Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlaar ben bugünki menümü bildiriyim, evde şu sıralar internete giremiyorum..

Sabah: 1 kepçe tel şehriye çorbası + 1 dilim kepek ekmek

ara yok : 5 6 adet special k krakeri+ 1 limonlu çay

Öğlen: 1 porsiyon kuru fasülye, 1 kase cacık, 1 dilim kepek ekmek + 5 sivri acı biber turşusu

ara: 1 yeşil elma + 4 5 kraker

Akşam : salata yicem.. öğlen baya fazla geldi gözüme dengelemem lazım

inşallah gelinliğin içine siner canım , sen yine işini önceden ayarla tadilat falan isteyebilir bir de sadece gelinliğe odaklanma duvak, çiçek aksesuarlar ayakkkabı derken hepsini ayarlamak zaman alıyor :26:

bence de az daha takılayım ben yürüyüş falan

Şimdiye kadar yediklerim
Sabah : 2 dilim wasa + şekersiz çikolata + light süt
Ara: light süt
Öğle : çavdar ekmeğine light peynirli salamlı sandviç

mrb phatosh, wasa nedir acaba ?

güzelmiş menün yağmur, sabah çorbası ben de yapayım bari çok severim

bugünkü menümü yazyım :
sabah: 1 domates, beyaz peynir ve az kaşar, maydonoz-semiz otu, 1 tatlı k. bal, 1 dilim ekmek, yeşil çay tabiki şekersiz
(tereyağı yemedim abartmadım ve yeşillik sayesinde doydum, size benim menülerim fazla gelebilir arkadaşlar benim mide büyük normalde yaptığım kahvaltıların onda biridir belkide bu , inş. işkembeyi küçültücem )
öğle: eşimle haftasonu yapamadığımız gezmemize gittik avm ye ve burger king takıldık :26:
kendimi tuttum ve junior menü aldım patateslerinden az tırtıklayıp çoğunu eşime verdim ,kola yerine de ıce tea içtim gerçi kalorileri aynıdır da daha az zararlıdır herhalde

ara öğünde komposto içecektim onu iptal ettim içtiğim o ice tea yüzünden

akşama etli patlıcan patates var dünden, yanına sarma çıkardım buzluktan, güzel bi salata yapıp yemeklerden az az takılırım

sonra da rezene çayı falan içerim gece

nasılsınız hatunlar ben yine bir diyet buldum bu haftada onu deniycem buda pirinç lapası diyeti ama 7 günlük inşllh hepsini yapabilirim bugün yediklerim sabah 1 kaşık sirke 2 bardak sıcak su + 1 elma
öğle yarım elma + 4 bardak su
akşam 1 elma yatana kadar 3 lt su içerim bide 3 bardak bitki çayı içmeyi planlıyorum

hoşbulduk ekino, sağol iyi dileklerin için bebeğim 2 aylık henüz

allah bağıişasın güle güle büyüt benimde 6 aylık bebeğim var....kolaylıklar...

hilal 1 hafta öncesine sakın bırakma insanın ayağına dolaşır bunalımlı olunca insanın yüzüne bile yansıyor prenses gelinliği giy de fotosuna bakalım alınca ayyyy hadi allah mutlu etsin inşallah...

çok yemişin be
bacım dikkat ne yapıyorsun ilk onceligimiz sağlık olmalı böyle hasta edeceksin kendini ya da büyük bir kaçamak olur böyle menülerin sonu
tecrubeye binaen

ana öğünler nerde bacım:44:bence çok sağlıksız bir şey bu vede tehlikeli aman diyeyim cnm....tamam kilo vericez ama böylede değil dikkat et kendine

bugünkü yediklerim;
sabah: 1 lt su+1 saat yürüyüş
kahvaltı:1 dilim t.b. ekmeği+2şekersiz çay+çeçil peyniri+domates+salatalık+1'er yeşil ve siyah zeytin+1 yudum reçel
ara:-----
öğlen:1 dilim t.b. ekmeği+1haşlanmış yumurta 100 gr yoğurt
ara:2 kare bitter çiko+1/2 3'ü bir arada nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:tavuklu patates yemeği+salata+1dilim t.b ekmeği+1 çaybardağı meyve suyu
bugünlükte yeme faslı böylece biter....

sabah
bir dilim ekmek
menemen
öğle
bir sandviç
ara
bir cevizli köfte
akşam
iki servis kaşığı taze fasulye
bir kâse yoğurt
iki minik dokuz kat gofret
yeme içme işi an itibariyle bitti
300 mekik
su aklıma geldikçe

çok yemişin be
bacım dikkat ne yapıyorsun ilk onceligimiz sağlık olmalı böyle hasta edeceksin kendini ya da büyük bir kaçamak olur böyle menülerin sonu
tecrubeye binaen

ana öğünler nerde bacım:44:bence çok sağlıksız bir şey bu vede tehlikeli aman diyeyim cnm....tamam kilo vericez ama böylede değil dikkat et kendine

yok kızlar aslında bugün meyve günüm ve sınırsız yiyebilirim meyveyi ama benim canım bugün hiçbişe yemek istemedi o elmaları bile zor yedim yarın sebze günüm ve çok severim bugünün acısınıda çıkarırım

5 gün de 5 kilo diyeti mi yapıyorsun

kızlar şöyle hızlıca baktım geçmişe aramıza yeni arkadaşlar katılmış patella ve pembe mavi hoşgeldiniz! geçen hafta da 4. olmuşuz 2 haftadır iyi gidiyoruz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…