Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

31 marttan beri menülerin böyle mi nasıl dayanıyorsun:44:

bugün yediklerim:
sabah: 1 yumurta, zeytinyağlı domates, 2 tatlı kaşığı kadar pekmez tahin, peynir, 1 dilim ekmek, tereyağ-bal azıcık
ara: meyve suyu 3 tuzlu kurupasta
ara:sakızlı muhallebi
ara:2 kaşık tahin helvası
ara:sütlü türk kahvesi
ara:rezene çayı
öğlen yemeği yiyemedim atıştırmaktan
akşam:etli patates 1 tabak, 2 kase çorba
şimdi: çay ve 4-5 finger

su bol miktarda 3 lt olmuştur
spor: 4km yürüyüş-koşu

daha iyi performans gösterebilirim aslında
uykusuz ve yorgunum bebeğim uslu ama yine de çok yoruyor

bugünkü menümün pek yazılacak hali yok....bugün acayip çozuttum ben ya....
sabah:0.5 lt su
kahvaltı:1.5 dilim t.b. ekmeği+1yeşil,1 siyah zeytin+çeçil peyniri+domates+salatalık+1 yudum reçel+2fincan şekersiz çay
ara:2 kare bitter çiko+1elma
öğlenirinç lapası
ara:2 kare bitter çiko+1 kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:tavuklu kabak yemeği+cacık
ara:2 fincan şekersiz çay+2 kayısı+2ceviz+6fındık+6 badem+4 hoşbeş gofret

haftalık menü gibi oldu ama 1 hafta arayla regl olunca böyle oldu ....can olsun kilo olmasın....
2 litre su içtim bugün ....

20 mekik
20 karın hareketi
600
600 :122::122::122::122:

bi bebekli daha gelmiş hoşgeldin canım..
emziriyo musun
koşu bandın mı var bende de var ama yürüyemez oldum son günlerde of of

patellaa hoşgelmişsin ......en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşallah cnm....

hımm kızlar unuttum sölemeyi ben sirkeli su içmeye başladım sabah akşam aç karnına içicem bakalım bi etkisi olacakmı,içenler pek bi met etmiş bakalım bendede aynı etkiyi gösterecekmi

bi bebekli daha gelmiş hoşgeldin canım..
emziriyo musun
koşu bandın mı var bende de var ama yürüyemez oldum son günlerde of of

evet canım emziriyorum benim bebek 2 aylık seninki ne kadar? sen de emziriyor musun?
koşu bandım var evet ben de yeni başladım bakalım inş. devamı gelir bebekten pek enerji kalmıyor

hımm kızlar unuttum sölemeyi ben sirkeli su içmeye başladım sabah akşam aç karnına içicem bakalım bi etkisi olacakmı,içenler pek bi met etmiş bakalım bendede aynı etkiyi gösterecekmi
mideni delmesin sirke aman dikkat et

evet canım emziriyorum benim bebek 2 aylık seninki ne kadar? sen de emziriyor musun?
koşu bandım var evet ben de yeni başladım bakalım inş. devamı gelir bebekten pek enerji kalmıyor
sağlıkla büyüsün canım maşallah. 7 aylık oldu benim oğluş.
erken başlamışsın sen de. ben de 2 aylıkken başladım ama son aylar bi ileri bi geri derken veremedim kilo.

Iyi geceleer kimler burda bakalim

Patella hosgeldin canim bende kendimi tanitayim 21 yasindayim boyum 176 kilom 74 kasimda bu takimdaki 3. yilimi kutlayacagim hayir tabiiki kasima kadar kalmayacagim 3 yil olmaz haziranda 68 olmazsam vay halime

isvicrede yasiyorum, evliyim, cocugumda yok bebegimde (nasil oluyo o? ), satis elemaniyim

oh be klasik kendini tanitma mesaji bitti.

