Bluedeniz kız sen çok cadisn şuna bak yaa söylemiyo naptiginı soylesene kız bende yapcm yanına getirtme beni
yağmur bacım bende iki yıllik aof den başlicm ama adaletmi , sosyal hizmetlermi, yoksa muhasebe mi okuyim kararsizim bunların özel sektörde iş bulma imkanı nasıl muhasebenin iş imkanı var ama diğerlerinin var mi bilmiyorum hiç bilginiz varmi kızlar
canım bende bi zamanlar baya araştırmıştım şöyle söyliyim , adalet okursan en fazla katip oluyosun ki bu pek iyi meslek değil. çünkü katiplikte getir götür ayak işlerini yapıyosun ve hakettiğin maaşı vermiyolar ( bunları nerden biliyosun dersen avukat kuzenim var ve sakın okuma, ha çok istersen ayak işleri yapmayı bi firmada temizlikçi ol dedi)
Sosyal hizmetleri arkadaşım okuyo, yani pek iş bulabilirmi bilmiyorum, çocuk esirgeme kurumu, huzur evlerinde falan imkan var, onlarda her yerde yok.. illaki okuycaksan muhasebe oku derim canım ben.. çünkü muhasebe her yerde var. ilk önce en fazla iş bulabileceğin bişeyi oku, çok istersen sonra 2.üni olarak diğer istediğini okursun
Günaydın kızlar bugün o degistiremedigim gelinlik kabusum olduoff canım çok sıkılıyo yarın gitcm bakalım inşallah istediğim bi model vardır inşallah inşallah inşallah
Nasıl istediğim bi model vardır ya mutlaka vardır bacım. Orda değilse başka gelinlikçide vardır sıkma canınıı. Ve ayrıca gelinliği satınmı alıyorsun kiralıyormusun?
Ve diktiriyormusun yoksa hazır h alıyorsun?
sabahtan beri tel den bir şey yazacagim diye göbeğim çatladı ya kesildi ya ekran zıplayıp durdu
sabah
1.5 dilim ekmek
yarım kk peynir 10 tane zeytin ve çok maydanoz la kahvalti
öğle
bir gözleme
bir bardak ayran
ara
2 ceviz bir avuç tarhana yöresel bir şey
akşama yemek yemeği düşünmüyorum
gözleme anca erir
bugün modum düşük ya sporsuz olmuyor ya yada olacak ama zaman alacak
patellaa hosgeldin umarım en kısa sürede bu ağırlıkların dan kurtulursun
ben kaçar
Kiralıyorum bacım kayınvalidem alalim dedi ama ben almak istemedim onu sonra nereye koycm yani evde çürüyüp gitcek
bi akrabamizın dugunu vardı kızın gelinligi 15 gün bizde kaldı koyacak yer bulamadik gelinligin simleri hep evi batırtı o yüzden almak istemedim kiraladım paranin bi kisminı kapora olarak verdik eğer o gelinligi almazsam para yanacak ama ben onu istemiyorum
benimki bazanın altında duruyo, annemin gelinliği ve nişanlığı duruyodu özendim heralde sakladım ben de. yer kaplıyo ama olsun duruyo orda kızım olursa ona gösteririm ilerde oğlum pek ilgilenmez sanırım
selam kızlar..
sporun 6.sını yapıcam bugün, sanki bi inceldi bi toparlandı göbeğim ve basenlerim. bakalım 10 günün sonunda ne olcak kıyafetlerden belli olcak bi değişim olur mu acaba.
30 günün sonunda oluyomuş öyle bi değişim ama arada eşimin memleketine gitcez düzenli yapamam gibi.
açıkcası ne yesem ne yemesem diye kafayı yemekten daha iyi geldi bu spor, evet zor ama madem başladım diye yapıyorum, yaptıkça o ağrılar da gitti.
bu arada oğlumun 3 gündür süren ateşi düştü kırmızı bişeyler çıktı vücudunda, 6.hastalık diye bişeymiş. 7.si yoktur inş bunun
kiminle konuşsam kiminle görürsem diyetteyim diyor
yaz gelecek millet te bir telaş tabi ben iki senedir diyetteyim diyemiyorum utanç verici bu utançla kalkıp 300 mekik çektim
Kiralıyorum bacım kayınvalidem alalim dedi ama ben almak istemedim onu sonra nereye koycm yani evde çürüyüp gitcek
bi akrabamizın dugunu vardı kızın gelinligi 15 gün bizde kaldı koyacak yer bulamadik gelinligin simleri hep evi batırtı o yüzden almak istemedim kiraladım paranin bi kisminı kapora olarak verdik eğer o gelinligi almazsam para yanacak ama ben onu istemiyorum
beni spora heveslendirdin ya... Hemen faydasını gördünmğ bi sıkılaşma oldumu?selam kızlar..
sporun 6.sını yapıcam bugün, sanki bi inceldi bi toparlandı göbeğim ve basenlerim. bakalım 10 günün sonunda ne olcak kıyafetlerden belli olcak bi değişim olur mu acaba.
30 günün sonunda oluyomuş öyle bi değişim ama arada eşimin memleketine gitcez düzenli yapamam gibi.
açıkcası ne yesem ne yemesem diye kafayı yemekten daha iyi geldi bu spor, evet zor ama madem başladım diye yapıyorum, yaptıkça o ağrılar da gitti.
bu arada oğlumun 3 gündür süren ateşi düştü kırmızı bişeyler çıktı vücudunda, 6.hastalık diye bişeymiş. 7.si yoktur inş bunun
selam kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?