Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar
menüm:
peynir
domates ekmek

ara:_
öğlen:
karnıbahar yemeği
ekmek
yoğurt

ara:kuru kayısı
çubuk kraker

akşam:
1 dolma
çorba
salata
az mücver

akşam.
akide şekeri
meyve

Gunaydin kizlar. Pzts leri giremiyorum muaf sayilayim ugrayamiyorum islerim oluyor disarda.
Herkese hayirli sabahlar

günaydın
kızlar
bugün 23 nisan neşe ile doluyor insan
güneş nihayet çıktı içime bir yaşama sevinci girdi su an dünya da hiç kimse hiç birşey üzemez beni
çocukları alıp dışarı cikasım var bu bacakla en fazla yan odaya giderim ama olsun
herkese iyi güzel bir gün diliyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaaaarrrr... 23 nisan günüde mesaisiz çalışıyorum ya nerelere gidem bilmiyoruum uykusuzum, ve dün akşam yemek yememe karşı sabah tartıda +200 deydim
Akşam sadece 4 tane patates kızartması ve yarım kinder sürprizn çikolatasını yedim. nasıl +200 onu anlamadım ooof oooff... bu hafta 63ü görmeliyim

panik yapma 200 gr ne ki şiştir çiştir o
iki bardak su fazla iç o da gider

üzülme bugün dikkat birden verirsin hepsini ara sıra banada oluyor böyle

günaydın kızlar,
bugün çocukların şansına güneş açtı burda da.
içimiz aydınlandı vallahi neydi öyle yağmur yağmur devamlı

bahar geldi diyorsun damla güneş yok ruhum daraldı kaç gündür
bir de dışarı çıkabilsem o deme keyfime

günaydın kızlaar
bugün 23 nisan hava da çok güzel ama evdeyiz biz bebeyle, bugün yarın tatil bayramdan dolayı eşim evde, hafta sonu gibi oldu bize
kahvaltıyı beraber yaptık ama ben az yedim abartmadııımmm

zaten zayıfsın ya o kadar sorun etme inşallah çokkk güzel olucaksınnn benim kayınvalideciğimde bizimkileri aramış ama hala bizimkilerden tık yokk.. ooof off

Canım benim yaaa sıkma sen o güzel canını onun da bi vakti vardır biz kendimizi de yırtsak herşey olacağına varır sen üzülme dua et hayirlisini iste

Offf bugün o kadar çok yiyesim var ki evde makarna pişirmiş anam çok istiyo canım çok yemek istiyorum bugünü gûmletmeyi düşünüyorum kilom 64küsurde takılı kaldı 63 e düşemiyorum yaa kuş kaDar yiyorum dün başım döndü düşünüyodum kapidan tutundum babam diyet yapiosn diye kizdi bana ama ben 55olmak istiyorum bugün canım bisküvi, taptaze çıtır çıtır simit, makarna, turşu istiyo

az az ye canım.. kararında ye.. sağlığından önemli değil hiç bişey, tadımlıkta olsa ye bence

kızlaar bende menümü paylaşıyım pek giremiyorum bugün..

Sabah : mercimek çorbası + 1 dilim kepek ekmek. 1 kepçe çorbanın yarısını içemedm bıraktım

Ara: special k kraker 5 6 tane.

Öğlen : 3 yemek kaşığı kıymalı kabak yemeği + 1 dilim kepek ekmek + yoğurt

Ara : 6 7 tane special k kraker.

Akşam : mangal yapacakmışız, akşam yemeği düşünmüyodum ama ekmeksiz az az bakarım tadına..

Şu ana kadar 2,5 lt su içtim devamıda gelir 3,5 - 4 yaparım heralde bu gidişle

10 dakka içinde neler yedim neler :) hiçte pisman değilim bida olsa bida yaparım

1 paket halley bisküvi içinden 9-10 tane çıkıyo
1 tane enerji içeceği
2 tabak salçali makarna

sabahta 4 kasık menemen
5 kasık pilav
1 dilimde kepek ekmek yyemiştim

bugünlük bu kadar daha bişey yemicm :)
ohh bee gözümü doyurdum iliklerim acikmis
varya makarnanin birinci tabağında doymuştm hatta şişmiştim ama gözüm açtı yedim rahatladim
simit olsa onuda yerdim ama yok olmadıgi da iyi

bebeğim vur dedik öldürdün nettin sen böyle 1 paket halley yedin mi ayrıca 1 tabağa kaç kaşık makarna koydun afiyet olsun canııım yaramasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…