Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

işte beni anlatmışsın. 1-2 kilo daha vereyim diye uğraşıyorum ama,asıl ihtiyacım spormuş ben anladım sonunda.sıkılaşmak lazım baktığında 38e de girdim ama her 38e değil:) mesela ölçüm yaptılar,yağ oranı normalden biraz fazla,kas oranı da düşük çıktı benim.
mesele yağları eritip kas yapmak..göbeem löp löp sallanıyo mübarek.kurtulmam lazım.
vücut ozaman hakkaten 38 bedenmiş gibi olcak inş
haydi herkes sporaa

günaydın herkese iyi haftasonları
daha kahvaltı hazırlıycam bebeyle uğraşıyorum bu saat oldu
hafif kahvaltılar diliyorum hepimize:18:
hoşgeldinnn
hey gidii günlerr ben de ne iştahlıyım emzirirken deli gibi tatlı yerdim.o günlerden yadigar göbeem kaldı
şimdi oğlum 3 yaşındaa
sizin de sağlıkla büyüsün yavrunuz.

ne keşfettin kızzz
zıplıyon mu sen spor diye napıonnn
o hulahopu hiç çeviremiyom ben yadüşüyo hemen belimden

Günaydın kızlar dün öğle başladım buraya girmek için ugrasmaya gece saat 1e kadr tl inat etti girmedi çok sinir oldum yaaa

öncelikle yağmur bebisim seni tebrik ediyorum 2.olmuşsn bu arada aofden muhasebe okumak zor olmuyomu kaçıncı senen

Sacm canımcm senin yazıyı okurken bian ilerde bende öyle olcm diye düşündüm sonunda benim adımi yazmışsn pazartesi gidiyorum gelinligi değiştirmeye kurtulcm inşallah

bluedenizcm bacım tekrar başlamışsn hulahopa iyiki hatırlattin bacım dur bugün bende döndureyim aaacik o yeni bulduğun kolay spor ne banada üüğretsene

bide yeni arkadaşımiz katılmış gruba nickini unuttum bacım k.bakma bu yazıyı yazarken aklımdaydi ama çok uzun yazdım gitti aklımdan hosgeldin arkadaşım iyi kilo vermeler

.aynen dünden beri :122::122::122::122:en güzeli yürüyüş ama havalar bir türlü fırsat vermedi....leslie de ne zamandır askıda bacım ben de bir bu kalmıştı dedim

ne zamandır bendeyapmıyordum dün biraz....he bide:122::122::122::122:başladım

sağol bebeğiimmm.. ya ben sana çok şaşırdım nasıl verdiğin kiloları hemen geri aldınn aoften muhasebe okumak okadar zor kiii muhasebeyi bırak her bölüm zor canım ya. heleki benim dış ticarett.. bilmiyorum nasıl yapıcam. bu ilk senem ve ilk senede tırstım

Hılal bacım evet değiştir mutlaka ihmal etme sakın canım.

Nidah, evet ya bende 38 beden gece elbisesine girdim. Hadi gce elbisesi oluyor cünkü geniş.

Ama 30 beden kotuma ne demeli. Dün onunda içine girdim. (30 beden kot zaten 38 beden) ee ozaman dedim ben tartıya takılmayayım fazla adresimiz spor bacım bizim diyete artık mutlaka sporuda ekledim.

Dün ve perşembe yaptığım spordan çektiğim mekiklereen haala heryerim ağırıyor. Bide öksürünce de bütün karnım ağırıyor ya bu spordanmı üşütmektenmi anlamadım.

Birde ya 3 gün önce hava sıcacıktı burayada hep yazdım tişörtleyim ava mis gibi ama dünden beri yağmur durmadı.

