kesinlikle moral çok önemli....ben mesela cumartesi ve pazar relaxım pazartesi stres topu gibi oluyorum....bugün bunu çok söyledim ama zoru başaracağız ki başarıyoruz da zatenaynı sorunu ben de yaşıyorum....ama bu son zamanlarda sadece diyet yapanlarda değil herkezde var....genç yaşlı....dediğin gibi beslenmede sorun yok....lifli besin +su bolca tüketiyoruz ama yinede aynı....stes+hareketsizlikte olabilir ben çözemedim....
bu açıdan bakmamıştım hehehehe sen bu azimle orda da beni sollarsın ortim canım, maşallah sana
takımızı sırtlayan tarafsın walla
çözmüşsün bence stres ve hareketsizlik :26:
selam kızçeleeerr ben geldiiimm.. hala azda yesem kendimi çok yemişim gibim hissediyorummenüm şööyle fazlaysa yada beğenmediğiniz bişey varsa söyleyin lütfen ;
Sabah : 1 kepçe kremalı tel şehriyeli çorba + 1 dilim kepek ekmeği
Ara : ara yapmadım karnım zil çaldı resmen ama sadece su içtim inat ettim, ha birde çay içtim okadar..
Öğlen : patlican musakka + 1 kase cacık + 1 dilim kepek ekmeği
Ara : ara yine yok su içtim yine..
Akşam : 1 porsiyon belkide azıcık fazladır karnıbahar yemeği + 2 yemek kaşığı yoğurt + yarım dilim çavdar ekmeği
toplam 2 lt su içtim yatana kadar 3 yaparım ben onu.. bu arada ben hergün 2ila 3 lt arası su içiyorum söylemeyi unutuyorum. işten geç çıktım ve çok yorgunum spor yapasım yok :26: .. hatta uyuyabilirim bile o dereceyim..
yağmurcum menün gayet doyurucu ve de güzel olmuş....suda çok iyi ....naçizane benim fikrim eğer fazla kilo veririm diye ara öğünleri atlıyorsan yapma....zamanla aradaki farkı göreceksin zaten....araları atlayınca açlık krizleri daha fazla oluyor
bugünkü yediklerim;
sabah:0.75 lt su
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği+2 domates+1salatalık+1yeşil,1 siyah zeytin+peynir+1 yudum reçel+2 şekersiz çay+limonlu maydanoz 1 tutam
ara: kahvaltı geç olunca kaldı
öğlen:1 tabak pirinç lapası+1 bardak diet kola
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+3 yulaflı bisküvi+2 kare bitter çiko
akşam:1 kase yoğurt+1 dilim tam buğday ekmeği+10 çilek(4 tü 5 oldu çok güzeldi çilekler 10 oldu)
selam bayanlar,
muhabbet almış ne güzel,
mattikacım hoşgeldin, lütfen karamsar olma, en büyük hatan 70 ten sonrasını verememe takılmakla yapmışsın bence, verirsin, 5 li kiloları da görürsün, unutma herkesi iskeleti aynı, takımdan da ayrılmayı sil kafandan, sıkışınca kaçmak yok, hepimizim gelgitleri oluyo, olur toparlarsın,
hilacim süpersin, walla seni gördükçe bende çoşuyorum, aferim kız, bu arada çizelgende boyun yanlış olabilr mi?
pembemavi, hoşgeldin aramıza, ben 35 yaşındayım, 14 aylık bir oğlum var, hamileliğimde hiç esirgemedim, süt verirkende öyle, yedim yedim, şimdi çıkıyor bir yerimden
S_A cım istanbul o kadar soğuk ki anlatamam, sen güzel havanın tadını çıkar, zaten çok yoğun çalışıyorsun, walla iyi dayanıyorsun tempoya gençlik işte
elimden geldiğince her zaman canımçok kısa zamanda elde olmayan sebeplerle aldığım bu kilolarla çok ama çok uzun yıllar yaşadım....o yaşadığımız süreç şuanda bitmiş olduğundan dolayı en kısa zamanda toparlanmak en büyük hedefim....bekarken babacığımın inat kızıydım....yaşanan bu süreçte bu inadımıda bırakmışım (bıraktım)....istedikten sonra başarılamayacak şey yok yeterki isteyelim....hani diyorsun ya bütün iskeletler aynı....evet aynı....12 yıl öncesine kadar bu vücut 46 -49 kg idi şimdi neden olmasın ....ki olacakta başka yolu yok....
selam kızçeleeerr ben geldiiimm.. hala azda yesem kendimi çok yemişim gibim hissediyorummenüm şööyle fazlaysa yada beğenmediğiniz bişey varsa söyleyin lütfen ;
Sabah : 1 kepçe kremalı tel şehriyeli çorba + 1 dilim kepek ekmeği
Ara : ara yapmadım karnım zil çaldı resmen ama sadece su içtim inat ettim, ha birde çay içtim okadar..
