Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

üstelik neden bu kadar moral bozuyorsunuz hiçbirimiz obez değiliz ki
birbirimize yardım ediyoruz motive ediyoruz :)
üstelik sağlık için bence ideal kilomuza ulaşınca birde kilo koruma yapalım
bu gelgitleri bende yaşadım inan rejimi bırakıncada huzuru bulamıyor insan
farklı teknikler düşünelim ama bırakmayalım bence
çoğu zaman duygusal açlıktan mutsuzluktan yemiyor muyuz?
herşeyden ölçülü yemek lazım
kim takılıp düşerse onu kaldıralım .)
bazen siz bazen ben

tamam sa cım doğru durum aynı olacak....o zaman ben sizlerden biraz zaman istiyorum tekrardan başlayacağım elbet bu popoya dayanamıyorum çünkü...o zaman tekrardan görüşürüz diyeyim...sen istediğin şekilde göster başkanım....

aaaaaaaaaaaaa çok üzüldümm haklısın canım zaten herşey psikolojide bitiyo.. ama kendinide çok salma bukadar kilo vermişken tekrar başa dönme sakın

tamam canım doğru söylüyosun dikkat edicem..

evet aslında iki türlüde olsa rahatsızım şu an tam beni anlatmışsın.....

ben geçenlerde bir kitap okudum
zayıflamada son söz diye
çok hoşuma gitti motivede etti kitabın yazarıda 40 kilo falan vermiş
ulaşabilirsen oku istersen sanmaki bizlerde senden farklıyız

bugün kü menü
sabah
pirinç lapası
öğle
lapa
akşam
lapa
acaba yarina kaç gr vermiş olacagim

sa şimdi çoğumuz haziranda mezun olmak istiyoruz ya ama kaçmak da yapıyoruz ya nasıl mezun olacağız bizim yerimize sütçü ahmet amca mezun olur ama biz zor demek istedim kendim ce

bugünkü yediklerimi yazıcam ama hangi birini yazsam çok karıştırdım sanırım neyse tek tek yazmıyım canınız çekmesin
az az çok çeşitli yedim şimdi de yürüyüş yapıcam

Selam kizlar
Ekino ben de senin durumundayim. 3 aydir sadece 1 kilo verdim. Gururuma yediremedigim icin burdayim toparlanicam inaniyorum.
Bizim kizlar nerde sportie cinarinannesi phatosh??

Spora dun ara vermistim bugun yapicam yine. Zor ama gobegim toparlandi.
icime ceksem bile duz olmuyodu simdi icime cekince duz en azindan.

Bir de dun ciktim pantolon aldim kendime lcw ve 30 beden. Kendime yuh dedim ama kiyafetim yok diye
daha cok bunalmistim iyi oldu. Temmuz basinda tatile gidicez bakalim ne kadar vericem o zamana kadar

Mercimek nohut bulgur haslanip yapilan ayran detoksu sutu etkilemiyomus onu yapmayi dusunuyorum2 gun
Iyice bi bakayim tarife
Yaparsam ilk defa bole bi detoks yapmis olcam ama baya besleyici gibi sok diyet sayilmaz di mi

menümü yazayım bende

sabah:sucuklu omlet,helva,2dil ekmek,az menemen

öğle:maklube 1 tabak kadar

akşam:tavuk-patates-bulgr pilavı-cacık

ara:2-3 çilek

1saat spor.

Mercimek nohut bulgur haslanip yapilan ayran detoksu sutu etkilemiyomus onu yapmayi dusunuyorum2 gun
Iyice bi bakayim tarife
Yaparsam ilk defa bole bi detoks yapmis olcam ama baya besleyici gibi sok diyet sayilmaz di mi

sınırsız yeniyorsa güzel bişi.yeşil mercimek fln da ekle bence

ARKADAŞLARRR:bir arkadasımın dıyetısyenı obez olanlar ıcın ayda 2 kez olmayanlar ıcın sadece 1 kezlık uygulanması gereken bır kür vermiş.ve kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn :) bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır(abur cubur gıbı hihi )

olay bu hemen gidip nohut ıslatayım yarına haşlarım

sporumu yaptım kızlar, yürüyüşten sıkıldım bırakıp leslie yaptım 45 dk ohh çok iyi geldi valla duşumu da aldım şimdi uyku vakti
iyi geceler

sa şimdi çoğumuz haziranda mezun olmak istiyoruz ya ama kaçmak da yapıyoruz ya nasıl mezun olacağız bizim yerimize sütçü ahmet amca mezun olur ama biz zor demek istedim kendim ce

valla aklıma geldi sütçü amca. Ama haklısın biz mezun olamayız o olur ya ama bizim bu zincirleri kırmamız lazım.

ben geçenlerde bir kitap okudum
zayıflamada son söz diye
çok hoşuma gitti motivede etti kitabın yazarıda 40 kilo falan vermiş
ulaşabilirsen oku istersen sanmaki bizlerde senden farklıyız

mutlaka bakıcamm bellki şu halime iyi gelir inanamıyorum kendime benki etap birincisi bile olmuştum şimdi sürünüyor yerlerde yüzdelerim.....

Iyice bi bakayim tarife

sen yap arada girer sorarım sana belki bende yaparım deneyimini paylaşırsın dimi...

of kızlaarr moralim çok bozukk dün mangaldaki menümü paylaşıyım oysaki çok yememiştim

2buçuk tane incik ve 3 tane kanat + 1 dilim ekmek + közlenmiş patlican.. 1 bardak fanta hepsi bu ve dün 3buçuk lt su içmiştim

Ve sabahki kilom 65.300 bugün kahvaltı hariç sadece yoğurt yicem yemiycem bişey 64leri görüp 63ü ucundan görmeyi isterken bu ne ya

diğerleri iyide fanta çok şekerli ondandır belki...
olsun bugün dikkat et verirsin protein ağırlıklı beslen diyorlar böyle yediğinde ,
mesela tavuk gibi yoğurt da olur bu tatilleri yasaklasınlar mı acaba hep sapıtıyoz?

aynen canm yaa. bide okadar yemiycem yemiycem dedim ama iş değişti neyse bugün ekmeği kesinlikle yemiycem cumaya kadar en azından 500gr versem yine 64ü görsem yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…