Bende nasılsa yağmur yağsada havalar ısındı diyerek ince ceket giyindim çıktım evden bide ne göreyim

Gece kar yapmış arabaların üstü kar dolu!!!!! Titreye titreye geldim iş yerine. Şidide boğazım ağırıyor burnum akıyor gözlerimin içi yanıyor sanırım ateşîm var. (

Böyle haa durumu olurmu? Bir yaz bir kış

zıplıyo musun canım spor olarak?
benim yaptığım şu videoda da zıplama hareketleri var baya ben beceremeyiroum ya toto kalkmıyo zamanla alışır mıyım yapabilir miyim yoksa bu doğuştan bi yetenek mi

Bluedeniz kız sen çok cadisn şuna bak yaa söylemiyo naptiginı soylesene kız bende yapcm yanına getirtme beni

yağmur bacım bende iki yıllik aof den başlicm ama adaletmi , sosyal hizmetlermi, yoksa muhasebe mi okuyim kararsizim bunların özel sektörde iş bulma imkanı nasıl muhasebenin iş imkanı var ama diğerlerinin var mi bilmiyorum hiç bilginiz varmi kızlar

kim cadı benmi:26:yok canımmmmmkız spor formülleri üreticem diye göbeğim çatlıyor burda dur
dün nette gezinirken zıplamanın faydaları diye bir yazı okudum da:126: dün azıcık zıplayıverdim:122:....tranbolinde zıplargibi durduğun yerde zıplıcan sadece bu kadarrrrrr100 er kez *6 yaptım dün....

zıplıyo musun canım spor olarak?
benim yaptığım şu videoda da zıplama hareketleri var baya ben beceremeyiroum ya toto kalkmıyo zamanla alışır mıyım yapabilir miyim yoksa bu doğuştan bi yetenek mi

ne güzel sporuna başladın canım kesinlikle bırakma.....jillian bana ağırmı geldi ne onu hiç yapasım gelmedi....leslie ona göre çok hafif olmasına rağmen onun bile faydası tartışılmaz aynen devammmmmm

valla benimde aynen öyle kilo veriyorum ama hep aynı beden pantolonlarıma devam ediyorum özellikle basen aynı gibi ama evde nasıl spor yapcam bilmiyorum

sabahtan beri tel den bir şey yazacagim diye göbeğim çatladı ya kesildi ya ekran zıplayıp durdu
sabah
1.5 dilim ekmek
yarım kk peynir 10 tane zeytin ve çok maydanoz la kahvalti
öğle
bir gözleme
bir bardak ayran
ara
2 ceviz bir avuç tarhana yöresel bir şey
akşama yemek yemeği düşünmüyorum
gözleme anca erir
bugün modum düşük ya sporsuz olmuyor ya yada olacak ama zaman alacak
patellaa hosgeldin umarım en kısa sürede bu ağırlıkların dan kurtulursun
ben kaçar

Bluedeniz bacım bende duymuştum zıplamanin faydalarini masallah masallah çok azimlisn helal sana
menüyu paylaşayimm

sabah çökelekli omlet 2 kasık
3 ısırik kepek ekmek küçücük bi parçaydi

öğle
1 dilim köstebek pasta

akşam
1 parça ızgara tavuk but
1 dilim kepek ekmek

İyi akşamlar kızlar nasılsınız bakalım

Ben bugün işyerinde bişeyler denedim.

Kaç beden giyindiğim 9 kilo verdiğimden beri belli değildi pek yeni kıyafet alamamıtım. Şimdi son 7 kilo vermem gerekiyor bunun için biraz daha kendimi motive ettim ve pantolon bedenimi bulabilmek içib kot denedim.ikiside 30 bedendi birine girdim kpandıda amaa tabii oturdu. Diğeri ise kapanmadı bile. Çünkü biri çok esnekti.

Demekki ben tam 40 beden giyiniyorum. Buna çok sevindim xünkü 44 giyiniyordum.

Ah kafayı oynatacam yakında!!!

44 ten 40 bedene düşmüssün ne güzel bence 38 e düşmek daha zor sanki özellikle göbek ve kalça çabuk erimiyo valla

bırakmıcam bakalım tabi eşimin memleketine gidicez haftaya o zaman ara vermem gerekicek. off bu gelmeler gitmeler başladı geç kaldım ben kilo vermede yaz da geliverir hemen.
evet ağır gibi biraz ama kas yapıyomuş beni çeken kas yapması oldu.

iyi aksamlar
akşam yemem dedim herkesten önce oturdum masaya
bir kâse cacık bir tabak kabak yedim
benimkiler coştu valla tatlılar havada uçuşuyor ama valla yemedim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…