- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Ekino tatlım nasıl istersen bildirim yapmak zorunda değilsin canım. Evet kendine zaman tanı arada bir uğra canım. Ama şunu unutma ben seni izindede bildirsem ayrılıda bildirsem durum aynı 6 ay dönmezsen diskalifiye oluyosun ama sen arada bir mutlaka uğra hatta kendini hazır hissedince dön geri canım kendibe iyi bak
aaaaaaaaaaaaa çok üzüldümmhaklısın canım zaten herşey psikolojide bitiyo.. ama kendinide çok salma bukadar kilo vermişken tekrar başa dönme sakın
üstelik neden bu kadar moral bozuyorsunuz hiçbirimiz obez değiliz ki
birbirimize yardım ediyoruz motive ediyoruz :)
üstelik sağlık için bence ideal kilomuza ulaşınca birde kilo koruma yapalım
bu gelgitleri bende yaşadım inan rejimi bırakıncada huzuru bulamıyor insan
farklı teknikler düşünelim ama bırakmayalım bence
çoğu zaman duygusal açlıktan mutsuzluktan yemiyor muyuz?
herşeyden ölçülü yemek lazım
kim takılıp düşerse onu kaldıralım .)
bazen siz bazen ben
tarçın + karanfilli çay içebilirsin patella ...iyi gelir tatlı krizine....
Mercimek nohut bulgur haslanip yapilan ayran detoksu sutu etkilemiyomus onu yapmayi dusunuyorum2 gun
Iyice bi bakayim tarife
Yaparsam ilk defa bole bi detoks yapmis olcam ama baya besleyici gibi sok diyet sayilmaz di mi
sınırsız yeniyorsa güzel bişi.yeşil mercimek fln da ekle bence
sa şimdi çoğumuz haziranda mezun olmak istiyoruz ya ama kaçmak da yapıyoruz ya nasıl mezun olacağız bizim yerimize sütçü ahmet amca mezun olur ama biz zor demek istedim kendim ce
ben geçenlerde bir kitap okudum
zayıflamada son söz diye
çok hoşuma gitti motivede etti kitabın yazarıda 40 kilo falan vermiş
ulaşabilirsen oku istersen sanmaki bizlerde senden farklıyız
Mercimek nohut bulgur haslanip yapilan ayran detoksu sutu etkilemiyomus onu yapmayi dusunuyorum2 gun
Iyice bi bakayim tarife
Yaparsam ilk defa bole bi detoks yapmis olcam ama baya besleyici gibi sok diyet sayilmaz di mi
diğerleri iyide fanta çok şekerli ondandır belki...
olsun bugün dikkat et verirsin protein ağırlıklı beslen diyorlar böyle yediğinde ,
mesela tavuk gibi yoğurt da olur bu tatilleri yasaklasınlar mı acaba hep sapıtıyoz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?