- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
günaydın kızlaaar
herkese bol motivasyonlu, kolay ve keyifli bir pazartesi olsun inşallah, mesaide olanlara kolay gelsin
benim mesai 5te başladı bebeğim var malum ama şimdi uyudu galiba:26:
kahvaltımı da yaptım iki arada bir derede iyi bir başlangıç oldu :81::81: kahvaltıları abartırdım önceden acıkmayayım diye iyice yerdim ama bugün yapmadım
menüleri akşamları topluca yazıyoruz sanırım akşama yazıcam
Bende kendimi bildim bileli diyetteyim. Akrabalarım ve eşim dışında bir allahın kulu zayıflaman lazım demiyor :)) iş yrrindekiler benim koca totoyu görmüyorlarmış gibi aa nerenden zayıflayacaksın diyorlar!! Bende utanıyorum artık devamlı zayıflayacağım demekten bu utancın sonu yakındır bacım ya
Gercekten ya bende kiralamıştım nereye koyacaktımki. Ya bacım para önemli ama yanacsksada yansın ya! Ömürde bir giyineceksin gelinliğini inşallah eskisi gibi olur.
beni spora heveslendirdin ya... Hemen faydasını gördünmğ bi sıkılaşma oldumu?
valla süper fikir ama benim ablam burada ve diyetimi sabote ediyo süreklibu hafta belki güzel performans çıkmaz benden ama haftaya kapışırıımm özellikle çınarınannesiyleee
baya heyecanlı olacak bu hafta kendi hedefim 61.900 dü ama regl olunca tutturamam ama gene de uğraşacağım
umut fakirin ve şişko nun ekmeği
Ablan mı burda o halde yarışmanın iradeyi sınamanın tam vaktidir
Bende reglm yaaa sinir ediyor bu durum beni devamlı bir tatlı isteği çok yemememe rağmen şiş bir vücud
Bende belirlediğim hedefi tutturamasamda kilo almamak daha büyük bir hedef her regl de kilo alıyorum
haftasonu boyunca tuvaletle kavuşamadık çok gıcık oluyorum ya. sürekli kayısı erik yemiyorum alışmasın diye ama haftada bir böyle oluyo illakızlar tv.de bir program var diyetisyen şunu dedi
bağırsak problemi yaşamak hem az kilo verdiriyormuş hemde moralini bozuyormuş
o yüzden bir karışım verdi 15 günde düzenliyormuş sindirimi
tarifini alcam şimdi
zıplama hareketleri var zorlayıcı yapamazsın daha yeni doğum yapmışsın. yürüyüş en iyisitamam o programı bulayım bari çok teşekkür ederimşimdi başlayamam ama sanırım sezeryan ile doğum yaptım o yüzden şimdilik yürüyüş yapabiliyorum, zamanını beklesin napiiiiim
kızlaaaaar gelinlikçiden geliyorum ohh bee hallettim abla dediki dugunden bi hafta önce gel daha çok seçenek olur hangisini beğenirsen seç beğen al şimdi başka bi tane secersn dugunden önce daha güzelini görürsün onu istersn onun yerine dugunden önce gel hangisini istersen ben sana veririm çok güler yuzlusn dedi oohh bee çok rahatladım :) o kadar güzel gelinlikler var ki prenses modeller çok hoş
kızlaaaaar gelinlikçiden geliyorum ohh bee hallettim abla dediki dugunden bi hafta önce gel daha çok seçenek olur hangisini beğenirsen seç beğen al şimdi başka bi tane secersn dugunden önce daha güzelini görürsün onu istersn onun yerine dugunden önce gel hangisini istersen ben sana veririm çok güler yuzlusn dedi oohh bee çok rahatladım :) o kadar güzel gelinlikler var ki prenses modeller çok hoş
günaydın kızlar artık tünaydın da denilebilir heralde
PATELLA hoşgeldin bebeğin kaç aylık? güzel sağlıklı kilo vermeler dilerim
bu hafta motive olma zamanı hırka giydiğimiz son zamanlar artuk bu hafta... gaz verme zamnanı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?