Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlar
hava uyuz etti bir bulut bir güneş kırıntısı geriyor böyle havalar beni
bana gelince dün kü batsın bu dünya modundan çıktım sayılır bu işi öyle veya bitirmeden ayrılmayacağım burdan bir havlu atarsam pir atarım ben gene bildigin obezistan yolcusuolurum asla bu kadar yaklasmis ken olmaz bu kadar gaz dolu yazıdan sonra bu sabah yediklerini yazayim
bir bardak su
dukan lavaşı arası 3 dilim salam 3 dilim k.peyniri
bu arada dukan yapmıyorum önceden kalan kepek vardı onu değerlendiriyorum
150 mekik

günaydin,ben 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.

Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"

desteginiz icin simdiden tesekkürler

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar)

alemsin walla yazdığın her yoruma bi gülüyorum iyi ki gelmişsin aramıza

günaydın kızlar,

güzel bir gün dileğiyle.

Bugün hava daha güzel görünüyor, artık kıştan kurtulalım inşallah

alemsin walla yazdığın her yoruma bi gülüyorum iyi ki gelmişsin aramıza

teşekkür ederim canıııım bu sadece sanal ortamdan bide yanımda olsan bak o zaman gör sen nasıl gülünüyo, gülmeyide güldürmeyide severim bak sırf sen üzülme diye bu hafta kg vermeyip biraz daha uzatıcam süremi ( bahanem olsun bari çaktırmayın )

süpersin mattika, bence yapabildiğin kadar devam et, bende başlayabilsem
30 günlük bi spor programı aksatmadan yapsam süper olur ama gezmeler misafirlikler var yakında.
kas yapan bi spormuş kilo vermem için yürüyüş ve diyete devam etmem lazım ama benim asıl derdim sıkılaşmak pelte gibiyim yaa

ben de senin gibiyim eve sokmadım tatlıyı çerezi sonunda fena patladı arada yapmak lazım

dünkü menüm,

sabah
yarım lt ılık su

1 yumurta, 2 salatalık, 4-5 sivri biber, 2 y.k. lor

ara
türk kahvesi,

öğlen
yarım kade domates çorbası,
3 küçük kabak dolması, yoğurt
salta

ara,
türk kahvesi,
8-9 fındık

3 LT su işte bu kadarrrr

vayy öğleni akşam mı dengeledin süppeeeerrrr :)

günaydın kızlar dünkü menüm

sbaah: klasik 1 yumurtalı kahv.

öğle:2kuru dolma.z.yağlı.

akşam:yoğurtlu kuru biber kavurma.az kuru fasulye,3z.yağlı dolma.salata.

ara:az ceviz-pestil.

yemekte çok kaçtı dün akşam:26:

spora başladım ama. 40dk kadar b-fit spor salonunda,20dk da yürüyüş.
inş. işe yarar.

nidahcım senin mezuniyete çok az kalmış, aaaa walla süper, darısı başımıza

yooo öğlen az yedim ki, kabakları toplasan 1,5 kabak ancak ederdi, çok küçüklerdi gerçekten, sen çok yiyosun diye kıskanma tamam mı

anaaaa çok dışlandım şuan gideyim ben bariiiim .. yeak yeaa yemicem bugün görceksin pişman olucaksın zayıflayabilirim ki ben heemm elbise giyicem daha düğünler vaar

ölçüleri yrın vereceğğim,bende 2 ay kadar gitmeyi düşünüyorum.kadın fazlalılığın yok incesin ama göbek var dedi. ha şunu bileydin gitmiyor göbek diyetle,ondan geldim dedim

ama spor yapmak huzur veriyomuş ya rahatlıyo insan

ortiii devammı spora???

mattika,spor salonu evdeki spordan daha teşvik edici oluyo.30-40 dk kadar sürüyo,b fit varmı orda deneyebilirsin?

ve pembe ,hoşgeldin

selamlarrrr hatunlarrr nasılsınız sabahtan beri 4 bardak su içtim ıyyy ağzımdan sular akıyo artık bugün pirinç lapası diyeti yapıcam 2 günlük, şişkinlik var bende bu aralar gitmiyo şu malum günlerimi bi atlatsam oda gidecek inşllh :26: :26:

hoşbulduk yelizcimm

hımmm.biz mi belirliyoruz bu tarihi acaba?
valla bir istediğim kiloya düşeyim bi daha kilo almıycam valla vermek ne zormuş be..
aslında kilo vermek kadar kilo korumakta zor bence.
şaşırıyorum senelerdir aynı kiloda olanlara
benim kıyafetlerimi görseniz hep beden beden (döneme göre her beden var)

yap yapppp sonrada bana haber ver kg verdiysen bende yapıcam canıma tak etti kilolar bu aralar fena psklojm bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…