selam kızlar
sabah yediklerimı yazayim
iki dilim ekmek
6-7 yeşil zeytin
1 tk reçel
kavrulmuş çökelek
bugün ayran çorbası içip duracağım acıktıkça
hazirladim herşeyi şişim insin yeter parmaklarim dolma gibi oldu
o o kız maşallahgünaydın kızlar kilom 64.2
günaydın kızlar kilom 64.2
daha önce bir kaç kez yapmıştım canım....tam anlamıyla uygulayamasamda faydası olmuştu....öğün başına 1 çay bardağı pirinci 2 çaybardağı suyla pişiriyorsun....tuz yok.... acı biber nane vs ....baharat koyabiliyorsun....3 öğün bunu yiyiyorsun....yine bol su....yoğurt yasak ....iki gün böyle yiyiyorsun....
1 ila 2 kg gidiyor....hepsi yağdan olması imkansız tabi ama iyi motivasyon oluyor....sonrasında dikkat edincede geri almıyorsun verdiklerini....
şu an itibariyle benim bugün diyet acayip patladı....sabah ful kahvaltı+akşam fırında tavuk pirzola (sıfır yağla poşette pişirdim eskiden çok sık yapardım ama bugün poşetteki yağı görünce aman allahım bu ne dedim....bir daha kolay kolay pişirmem herhalde....çok ta sevdiğim bir yemekti ama yapacak bir şey yok)....+patates püresi+makarna+salata+keşkül....
eh afiyet olsun can olsun kilo olmasın diyorum ....sabah ola hayrola....
Bu arada günaydın kızlaarr dün çok mutluydum
pazarda yakın zamandır görmediğim bi akrabamız bana kilo vermişsin güzel olmuşsun yakışmış, biraz daha ver dedi
bide ablamın bana getirdiği bi pantolon vardı çok güzeldi ama içine zar zor giriyodum ve hareket edemiyodum giydiğimde yürüyemiyodum bilee. Dün onu giydim ve olduuu :) :) üstünede uzun bi t-shirt aldım zayıfladığım belli oluyodu. inşallah dahada kilo vericem ..
Bu sabahki kilom: 65.800 inanamıyorum 65leri gördüğümeedevamıda gelicek inşallahh kaçamaklarıma ve regl olmama rağmen azda olsa kilo vermek çok güzelll
anladım canım oldu şimdi. bende benim yaptığımda bi sorun var sandım
o o kız maşallah
hilalcim süpersin devam cumaya 63'lü rakamlarla gel, süper bir yüzde yakalarsın canım benimde niyetim 63'lerde bir sonuç bildirmek. Hadi bakalım yağmurla iddialaştınız dimi.
Kim daha iyi sonuç alacak bakalım
Yağmur, bak hilalin durumu ortada sende iyice kıs menüleri cuma günü güzel bildirimler bekliyoruz
kızlaaarrrrr bugün kilolarımızı bildirmiyomuyduk :26::26:
hilalcim süpersin devam cumaya 63'lü rakamlarla gel, süper bir yüzde yakalarsın canım benimde niyetim 63'lerde bir sonuç bildirmek. Hadi bakalım yağmurla iddialaştınız dimi.
Kim daha iyi sonuç alacak bakalım
Yağmur, bak hilalin durumu ortada sende iyice kıs menüleri cuma günü güzel bildirimler bekliyoruz
günaydın kızlar kilom 64.2
Vayyyyyyy 2. Olmuşsunuz ay maşallah size yaa helal diyorummmmm
sportie hilal ne yapıyo anlamadım ki cumadan bu yana 1kg verirmi insan ya şaştım kaldım :18: pes edicem haa moralmanım bozuldu kiii
hilal bacım sen ne yapıyon yaa. hırs mırs kalmadı az bekle yatam yakaladım deyip elimi uzatıcam kaçıyosun yok arkadaş küstüm oynamıyorum
yağmurcum niye bozuyorsun moralini hiç bozma, bak hilal verdiyse sende verirsin unutma ! Ben yapamam diye bir şey yok, hele de gençsiniz daha da rahat verirsiniz.
Derler ya doğum kiloları gitse bile göbek kalır, yok 40'tan sonra kilo verilemez, hepsi hurafe hepsi şehir efsanesi. Kesinlikle bunlar sığınma yerleri. Elbetteki gençken metobolizma daha hızlıdır hepsi bu. Göbek te gider, herşey gider,
Size karın kası yaptığımda fotolarımı göstericem
önce inanç bunu unutmayalım tamam mı
gırgırcım, sorma ya sevinsek mi üzülsekmi birincinin ortalaması 0,95 bizim 0,94 olucak işmi bu yaa
senin nasıl durumlar inşallah sende kilo veriyorsundur, sporun nasıl gidiyor merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?