Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bu arada aramıza hoşgeldin:)

şimdi servisteim bacm bi akrabamizın nişani var benim nişanimın olacağı dugun salonunda çok heyecan yaptım acaba kız nasıl bi nişanlik aldı
bugün gelinligimide değiştircm bakalım inşallah istediğim gibi olur

Bu arada kilom cuma 64.9 du bugün 64.2
iki gündür çok az yememe rağmen kilom 64.2 inşallah takilmaz

günaydın kızlar artık tünaydın da denilebilir heralde

PATELLA hoşgeldin bebeğin kaç aylık? güzel sağlıklı kilo vermeler dilerim

bu hafta motive olma zamanı hırka giydiğimiz son zamanlar artuk bu hafta... gaz verme zamnanı...

valla süper fikir ama benim ablam burada ve diyetimi sabote ediyo sürekli bu hafta belki güzel performans çıkmaz benden ama haftaya kapışırıımm özellikle çınarınannesiyleee

Ablan mı burda o halde yarışmanın iradeyi sınamanın tam vaktidir

baya heyecanlı olacak bu hafta kendi hedefim 61.900 dü ama regl olunca tutturamam ama gene de uğraşacağım
umut fakirin ve şişko nun ekmeği

Bende reglm yaaa sinir ediyor bu durum beni devamlı bir tatlı isteği çok yemememe rağmen şiş bir vücud

Bende belirlediğim hedefi tutturamasamda kilo almamak daha büyük bir hedef her regl de kilo alıyorum

haahhaaa haklısın canımm tamam hadi yarışalıımm

haftasonu boyunca tuvaletle kavuşamadık çok gıcık oluyorum ya. sürekli kayısı erik yemiyorum alışmasın diye ama haftada bir böyle oluyo illa
tarif neymiş aldın mı

tamam o programı bulayım bari çok teşekkür ederim şimdi başlayamam ama sanırım sezeryan ile doğum yaptım o yüzden şimdilik yürüyüş yapabiliyorum, zamanını beklesin napiiiiim
zıplama hareketleri var zorlayıcı yapamazsın daha yeni doğum yapmışsın. yürüyüş en iyisi

bu arada aldığım kiloyu verdim sanırım 3 günlük wc sorununa rağmen 68.2 çıktım bu sabah.
çok da dikkat edemiyorum hala ydiklerime oğlan hasta olunca ama sporun faydası sanırım.

S_A 30 günü tamamlasam süper sıkılaşırım 6 günde bile farketti sanki
ama zıplamalar zor geliyo sağ dizimi acıttım zıplamıcam geçene kadar kalkmıyo ki toto yük dizime bindi heralde

hilal gelinliğim olur heralde bana şu anda 67 kiloyla evlenmiştim çünkü ama kiriyle duruyo öyle aslında saklıcaksam bi temizletsem iyi olur. 8 saat yol gitmiştim üstümde gelinlikle
sen de değiştir bakma kaporaya falan

kızlaaaaar gelinlikçiden geliyorum ohh bee hallettim abla dediki dugunden bi hafta önce gel daha çok seçenek olur hangisini beğenirsen seç beğen al şimdi başka bi tane secersn dugunden önce daha güzelini görürsün onu istersn onun yerine dugunden önce gel hangisini istersen ben sana veririm çok güler yuzlusn dedi oohh bee çok rahatladım :) o kadar güzel gelinlikler var ki prenses modeller çok hoş

sen yine de son haftaya bırakma bedeni bulunmaz falan boş yere stres olursun

çok sevindim bebeğiiiimmm inşallah gönlüne göre olur herşeyyy

az kalorili bol keyifli bir hafta olması dileğiyle selam kızlarcumadan bu yana başladığım kaçamaklar dün tavan yaptı bende....bugün neyseki normal düzenime döndüm....

gelinlik sorununu halletmene sevindim canım....herşey istediğin gibi gönlünce olur inşallah....ama sen yinede son haftaya bırak ma bence ne olur ne olmaz sonuçta tarzın belli
model beğeneceksin....son hafta düğün stresi + gelinlik çok bunalma derim ben

Kızlar hepimize mutlu az kalorili bir hafta olsun :) geçen hafta pek giremedim şimdi de dışarda olduğum için geçmişi pek okuyamıyorum eve geçince okuyacağım hepsini. Ben buaralar çok yoğunum hem mezun olmaya çalışıyorum hem de bir yandan iş arıyorum o yüzden istanbula gidicem gibi duruyo sürekli. Bu yoğunlukta da yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama daha zor oluyo :/

Şimdiye kadar yediklerim
Sabah : 2 dilim wasa + şekersiz çikolata + light süt
Ara: light süt
Öğle : çavdar ekmeğine light peynirli salamlı sandviç

selamlar kızlarr nasılsınızz haftasonu giremedim hiç misafirlerim vardı, misafirlerimle bile yemek yemedimm verdiğim 1 kiloyu geri alırım diyee cuma 66.7 kg dım bugüüüüüünnnn 66.2 çıktım çokta sevindimmm bu hafta 1 kilo daha versemde daha çok sevinsem

Saolun bacılarim iyi dilekleriniz için bende öyle düşündüm 1ay önceden gitcm son güne bırakamammm sevdicegim gelince gider birlikte beğeniriz inşallah

hoşbulduk ekino, sağol iyi dileklerin için bebeğim 2 aylık henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…