günaydın
yazdan umudu jestin de bari bahar gelse sıkıldım ya yağmur yağmur
Ya ben size bisey söyleyeyim. Bu konuyu konusalim aramizda..
bugün yatak odasinda oturmusken gözüm tualet aynasina takildi.. sonra orda bana el sallayan göbüsüme..
Icimden bir ses ama sen neredeyse 38 giyiniyorsun bu nasil olur dedi.
belkide ihtiyacin olan sey spordur vücudun cok gevsek dedi.
Acaba suan kilo veremeyenler veya kilosu günlerdir sabit olanlar veya iste aslinda normal kiyafetlere neredeyse girebilenler
sporami yogunluk vermeli ozaman ilerlermi kilo verme durumu?
hoşgeldinnngünaydın herkese iyi haftasonları
daha kahvaltı hazırlıycam bebeyle uğraşıyorum bu saat oldu
hafif kahvaltılar diliyorum hepimize:18:
günaydın kızlar
az kalorili keyifli bir hafta sonu olsun
hilalcim hulalopu naptın devammı bıraktınmı
dünden beri yeni yöntem buldum kızlaryapması çok basit bir o kadarda keyifli....ama bakalım sonuç ne kadar etkili olacak
dün :122::122::122::122:başladım
işte beni anlatmışsın. 1-2 kilo daha vereyim diye uğraşıyorum ama,asıl ihtiyacım spormuş ben anladım sonunda.sıkılaşmak lazım baktığında 38e de girdim ama her 38e değil:) mesela ölçüm yaptılar,yağ oranı normalden biraz fazla,kas oranı da düşük çıktı benim.
mesele yağları eritip kas yapmak..göbeem löp löp sallanıyo mübarek.kurtulmam lazım.
vücut ozaman hakkaten 38 bedenmiş gibi olcak inş
haydi herkes sporaa
hoşgeldinnn
hey gidii günlerr ben de ne iştahlıyım emzirirken deli gibi tatlı yerdim.o günlerden yadigar göbeem kaldı
şimdi oğlum 3 yaşındaa
sizin de sağlıkla büyüsün yavrunuz.
ne keşfettin kızzz
zıplıyon mu sen spor diye napıonnn
o hulahopu hiç çeviremiyom ben yadüşüyo hemen belimden
Günaydın kızlar dün öğle başladım buraya girmek için ugrasmaya gece saat 1e kadr tl inat etti girmedi çok sinir oldum yaaa
öncelikle yağmur bebisim seni tebrik ediyorum 2.olmuşsn bu arada aofden muhasebe okumak zor olmuyomu kaçıncı senen
Sacm canımcm senin yazıyı okurken bian ilerde bende öyle olcm diye düşündüm sonunda benim adımi yazmışsn pazartesi gidiyorum gelinligi değiştirmeye kurtulcm inşallah
bluedenizcm bacım tekrar başlamışsn hulahopa iyiki hatırlattin bacım dur bugün bende döndureyim aaaciko yeni bulduğun kolay spor ne banada üüğretsene
bide yeni arkadaşımiz katılmış gruba nickini unuttum bacım k.bakma bu yazıyı yazarken aklımdaydi ama çok uzun yazdım gitti aklımdan hosgeldin arkadaşım iyi kilo vermeler
Günaydın kızlar dün öğle başladım buraya girmek için ugrasmaya gece saat 1e kadr tl inat etti girmedi çok sinir oldum yaaa
öncelikle yağmur bebisim seni tebrik ediyorum 2.olmuşsn bu arada aofden muhasebe okumak zor olmuyomu kaçıncı senen
Sacm canımcm senin yazıyı okurken bian ilerde bende öyle olcm diye düşündüm sonunda benim adımi yazmışsn pazartesi gidiyorum gelinligi değiştirmeye kurtulcm inşallah
bluedenizcm bacım tekrar başlamışsn hulahopa iyiki hatırlattin bacım dur bugün bende döndureyim aaaciko yeni bulduğun kolay spor ne banada üüğretsene
bide yeni arkadaşımiz katılmış gruba nickini unuttum bacım k.bakma bu yazıyı yazarken aklımdaydi ama çok uzun yazdım gitti aklımdan hosgeldin arkadaşım iyi kilo vermeler
günaydın kızlar
az kalorili keyifli bir hafta sonu olsun
hilalcim hulalopu naptın devammı bıraktınmı
dünden beri yeni yöntem buldum kızlaryapması çok basit bir o kadarda keyifli....ama bakalım sonuç ne kadar etkili olacak
dün :122::122::122::122:başladım
Bluedeniz kız sen çok cadisn şuna bak yaa söylemiyo naptiginı soylesene kız bende yapcm yanına getirtme beni
yağmur bacım bende iki yıllik aof den başlicm ama adaletmi , sosyal hizmetlermi, yoksa muhasebe mi okuyim kararsizim bunların özel sektörde iş bulma imkanı nasıl muhasebenin iş imkanı var ama diğerlerinin var mi bilmiyorum hiç bilginiz varmi kızlar
zıplıyo musun canım spor olarak?
benim yaptığım şu videoda da zıplama hareketleri var baya ben beceremeyiroum ya toto kalkmıyo zamanla alışır mıyım yapabilir miyim yoksa bu doğuştan bi yetenek mi
Ya ben size bisey söyleyeyim. Bu konuyu konusalim aramizda..
bugün yatak odasinda oturmusken gözüm tualet aynasina takildi.. sonra orda bana el sallayan göbüsüme..
Icimden bir ses ama sen neredeyse 38 giyiniyorsun bu nasil olur dedi.
belkide ihtiyacin olan sey spordur vücudun cok gevsek dedi.
Acaba suan kilo veremeyenler veya kilosu günlerdir sabit olanlar veya iste aslinda normal kiyafetlere neredeyse girebilenler
sporami yogunluk vermeli ozaman ilerlermi kilo verme durumu?
ne güzel sporuna başladın canım kesinlikle bırakma.....jillian bana ağırmı geldi ne onu hiç yapasım gelmedi....leslie ona göre çok hafif olmasına rağmen onun bile faydası tartışılmaz aynen devammmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?