Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar
sabah yediklerimı yazayim
iki dilim ekmek
6-7 yeşil zeytin
1 tk reçel
kavrulmuş çökelek
bugün ayran çorbası içip duracağım acıktıkça

hazirladim herşeyi şişim insin yeter parmaklarim dolma gibi oldu

hadi kolay gelsin bacımnasıl yaptın çorbayı

bu hafta bende 63'leri görmek istiyorum, artık aynaya bakmaktan nefret etmiyorum, hoşuma bile gitmeye başladı.

geçen cuma spora gittiğimde ilk defa ölçüm yaptırdım, güzel bir program yazmalarını istedim, genelde ben grup derslerine giriyorum, o yüzden fitness'ı pek sevmiyorum ama artık özel bir çalışma yapmalıyım. Grup ders saatini kaçırınca da gidemiyordum. Şimdi ufaklık uyuduktan sonra spora topuklamalıyım, ancak böyle bir hale yola gelirim.

çorba şöyle
4 yk haşlanmış nohut
4 yk has yeşil mercimek
4 yk has. bulgur
2 rendelenmiş salatalık
yarım kilo az yağlı veya yağsız yoğurt
hepsini karistiriyor sulandırıyorsun tuz yok 2 saate bir içiyorsun
en geç gece onda yeme içme işi bitiyor iki gün de 1.5- 2 kilo arası veriliyor tadı çokta kötü değil

günaydın kızlar kilom 64.2

hilalcim süpersin devam cumaya 63'lü rakamlarla gel, süper bir yüzde yakalarsın canım benimde niyetim 63'lerde bir sonuç bildirmek. Hadi bakalım yağmurla iddialaştınız dimi.
Kim daha iyi sonuç alacak bakalım

Yağmur, bak hilalin durumu ortada sende iyice kıs menüleri cuma günü güzel bildirimler bekliyoruz

ooohhhhh afiyet olsun bacımaaa biraz fazla kaçmış kanımca

maşşallah bacım maşallah anaaaaaaaaaa bana yetiştinyaaa

anladım canım oldu şimdi. bende benim yaptığımda bi sorun var sandım

ben o kısma hiç bakmıyom valla bacım :26:

o o kız maşallah

saol bacımmmm sana yetiştiiimmmmmmmmm ohhhhhh

saolasın bacımmm ben dünde 64.2ydim bugün 63ü görürüm diye düşünmüştüm ama olmadı nedense dün tek bi öğün yemiştim ve cok az yedim niye düşmedi kilom anlamadım :26:

yağmur beni geçemeeeeeeeeeeeeezzzzzz

sportie hilal ne yapıyo anlamadım ki cumadan bu yana 1kg verirmi insan ya şaştım kaldım :18: pes edicem haa moralmanım bozuldu kiii

günaydın kızlar kilom 64.2

hilal bacım sen ne yapıyon yaa. hırs mırs kalmadı az bekle ya tam yakaladım deyip elimi uzatıcam kaçıyosun yok arkadaş küstüm oynamıyorum

yağmurcum niye bozuyorsun moralini hiç bozma, bak hilal verdiyse sende verirsin unutma ! Ben yapamam diye bir şey yok, hele de gençsiniz daha da rahat verirsiniz.

Derler ya doğum kiloları gitse bile göbek kalır, yok 40'tan sonra kilo verilemez, hepsi hurafe hepsi şehir efsanesi. Kesinlikle bunlar sığınma yerleri. Elbetteki gençken metobolizma daha hızlıdır hepsi bu. Göbek te gider, herşey gider,

Size karın kası yaptığımda fotolarımı göstericem

önce inanç bunu unutmayalım tamam mı

ya tabiki işin şakası bi yana ama 3günde 1kg verince şok oldum nazar değmesin arkadaşıma bizde az az vericez işte ne yapalım en azından yaza 70küsür kiloyla girmicem ona seviniyorum

gırgırcım, sorma ya sevinsek mi üzülsekmi birincinin ortalaması 0,95 bizim 0,94 olucak işmi bu yaa

senin nasıl durumlar inşallah sende kilo veriyorsundur, sporun nasıl gidiyor merak ediyorum

2 hafta önce de 0,01 fazla ile sonuncu olmuştuk
sanırım 0,01 le bir sorunumuz var , gerçi ilk sıralarda olma konusunda şeytanın bacağını kırdık, birde şu 0,001'ı kırdık mı bu hafta birinciyiz, hade bayanlar hadeeee

selamlarrrr ben geldimm nasılsınız,benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim. 7 ay önce 2.bebeğimi aldım kucağıma veee doğumdan sonra 72 kilo oldum sütüm olsunda emzireyim diye kendi çabalarımla 67.5kg oldum şimdi vee eşimle iddaaya girdik mayısın sonuna 60 kg olmam lazım olacam inşllh da hepimize kolayy geleeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…