günaydın kızlar az kalorili keyifli bir gün diliyorum....
sportiecim tebrikler spor ve de menüler harika....
yağmurcum....soğuk lapada yenir canım....ama sana kalmış taze pişirdiğin gibi olmaz tabi....
günaydın arkadaşlar hafta sonlarından nefret etmeye başladım pişirip pişirip yiyesim geliyor sonra bi tarafımda yiyip nabacaaaan yaz geldi şişko diyor....ben hafta sonları hep savaştayım yani....
ya canım düşündümde hafta sonu 2 gün yapsam benim için daha iyi sanırım. çünkü zaten tuzsuz zar zor yemek yerim ben. birde soğuk olunca çok zorlanırm. sen dene bi bakıyım ne kadar kilo vericeksn hafta sonu kesin denerim
iyi düşünmüşsün canım....mantıklı bence de öyle yap....
ya canım bişey sorucam senin boy kaç ? şu çizelgende 60kg olmana rağmen 24.9 gösteriyo. ben 66 kgyim benimki 24.4 neden öyle ki :S
sorma onada geçen sinir oldum....boyum 1.59 du....yani yıllardır ben öyle biliyordumgeçen eşime hadi bir boyumu ölç dedim demez olaydım....1.56 demezmi....hadi canım yanlıştır desem de yok dedi....BMI 156 CM e göre yaptım bende....
1 lt suyumu içtim....bir yanım hadi kalk lapayı pişir diyor ,diğer yanım mis gibi çayla kahvaltı yap diyor....
Günaydııııın
Dün buraya pek giremedim
Saat 13:30 dan gece 23:45 kadar çalıştım.pazarları çalışma işi canımı sıkıyor ama yapacak birşey yok.
Şnsıma dün isviçre ilk güzel hvalı gününü yaşadı. Ben ise iş yerine tıkılıp kaldım.
Millet nasıl açılıp saçılmışlar ya. Tabii abartanlarda vardı parmak arası terlik kolsuz tişört ve mini etek gibi.
Neyse kızlar havalar iyice ısınmaya başladı ve gerçekten mont çıktı artık üzerizden yaza hazırlığa devaamm.
Ben dukanı bıraktım ve kafam rahat. Ne yiyeceğim diye sıkmıyorum kendimi.
14 haziranda mezun olacağım amaaanınnn 2 aydan az kalmış asıl diyete saaaa kurtul şu kilolardannn.
canım ben biraz baktım dün pirinç lapası diyetine. sabah kahvaltısını normal şekilde yapanlar varmış
evet canım....dün akşam ben sana yoğurt yasak demiştim ya yoğurtla yiyenlerde var....ama en iyi sunuç için tam uygulamak gerekir diye düşünüyorum bu sefer....3 kez yapmıştım....ilkkin de normal kahvaltımı yapmıştım....diğerlerinde yanında yoğurt +salata ile tüketmiştim....en iyi sonucu ilk yaptığımda almıştım ama.....burda olay zaten ödemi atmak....mucize beklememek lazım....ama bu saat oldu birde karar verebilsem....aç değilim şu an ondan böyle sanırım....aç olsaydım şimidiye kadar üüüüüüü
bende de var o 38 bedenlik takımlardan ama henüz olmuyor yakında inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?