Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım bende bi zamanlar baya araştırmıştım şöyle söyliyim , adalet okursan en fazla katip oluyosun ki bu pek iyi meslek değil. çünkü katiplikte getir götür ayak işlerini yapıyosun ve hakettiğin maaşı vermiyolar ( bunları nerden biliyosun dersen avukat kuzenim var ve sakın okuma, ha çok istersen ayak işleri yapmayı bi firmada temizlikçi ol dedi )
Sosyal hizmetleri arkadaşım okuyo, yani pek iş bulabilirmi bilmiyorum, çocuk esirgeme kurumu, huzur evlerinde falan imkan var, onlarda her yerde yok.. illaki okuycaksan muhasebe oku derim canım ben.. çünkü muhasebe her yerde var. ilk önce en fazla iş bulabileceğin bişeyi oku, çok istersen sonra 2.üni olarak diğer istediğini okursun

iyi geceleer

Hava degisiminden dolayi hasta oldum. gözlerimdevamli yaniyor ve yasariyor burnum akiyo

Püsküüt artik takimin ilk mesajina kurallarimizi ekleyebilirmis hemen ona kurallarimizi göndereyimki eklesin

geçmiş olsun s_A

ben de bu akşamki sporu da yaptım gecenin bu saatinde gözüm açıldı

herkese günaydın
dünkü gözleme 200gr olarak bana geri dönmüş
bugün yok öyle saçmalama
herkese iyi güzel hafif bir pazar diliyorum

Günaydınn

Bugün saat 13:30dan 23:15e kadar çalışıyorum. Sadede haftada bir çalıştığım işyerindeki insanların hepsi çok samimiyetsiz. Yani çok tuaflar. Yanî resmen haftada birde olsa işe gitmeye korkar oldum. ama en gÜzel yanı bugün sadece işe başlarken sbaahki vardiyadaki kadınla karşılaşacağım. Sonrasında geceye kadar yanlız çalışacam.

Gece rüyamda bir sürü yılan gördüm bu bile nekadar kafaya taktığıma işaret.

İnşallah herşy iyi gider bugün.

Hepimize güzel bir pazar diliyorumm :))

Günaydın kızlar bugün o degistiremedigim gelinlik kabusum oldu off canım çok sıkılıyo yarın gitcm bakalım inşallah istediğim bi model vardır inşallah inşallah inşallah

Bende ayyynen senin gibi düşündüm bacım:)

sen ne işte çalışıyosn bebeğim

Günaydın kızlar bugün o degistiremedigim gelinlik kabusum oldu off canım çok sıkılıyo yarın gitcm bakalım inşallah istediğim bi model vardır inşallah inşallah inşallah

Nasıl istediğim bi model vardır ya mutlaka vardır bacım. Orda değilse başka gelinlikçide vardır sıkma canınıı. Ve ayrıca gelinliği satınmı alıyorsun kiralıyormusun?

Ve diktiriyormusun yoksa hazır h alıyorsun?

kiminle konuşsam kiminle görürsem diyetteyim diyor
yaz gelecek millet te bir telaş tabi ben iki senedir diyetteyim diyemiyorum utanç verici bu utançla kalkıp 300 mekik çektim

Kiralıyorum bacım kayınvalidem alalim dedi ama ben almak istemedim onu sonra nereye koycm yani evde çürüyüp gitcek
bi akrabamizın dugunu vardı kızın gelinligi 15 gün bizde kaldı koyacak yer bulamadik gelinligin simleri hep evi batırtı o yüzden almak istemedim kiraladım paranin bi kisminı kapora olarak verdik eğer o gelinligi almazsam para yanacak ama ben onu istemiyorum

hoşbulduk yakar

selam kızlar..
sporun 6.sını yapıcam bugün, sanki bi inceldi bi toparlandı göbeğim ve basenlerim. bakalım 10 günün sonunda ne olcak kıyafetlerden belli olcak bi değişim olur mu acaba.
30 günün sonunda oluyomuş öyle bi değişim ama arada eşimin memleketine gitcez düzenli yapamam gibi.
açıkcası ne yesem ne yemesem diye kafayı yemekten daha iyi geldi bu spor, evet zor ama madem başladım diye yapıyorum, yaptıkça o ağrılar da gitti.

bu arada oğlumun 3 gündür süren ateşi düştü kırmızı bişeyler çıktı vücudunda, 6.hastalık diye bişeymiş. 7.si yoktur inş bunun

Son düzenleme:

benimki bazanın altında duruyo, annemin gelinliği ve nişanlığı duruyodu özendim heralde sakladım ben de. yer kaplıyo ama olsun duruyo orda kızım olursa ona gösteririm ilerde oğlum pek ilgilenmez sanırım

benimki bazanın altında duruyo, annemin gelinliği ve nişanlığı duruyodu özendim heralde sakladım ben de. yer kaplıyo ama olsun duruyo orda kızım olursa ona gösteririm ilerde oğlum pek ilgilenmez sanırım

Oda güzel bişey aslında peki hiç giydin mi şimdi nasill oluyo

selam bacılar
bugünkü menüm
sabah
kepekli sandviç ekmeği arasına peynir domates
öğle
bir kabak 2 yk yoğurt la salata avuçiçi kadar tavuk
akşam
öğle aynı salata
2ceviz ki kofte
bir bardak ayran
spor 300 mekik
yapabilsem 600e tamamlayacagim
herkese iyi akşamlar

bir şekilde motive etmiş seni bu spor sevindim

kiminle konuşsam kiminle görürsem diyetteyim diyor
yaz gelecek millet te bir telaş tabi ben iki senedir diyetteyim diyemiyorum utanç verici bu utançla kalkıp 300 mekik çektim

Bende kendimi bildim bileli diyetteyim. Akrabalarım ve eşim dışında bir allahın kulu zayıflaman lazım demiyor :)) iş yrrindekiler benim koca totoyu görmüyorlarmış gibi aa nerenden zayıflayacaksın diyorlar!! Bende utanıyorum artık devamlı zayıflayacağım demekten bu utancın sonu yakındır bacım ya

Gercekten ya bende kiralamıştım nereye koyacaktımki. Ya bacım para önemli ama yanacsksada yansın ya! Ömürde bir giyineceksin gelinliğini inşallah eskisi gibi olur.

beni spora heveslendirdin ya... Hemen faydasını gördünmğ bi sıkılaşma oldumu?

hmm neymiş bu spor ? nasıl yapması zor mu? :26:

numaralı hastalık da mı varmış, geçmiş olsun inş. kötü bişey değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…