmasın diyorum ....sabah ola hayrola....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?