kızlaaaaar gelinlikçiden geliyorum ohh bee hallettim abla dediki dugunden bi hafta önce gel daha çok seçenek olur hangisini beğenirsen seç beğen al şimdi başka bi tane secersn dugunden önce daha güzelini görürsün onu istersn onun yerine dugunden önce gel hangisini istersen ben sana veririm çok güler yuzlusn dedi oohh bee çok rahatladım :) o kadar güzel gelinlikler var ki prenses modeller çok hoş
haftasonu boyunca tuvaletle kavuşamadık çok gıcık oluyorum ya. sürekli kayısı erik yemiyorum alışmasın diye ama haftada bir böyle oluyo illa
tarif neymiş aldın mı
zıplama hareketleri var zorlayıcı yapamazsın daha yeni doğum yapmışsın. yürüyüş en iyisi
Şimdiye kadar yediklerim
Sabah : 2 dilim wasa + şekersiz çikolata + light süt
Ara: light süt
Öğle : çavdar ekmeğine light peynirli salamlı sandviç
kızlaar ben bugünki menümü bildiriyim, evde şu sıralar internete giremiyorum..
Sabah: 1 kepçe tel şehriye çorbası + 1 dilim kepek ekmek
ara yok : 5 6 adet special k krakeri+ 1 limonlu çay
Öğlen: 1 porsiyon kuru fasülye, 1 kase cacık, 1 dilim kepek ekmek + 5 sivri acı biber turşusu
ara: 1 yeşil elma + 4 5 kraker
Akşam : salata yicem.. öğlen baya fazla geldi gözüme dengelemem lazım
güzelmiş menün yağmur, sabah çorbası ben de yapayım bariçok severim
hoşbulduk ekino, sağol iyi dileklerin için bebeğim 2 aylık henüz
nasılsınız hatunlar ben yine bir diyet buldum bu haftada onu deniycem buda pirinç lapası diyeti ama 7 günlük inşllh hepsini yapabilirimbugün yediklerim sabah 1 kaşık sirke 2 bardak sıcak su + 1 elma
öğle yarım elma + 4 bardak su
akşam 1 elma yatana kadar 3 lt su içerim bide 3 bardak bitki çayı içmeyi planlıyorum
allah bağıişasın güle güle büyüt benimde 6 aylık bebeğim var....kolaylıklar...
Sağol canım senin bebeğine de maşallahnasıl 6 aylıkken bakımı kolaylaşıyor mu?
nasılsınız hatunlar ben yine bir diyet buldum bu haftada onu deniycem buda pirinç lapası diyeti ama 7 günlük inşllh hepsini yapabilirimbugün yediklerim sabah 1 kaşık sirke 2 bardak sıcak su + 1 elma
öğle yarım elma + 4 bardak su
akşam 1 elma yatana kadar 3 lt su içerim bide 3 bardak bitki çayı içmeyi planlıyorum
çok yemişin be
bacım dikkat ne yapıyorsun ilk onceligimiz sağlık olmalı böyle hasta edeceksin kendini ya da büyük bir kaçamak olur böyle menülerin sonu
tecrubeye binaen
ana öğünler nerde bacım:44:bence çok sağlıksız bir şey bu vede tehlikeli aman diyeyim cnm....tamam kilo vericez ama böylede değil dikkat et kendine
iyi akşamlar herkese işten geldim ve çok açım biri bana dur desinnn
yok kızlar aslında bugün meyve günüm ve sınırsız yiyebilirim meyveyi ama benim canım bugün hiçbişe yemek istemedi o elmaları bile zor yedim yarın sebze günüm ve çok severim bugünün acısınıda çıkarırım
mrb phatosh, wasa nedir acaba ?
iş yerinde kahvaltı yerine çorba çıkıyo canım. benim kahvaltılarımda böyle oluyo süreklidene belkide faydası vardır ben farketmemişimdir
kızlar şöyle hızlıca baktım geçmişe aramıza yeni arkadaşlar katılmış patella ve pembe mavi hoşgeldiniz! geçen hafta da 4. olmuşuz 2 haftadır iyi gidiyoruz:)
canm wasa sunta. tatsız tuzsuz bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?