Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

çözmüşsün bence stres ve hareketsizlik :26:

bu açıdan bakmamıştım hehehehe sen bu azimle orda da beni sollarsın ortim canım, maşallah sana
takımızı sırtlayan tarafsın walla

elimden geldiğince her zaman canımçok kısa zamanda elde olmayan sebeplerle aldığım bu kilolarla çok ama çok uzun yıllar yaşadım....o yaşadığımız süreç şuanda bitmiş olduğundan dolayı en kısa zamanda toparlanmak en büyük hedefim....bekarken babacığımın inat kızıydım....yaşanan bu süreçte bu inadımıda bırakmışım (bıraktım)....istedikten sonra başarılamayacak şey yok yeterki isteyelim....hani diyorsun ya bütün iskeletler aynı....evet aynı....12 yıl öncesine kadar bu vücut 46 -49 kg idi şimdi neden olmasın ....ki olacakta başka yolu yok....

selam kızçeleeerr ben geldiiimm.. hala azda yesem kendimi çok yemişim gibim hissediyorum menüm şööyle fazlaysa yada beğenmediğiniz bişey varsa söyleyin lütfen ;

Sabah : 1 kepçe kremalı tel şehriyeli çorba + 1 dilim kepek ekmeği

Ara : ara yapmadım karnım zil çaldı resmen ama sadece su içtim inat ettim, ha birde çay içtim okadar..

Öğlen : patlican musakka + 1 kase cacık + 1 dilim kepek ekmeği

Ara : ara yine yok su içtim yine..

Akşam : 1 porsiyon belkide azıcık fazladır karnıbahar yemeği + 2 yemek kaşığı yoğurt + yarım dilim çavdar ekmeği

toplam 2 lt su içtim yatana kadar 3 yaparım ben onu.. bu arada ben hergün 2ila 3 lt arası su içiyorum söylemeyi unutuyorum. işten geç çıktım ve çok yorgunum spor yapasım yok :26: .. hatta uyuyabilirim bile o dereceyim..

benimde bugünkü yediklerim kahvaltı 1 bardak yeşil çay +3 dilim ekmek+ biraz peynir zeytin

öğle 3 kurabiye yedimm 1 elma

akşam 1 kase cacık+ 3 kaşık fasülye yemeği 2,5 lt su

yağmurcum menün gayet doyurucu ve de güzel olmuş....suda çok iyi ....naçizane benim fikrim eğer fazla kilo veririm diye ara öğünleri atlıyorsan yapma....zamanla aradaki farkı göreceksin zaten....araları atlayınca açlık krizleri daha fazla oluyor

bugünkü yediklerim;
sabah:0.75 lt su
kahvaltı:1 dilim tam buğday ekmeği+2 domates+1salatalık+1yeşil,1 siyah zeytin+peynir+1 yudum reçel+2 şekersiz çay+limonlu maydanoz 1 tutam
ara: kahvaltı geç olunca kaldı
öğlen:1 tabak pirinç lapası+1 bardak diet kola
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+3 yulaflı bisküvi+2 kare bitter çiko
akşam:1 kase yoğurt+1 dilim tam buğday ekmeği+10 çilek(4 tü 5 oldu çok güzeldi çilekler 10 oldu)

valla canım tamda onun için yaptım sadece akşam yemeklerini fazla kaçırıyorum gibi geliyo o moralimi bozuyo o kadar.. neyse yarım litre daha su içtim ve yarm daha içsem bugün 3 lt ye tmamlamış olucam. sanırım onunda tokluğu oluyo çnkü kendimi bayaa ağır hissediyorum.. neyse yarında bitsin şu karnıbahar yemeği akşamları yemek yemiycem,, salata yeyince daha iyi hissediyorum kendimi

Diette olsa o kolayı içmeyeydin bence süperdi bacım.. onun yerine ayran iç derim ben.. daha süper tok tutar bana göre

iyi aksamlar kızlar menüm

11de kalktigim için kahvalti yapamiyorum öğle yemeğine yetişiyorum

öğle
2 kepçe sütlü çorba
2 ısırik ekmek

akşam
2 kepçe kadar kuru fasulye
1tabak bulgur pilavı
haşlanmış tavuk

Keske bide su tempom sayesinde kilo verimimde tempoya girse

Selaaaaaaaaaaaaam

Bugün yediklerimi paylasayim.

sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 bardak portakal suyu, domates salatalik peynir 1 dilim ekmek
öglen: hicbirsey
arada: dondurma yedim hava cok güzeldi. ama bir minicik porsiyon üstelik krema koydurmadim
aksam: mangal yaktik

burda baazi apartmanlarda mangal yakmanin yasak olmasindan mütevellit elektrikli mangal yaktik.

neyse aksam yediklerim: mangalda tavuk gögsü, kusbasi et, salata yogurt

hi bide cola ictim

ha bide ben pasta yedim ha cok güzeldi ama tam bir lokma anneme aldim bitek oda ayyy ben böle yiemem sende bir lokmacik tadina bak demesiyle aldim

bu anne bana düsman ya

selam kızlar diyete dönebilmiş değilim henüz. zaten bu diyet lafına da uyuz oldum iyice. dengeli beslenme diyeyim en iyisi.
evde ıspanak var yıkayıp yapamadım 2 gündür, hem oğlan huysuz hem anası
jillian michaels diye bi kadın varmış onun videosunu yaptım 30 dk iyi geldi baya

selam kızlar
benim menümde şöyle
sabah.
yumurtz peynir
ekmek ,çay

ara:-

öğlen:
kabak yemeği
yoğurt
ara:-

akşam:dışarda yemek zorundaydım bende
1 pide yedim o kötü oldu ama çok acıkmıştım

birazda su içtim çok başarılı bir gün olmadı yarına inşallah

günaydın herkese güzel bi gün olsun
heryerim ağrımış nasıl bi sporsa bu 25 dk.da her yerim çalışmış demek ki.

Günaydın kızlaaarrr... ayaklarım felaket ağrıyo. merdiven inip çıkarken defalarca sızı halinde kramp giriyo ve o acıyla ayağmı burkuyorum. anlamadım ben bu işi sakat olmazsam iyidir Herkese mutlu, az kalorili, tatlı krizi olmayan bir gün diliyoruuummm

Günaydın kızlar herkese az kalorili güzel bir gün diliyorum
benim spor yapmadığım için çok şükür bir yerim ağrımıyor
hafif konsantrasyon sorunu yaşıyorum iş yoğun,ev yoğun hep koşturmaca..
çocuklar tatlı istiyor onlara yapıyorum kendimi yememek için zor tutuyorum ucundan azıcık yiyorum bazen
beni şöyle bi silkeleyin yahuu..

oluyor işte hemde süper oluyorrrr, azmine hayranım belki seni tanımasam çok önce bırakırdım bu işi, biliyorsun

ekmek yememen güzel ama akşam daha hafif geçirmelisin, akşam üzeri ara öğün yap gerekirse, çünkü en tehlikelisi akşam

benimde bugünkü yediklerim kahvaltı 1 bardak yeşil çay +3 dilim ekmek+ biraz peynir zeytin

öğle 3 kurabiye yedimm 1 elma

akşam 1 kase cacık+ 3 kaşık fasülye yemeği 2,5 lt su

ekmek tam budaymıydı yoksa beyaz mı? bence o kurabiyelerde fazla gibi mi olmuş,

kola mı yine mi,
aaaaa geliyom oraya bak şimdi, çay bardağıda yazmıyor kaçmadı gözümden,

sana diyecek bir şey yok, ritmi bozma saaakııın

bi çatal almışsın napsın ana işte, içi rahat etmemiştir.

akşam pide fazla gibi ama olsun diğer menüler süper,

günaydın herkese güzel bi gün olsun
heryerim ağrımış nasıl bi sporsa bu 25 dk.da her yerim çalışmış demek ki.

süpersin mattika, bence yapabildiğin kadar devam et, bende başlayabilsem

seninki zor bacım valla.. ben evde babamla tekim. canım isterse tatlı yapar yerim istemzse yemem, ki diyete başladığımdan beri tatlı yapmıyorum ve tatlı pasta vb şeyler eve sokmuyorum. 1 ay olmuştur çerez ağzıma sokmuyorum. ama menülerimi diyete sokmam lazım biraz daha.. anam spor sporda bu kadar mı olur ya resmen ayaklarımı burkuyorum bugün yada yarın merdivenlerden yuvarlanmazsam iyidir. hadi onu bırak güvenliklere rezil olucam her yer kamera. ben düştüğümde hemen öyle toparlayabilen biri değilim yayılıp kalırım Mazallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…