Öğlen : patlican musakka + 1 kase cacık + 1 dilim kepek ekmeği
Ara : ara yine yok su içtim yine..
Akşam : 1 porsiyon belkide azıcık fazladır karnıbahar yemeği + 2 yemek kaşığı yoğurt + yarım dilim çavdar ekmeği
toplam 2 lt su içtim yatana kadar 3 yaparım ben onu.. bu arada ben hergün 2ila 3 lt arası su içiyorum söylemeyi unutuyorum. işten geç çıktım ve çok yorgunum spor yapasım yok :26: .. hatta uyuyabilirim bile o dereceyim..
benimde bugünkü yediklerim kahvaltı 1 bardak yeşil çay +3 dilim ekmek+ biraz peynir zeytin
öğle 3 kurabiye yedimm 1 elma
akşam 1 kase cacık+ 3 kaşık fasülye yemeği 2,5 lt su
bugünkü yediklerim;
sabah:0.75 lt su
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği+2 domates+1salatalık+1yeşil,1 siyah zeytin+peynir+1 yudum reçel+2 şekersiz çay+limonlu maydanoz 1 tutam
ara: kahvaltı geç olunca kaldı
öğlen:1 tabak pirinç lapası+1 bardak diet kola
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+3 yulaflı bisküvi+2 kare bitter çiko
akşam:1 kase yoğurt+1 dilim tam buğday ekmeği+10 çilek(4 tü 5 oldu çok güzeldi çilekler 10 oldu)
iyi aksamlar kızlar menüm
11de kalktigim için kahvalti yapamiyorum öğle yemeğine yetişiyorum
öğle
2 kepçe sütlü çorba
2 ısırik ekmek
akşam
2 kepçe kadar kuru fasulye
1tabak bulgur pilavı
haşlanmış tavuk
bi çatal almışsın napsın ana işte, içi rahat etmemiştir.Selaaaaaaaaaaaaam
Bugün yediklerimi paylasayim.
sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 bardak portakal suyu, domates salatalik peynir 1 dilim ekmek
öglen: hicbirsey
arada: dondurma yedim hava cok güzeldi. ama bir minicik porsiyonüstelik krema koydurmadim
aksam: mangal yaktik
burda baazi apartmanlarda mangal yakmanin yasak olmasindan mütevellitelektrikli mangal yaktik.
neyse aksam yediklerim: mangalda tavuk gögsü, kusbasi et, salata yogurt
hi bide cola ictim
ha bide ben pasta yedim ha cok güzeldiama tam bir lokma anneme aldim bitek oda ayyy ben böle yiemem sende bir lokmacik tadina bak demesiyle aldim
bu anne bana düsman ya
selam kızlar
benim menümde şöyle
sabah.
yumurtz peynir
ekmek ,çay
ara:-
öğlen:
kabak yemeği
yoğurt
ara:-
akşam:dışarda yemek zorundaydım bende
1 pide yedim o kötü oldu ama çok acıkmıştım
birazda su içtim çok başarılı bir gün olmadı yarına inşallah
günaydın herkese güzel bi gün olsun
heryerim ağrımış nasıl bi sporsa bu 25 dk.da her yerim çalışmış demek ki.
Günaydın kızlar herkese az kalorili güzel bir gün diliyorum
benim spor yapmadığım için çok şükür bir yerim ağrımıyor
hafif konsantrasyon sorunu yaşıyorum iş yoğun,ev yoğun hep koşturmaca..
çocuklar tatlı istiyor onlara yapıyorum kendimi yememek için zor tutuyorum ucundan azıcık yiyorum bazen
beni şöyle bi silkeleyin yahuu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?