Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bende bugün kaçamak yaptım ama hava güzeldi bayağıda yürüdüm bakcaz artık:)

2 gundur tatlilara sardim ya.
Neyse yarin ins b-fit e basliyorum. :)

Herkese hayirli pazarlar..

mutlu pazarlar kızlar....dün bende keşkül yaptım....onun haricinde pek kaçamağım olmadı gibi,yani öyle sanıyorum....bugünde genişşşşş bir pazar kahvaltısı yaptım....
pazartesi ne olur artık allah kerim....
kızlar 2 günlük pirinç lapası için ne diyorsunuz....ben yaparım diyen varmı....

2 gundur tatlilara sardim ya.
Neyse yarin ins b-fit e basliyorum. :)

Herkese hayirli pazarlar..

aynen bacım al bendende o kadar....dün keşkülmü sakızlı muhallebimi yapsam derken....en son kendimi keşkül yerken buldum....teselliside tarçınla yedim
haftaya güzel başlarız inşallah

kızlar fırsat buldukça uğrayın yaaaa....burası sessiz olunca ben çozutuyorum sanki:44::18:

aynen bacım al bendende o kadar....dün keşkülmü sakızlı muhallebimi yapsam derken....en son kendimi keşkül yerken buldum....teselliside tarçınla yedim
haftaya güzel başlarız inşallah

Afiyet olsub bacim yaramasinn:)
Aksama misafir var benim, tatli yaptim dolmalar fln oyoyyyy

Afiyet olsub bacim yaramasinn:)
Aksama misafir var benim, tatli yaptim dolmalar fln oyoyyyy

sağol bacım....tatlı tadını sanki unutmuşum....kendimden geçtim....100 gr ölçtüm öyle yedim....napcaz böyle bir an önce verelim şu kiloları yaaa artık
sanada afiyet olsun fazla kaçırmazsın umarım....

bu arada da pazartesi yada salı başlamak koşuluyla pirinç lapası diyeti yaparım diyen varmı tekrar soruyorum kızlar....ben düşünüyorum ama bakalım....

bu arada da pazartesi yada salı başlamak koşuluyla pirinç lapası diyeti yaparım diyen varmı tekrar soruyorum kızlar....ben düşünüyorum ama bakalım....

nasıl yapılıyo canım biraz anlatsana.. bide nekadar kilo verdiriyo belki ben katılırım sana..

Bugünkü menüm :

Sabah : 1 poğaça

Öğlen : 1 yemek kaşığı ıspanak + ince dilim ekmek+ soda

Akşam : (misafirlkteydim az fazla kaçtı )
4 yemek kaşığı bezelye + biraz patates + 1 yemek kaşığı kadar et + 1 dilim ekmek,, 3 çay

regl olduğum için inşallah yarın fazla çıkmam suda hiç 2 bardak içtim başka yok :/

selam kızlar bizde haftasonu pikniğe gittik ama biraz fazla kaçtı
canımda acayip tatlı istiyor nasıl kesecem bu tatlı krizini bilmiyorum valla

selam kızlar
itiraf 1 dün ve bugün birer dilim kek yedim
itiraf 2 dün biraz fazla kaçtı
oh itiraf edip kurtuldum
ben de yarın ayran detoksu yapmayı planlıyorum aradayapmak iyidir diye düşünüyorum
bütün malzemelerini ayarladım iki gün yapıp iki gün normal yiyip iki gün lapa yapabilirim

daha önce bir kaç kez yapmıştım canım....tam anlamıyla uygulayamasamda faydası olmuştu....öğün başına 1 çay bardağı pirinci 2 çaybardağı suyla pişiriyorsun....tuz yok.... acı biber nane vs ....baharat koyabiliyorsun....3 öğün bunu yiyiyorsun....yine bol su....yoğurt yasak ....iki gün böyle yiyiyorsun....
1 ila 2 kg gidiyor....hepsi yağdan olması imkansız tabi ama iyi motivasyon oluyor....sonrasında dikkat edincede geri almıyorsun verdiklerini....
şu an itibariyle benim bugün diyet acayip patladı....sabah ful kahvaltı+akşam fırında tavuk pirzola (sıfır yağla poşette pişirdim eskiden çok sık yapardım ama bugün poşetteki yağı görünce aman allahım bu ne dedim....bir daha kolay kolay pişirmem herhalde....çok ta sevdiğim bir yemekti ama yapacak bir şey yok)....+patates püresi+makarna+salata+keşkül....
eh afiyet olsun can olsun kilo olmasın diyorum ....sabah ola hayrola....

şu pazarları bir türlü dengeleyemiyorum kendimi....bu hafta detoks haftası olacak galiba bacımyarın lapaya başlıyorum ben ....

ya canım başlamasına başlayalımda ben işteyken onu evden getirmem gerekiyo soğuk olduğunda yenilebilirmi ki :/

günaydın kızlar herkese az kalorili mutlu günler diliyorum..
anlaşılan hepimiz az çok kaçamaklar yapmışız :2:
ama bugün günlerden pazartesi artık iş ciddi kaçamak maçamak yok

Bu arada günaydın kızlaarr dün çok mutluydum
pazarda yakın zamandır görmediğim bi akrabamız bana kilo vermişsin güzel olmuşsun yakışmış, biraz daha ver dedi

bide ablamın bana getirdiği bi pantolon vardı çok güzeldi ama içine zar zor giriyodum ve hareket edemiyodum giydiğimde yürüyemiyodum bilee. Dün onu giydim ve olduuu :) :) üstünede uzun bi t-shirt aldım zayıfladığım belli oluyodu. inşallah dahada kilo vericem ..

Bu sabahki kilom: 65.800 inanamıyorum 65leri gördüğümee devamıda gelicek inşallahh kaçamaklarıma ve regl olmama rağmen azda olsa kilo vermek çok güzelll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…