Selam kızlaar bugün çok fena başım ağrıdı yaneyse menümü paylaşıyım
Sabah : 1 yemek kaşığı kıymaya kıymalı yumurta + 1 ufak domates + yarım çavdar ekmeği + 1 bardak su
Ara : yok yapamadım..
Öğlen: 2 kaşık et + 1 dilim kepek ekmek + 1 bardak ayran + salata
Ara: 3tane eti pizza kraker + 5 tane special K nın krakeri
Akşam : 2 yeşil elma + 10 badem.. bugün 2 lt su içebildim. kendmi zorlamıycam hiç canım istemiyoo.
Bugünlük benden bu kadar
bugün yediklerim:
sabah: 1 yumurta, zeytinyağlı domates, 2 tatlı kaşığı kadar pekmez tahin, peynir, 1 dilim ekmek, tereyağ-bal azıcık
ara: meyve suyu 3 tuzlu kurupasta
ara:sakızlı muhallebi
ara:2 kaşık tahin helvası
ara:sütlü türk kahvesi
ara:rezene çayı
öğlen yemeği yiyemedim atıştırmaktan
akşam:etli patates 1 tabak, 2 kase çorba
şimdi: çay ve 4-5 finger
su bol miktarda 3 lt olmuştur
spor: 4km yürüyüş-koşu
daha iyi performans gösterebilirim aslında
uykusuz ve yorgunum bebeğim uslu ama yine de çok yoruyor
bugün yediklerim:
sabah: 1 yumurta, zeytinyağlı domates, 2 tatlı kaşığı kadar pekmez tahin, peynir, 1 dilim ekmek, tereyağ-bal azıcık
ara: meyve suyu 3 tuzlu kurupasta
ara:sakızlı muhallebi
ara:2 kaşık tahin helvası
ara:sütlü türk kahvesi
ara:rezene çayı
öğlen yemeği yiyemedim atıştırmaktan
akşam:etli patates 1 tabak, 2 kase çorba
şimdi: çay ve 4-5 finger
su bol miktarda 3 lt olmuştur
spor: 4km yürüyüş-koşu
daha iyi performans gösterebilirim aslında
uykusuz ve yorgunum bebeğim uslu ama yine de çok yoruyor
bi bebekli daha gelmiş hoşgeldin canım..
emziriyo musun
koşu bandın mı var bende de var ama yürüyemez oldum son günlerde of of
mideni delmesin sirke aman dikkat ethımm kızlar unuttum sölemeyi ben sirkeli su içmeye başladım sabah akşam aç karnına içicem bakalım bi etkisi olacakmı,içenler pek bi met etmiş bakalım bendede aynı etkiyi gösterecekmi
sağlıkla büyüsün canım maşallah. 7 aylık oldu benim oğluş.evet canım emziriyorum benim bebek 2 aylık seninki ne kadar? sen de emziriyor musun?
koşu bandım var evet ben de yeni başladım bakalım inş. devamı gelir bebekten pek enerji kalmıyor
31 marttan beri menülerin böyle mi nasıl dayanıyorsun:44:
hoşbulduk bluedeniz inş. hepbirlike incelirizpatellaa hoşgelmişsin ......en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşallah cnm....
mideni delmesin sirke aman dikkat et
sağlıkla büyüsün canım maşallah. 7 aylık oldu benim oğluş.
erken başlamışsın sen de. ben de 2 aylıkken başladım ama son aylar bi ileri bi geri derken veremedim kilo.
hoşbulduk canım epey olmuş ben buraya gelmeye gecikmişim yaa inş. tamamlarsın hedefine ulaşırsın canımIyi geceleer kimler burda bakalim
Patella hosgeldin canim bende kendimi tanitayim 21 yasindayim boyum 176 kilom 74 kasimda bu takimdaki 3. yilimi kutlayacagimhayir tabiiki kasima kadar kalmayacagim 3 yil olmaz haziranda 68 olmazsam vay halime
isvicrede yasiyorum, evliyim, cocugumda yok bebegimde (nasil oluyo o?), satis elemaniyim
oh be klasik kendini tanitma mesaji bitti.
----------------------------------------------
Bugün yediklerim...
sabah: 1 bardak light süt, domates salatalik
arada: bir yogurt
öglen: t.b ekmegine peynirli domatesli sandüviccc
arada: hicbirsey
aksam: 3 yemek kasigi pirinc pilavi, kabakli sebze yemegi..
kabaklar fazla pismisti yegenimin cici bebesine benzemisti resmen püre gibi ya.. (okadar tatli düskünüyümki canim sütlü cicibebe cekti)
Neyse kizlarciim..
haziranda tr. geliyorum ve dügün var. Bende heryerde abiye arayisina girdim. Dügünden sadece 1 gün önce türkiyeye geliyorum ve böyle olmasaydi ne güzel elbisemi türkiyeden alirdim
burda hersey cok pahali...
Bugün ögle arasinda calistigim yerlere yakin abiyecilere gittim. simdi benim bütceme göre elbise bulmam o butiklerde imkansizmis efendim
ya kizlar abiyeyi bosverinde.
Benim gelinligim cok icimde kalmisti. Allah bidaha giydirmesin diyorum ama nasil icimde kalmis ya. Bugün gittigim butiklerden biri cok cok lüks bir gelinlikciydi ya bir gelinligin tülünden bukadarmi belli olur kaliteli oldugu. icim ciz etti sankinasil güzeldi o danteller tüller.
Burdan yeni evlenenlere gelinlik arayisinda olanlara duyuruyorum hilaaal duy sesimibacim sakin icine sinmeyen birsey alma. Ben bir bucuk yildir evliyim. Haala geceleri rüyama yeniden dügün yaptigimiz girer Ve sakin kalitesi bozuk yerlerden yaptirmayin kumasi herseyi inceleyin.
Neeeeeeeeeeeyseeee
kiyafetimi buldum. 38 beden birazcik dar geldi bu seferde40 siparis edeciim..
Hey allahim kafama nekadar yerlestirmisim su abiye bulmam lazim olayini burayada aynini yazdim.
aşağı yukarı böyle canım. ben zaten pek yemk yiyen biri değilim. abur cubur çok yerdim. artık onları kestim. nasıl dayanıyorum bilmembazen bende şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?