seninki zor bacım valla.. ben evde babamla tekim. canım isterse tatlı yapar yerim istemzse yemem, ki diyete başladığımdan beri tatlı yapmıyorum ve tatlı pasta vb şeyler eve sokmuyorum. 1 ay olmuştur çerez ağzıma sokmuyorum. ama menülerimi diyete sokmam lazım biraz daha.. anam spor sporda bu kadar mı olur ya resmen ayaklarımı burkuyorum bugün yada yarın merdivenlerden yuvarlanmazsam iyidir. hadi onu bırak güvenliklere rezil olucam her yer kamera. ben düştüğümde hemen öyle toparlayabilen biri değilim yayılıp kalırım Mazallahh
alemsin walla yazdığın her yoruma bi gülüyorum iyi ki gelmişsin aramıza
30 günlük bi spor programı aksatmadan yapsam süper olur ama gezmeler misafirlikler var yakında.süpersin mattika, bence yapabildiğin kadar devam et, bende başlayabilsem
ben de senin gibiyim eve sokmadım tatlıyı çerezi sonunda fena patladı arada yapmak lazımseninki zor bacım valla.. ben evde babamla tekim. canım isterse tatlı yapar yerim istemzse yemem, ki diyete başladığımdan beri tatlı yapmıyorum ve tatlı pasta vb şeyler eve sokmuyorum. 1 ay olmuştur çerez ağzıma sokmuyorum. ama menülerimi diyete sokmam lazım biraz daha.. anam spor sporda bu kadar mı olur ya resmen ayaklarımı burkuyorum bugün yada yarın merdivenlerden yuvarlanmazsam iyidir. hadi onu bırak güvenliklere rezil olucam her yer kamera. ben düştüğümde hemen öyle toparlayabilen biri değilim yayılıp kalırım Mazallahh
dünkü menüm,
sabah
yarım lt ılık su
1 yumurta, 2 salatalık, 4-5 sivri biber, 2 y.k. lor
ara
türk kahvesi,
öğlen
yarım kade domates çorbası,
3 küçük kabak dolması, yoğurt
salta
ara,
türk kahvesi,
8-9 fındık
3 LT su işte bu kadarrrr
vayy öğleni akşam mı dengeledin süppeeeerrrr:)
günaydın kızlar dünkü menüm
sbaah: klasik 1 yumurtalı kahv.
öğle:2kuru dolma.z.yağlı.
akşam:yoğurtlu kuru biber kavurma.az kuru fasulye,3z.yağlı dolma.salata.
ara:az ceviz-pestil.
yemekte çok kaçtı dün akşam:26:
spora başladım ama. 40dk kadar b-fit spor salonunda,20dk da yürüyüş.
inş. işe yarar.
yooo öğlen az yedim ki, kabakları toplasan 1,5 kabak ancak ederdi, çok küçüklerdi gerçekten, sen çok yiyosun diye kıskanma tamam mı
ben geçen yaz memlekette 1 aylığına gitmiştim
genelde grupla 30 dk.hareketler yapılıyor bir makine bir normal ama işede yarıyor genelde vakti az olanlar için uygun
eğlenceli geçmişti bazen popo,basen,göbek hareketleri günleri vardı
senin ölçülerini ayda bir alıyorlar
ben 1 ay kadar gittim ama biraz incelmiştim ah ah burdada olsa giderdim ne güzel
nidahcım senin mezuniyete çok az kalmış, aaaa walla süper, darısı başımıza
arkadaşlar bu mezuniyet ne oluyor merak ettim
selamlarrrr hatunlarrr nasılsınız sabahtan beri 4 bardak su içtim ıyyy ağzımdan sular akıyo artık bugün pirinç lapası diyeti yapıcam 2 günlük, şişkinlik var bende bu aralar gitmiyo şu malum günlerimi bi atlatsam oda gidecek inşllh :26: :26:
hoşbulduk yelizcimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?