----------------------------------------------

Bugün yediklerim...

sabah: 1 bardak light süt, domates salatalik
arada: bir yogurt
öglen: t.b ekmegine peynirli domatesli sandüviccc
arada: hicbirsey
aksam: 3 yemek kasigi pirinc pilavi, kabakli sebze yemegi..

kabaklar fazla pismisti yegenimin cici bebesine benzemisti resmen püre gibi ya.. (okadar tatli düskünüyümki canim sütlü cicibebe cekti)

Neyse kizlarciim..

haziranda tr. geliyorum ve dügün var. Bende heryerde abiye arayisina girdim. Dügünden sadece 1 gün önce türkiyeye geliyorum ve böyle olmasaydi ne güzel elbisemi türkiyeden alirdim

burda hersey cok pahali...

Bugün ögle arasinda calistigim yerlere yakin abiyecilere gittim. simdi benim bütceme göre elbise bulmam o butiklerde imkansizmis efendim

ya kizlar abiyeyi bosverinde.

Benim gelinligim cok icimde kalmisti. Allah bidaha giydirmesin diyorum ama nasil icimde kalmis ya. Bugün gittigim butiklerden biri cok cok lüks bir gelinlikciydi ya bir gelinligin tülünden bukadarmi belli olur kaliteli oldugu. icim ciz etti sanki nasil güzeldi o danteller tüller.

Burdan yeni evlenenlere gelinlik arayisinda olanlara duyuruyorum hilaaal duy sesimi bacim sakin icine sinmeyen birsey alma. Ben bir bucuk yildir evliyim. Haala geceleri rüyama yeniden dügün yaptigimiz girer Ve sakin kalitesi bozuk yerlerden yaptirmayin kumasi herseyi inceleyin.

Neeeeeeeeeeeyseeee

kiyafetimi buldum. 38 beden birazcik dar geldi bu seferde 40 siparis edeciim..

Hey allahim kafama nekadar yerlestirmisim su abiye bulmam lazim olayini burayada aynini yazdim.

Ya ben size bisey söyleyeyim. Bu konuyu konusalim aramizda..

bugün yatak odasinda oturmusken gözüm tualet aynasina takildi.. sonra orda bana el sallayan göbüsüme..

Icimden bir ses ama sen neredeyse 38 giyiniyorsun bu nasil olur dedi.

belkide ihtiyacin olan sey spordur vücudun cok gevsek dedi.

Acaba suan kilo veremeyenler veya kilosu günlerdir sabit olanlar veya iste aslinda normal kiyafetlere neredeyse girebilenler

sporami yogunluk vermeli ozaman ilerlermi kilo verme durumu?

Günaydın hepimize mutlu huzurlu qz kalorili pazartesi gününe booll kilo vermeli bir gün olsun

günaydın
yazdan umudu jestin de bari bahar gelse sıkıldım ya yağmur yağmur

patellaa hoşgelmişsin ......en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın inşallah cnm....
hoşbulduk bluedeniz inş. hepbirlike inceliriz

maşallah oğluna biz de büyüsek bir an önce ben de daha fazla kilo almadan başladım acayip bir iştah var anlamadım gitti :44:

hoşbulduk canım epey olmuş ben buraya gelmeye gecikmişim yaa inş. tamamlarsın hedefine ulaşırsın canım

aşağı yukarı böyle canım. ben zaten pek yemk yiyen biri değilim. abur cubur çok yerdim. artık onları kestim. nasıl dayanıyorum bilmem bazen bende şaşırıyorum

bravo sana çok azimlisin

günaydın herkese iyi haftasonları
daha kahvaltı hazırlıycam bebeyle uğraşıyorum bu saat oldu
hafif kahvaltılar diliyorum hepimize:18:

burası da oldukça yağmurlu gri bulutlar var neyseki evdeyim ..
kimsecikler yok herkes haftasonu sefasında galiba

günaydın kızlar
az kalorili keyifli bir hafta sonu olsun
hilalcim hulalopu naptın devammı bıraktınmı
dünden beri yeni yöntem buldum kızlar yapması çok basit bir o kadarda keyifli....ama bakalım sonuç ne kadar etkili olacak
dün :122::122::122::122:başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…