Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar....keyifler iyidir inşalah....ben 3 gün yaptığım kaçamakların sonuçlarıyla uğraşıyorum....cumaya allah kerim....

ohhhh afiyet olsun bacım....menülerimiz bugün körler sağırlar birbirini ağırlar kıvamında....bugün ben de mutfak salon arası mekik dokuyorum....aç değilim ama bir türlü durduramadım kendimi bu saate kadar....

.

gelelim bugünkü yediklerime;
kahvaltı:1 simit+2siyah zeytin+peynir+domates+salatalık+3 fincan şekersiz çay
ara:çeyrek simit+1 fincan şekekrsiz çay+muz
öğlen:50 gr haşlanmış patates+100 gr yoğurt+1 bardak diet cola
ara:2 kare bitter çikolata+4 yulaflı bisküvi+1/2 3'Ü bir arada nescafe
akşam:öğlenle aynı olacak....

bugünlük yeme faslı böyle ....bol aburcuburlu bir gün oldu....

çıtır simiti ben yedim:44: senin yerine merak etme cnm

üüüf bugün çok sıkıldım. iş yok.. durdukça su içiyorum ve içtiğim su 3 lt yi geçti.. şuan 3.5 olmak üzere ve daha bunun akşamı var.. sapıttım he

ne bu kızlar ya sakin olun ya

bunları haftasonu yapsaydınız hadi neyse cuma ya kaç gün var
bir haftalık emekler boşa gitti
azicik sakin olun nisan bitiyor mayıs kapıda e e sonra haziran kimler mezun olacaktı haziran da
bu gidişle sütçü mezun olmak gibi

sütçü kim

benim çozutmanın sebebi bellide....şu emeklerime acıyorum....bir hafta gayret et sonra böyle olsun....hadi emeğide geçeyim verdiğim kilolar geri gelince o zaman sinirlerim zıplıyor....ya kızlar extra bir fikri olan varsa söylesin şu kilo verme olayını biraz daha hızlandırıp normal düzene geçelim artıkkkkkkkkkk.....

kızlar merhaba

uzun zamandır motive olmaya çalışıyorum ancak bir türlü başarılı olamıyorum her sayfaya yazı yazışımda kendimi suçlu hissediyorum ve bu beni acaip huzursuz ediyor....sanırım bu kilo işi bende takıntı haline geldi psikolojimi bozdu bu yüzden ben yarıştan ayrılmak istiyorum....bilgisayarın başına oturmadan önce hep aklıma buzdolabı geliyor farkında olmadan burası bende farklı şekillendi beynimde...daha hazır değilim heralde iradeli davranmaya....ilk önce ruh sağlığımın önemli olduğunu düşünüp biraz kendime serbestlik tanıcam.....bu cuma bildirim yapacakmıyım başkancım....arada bir uğrarım hal hatır sormaya....çok alıştım buraya ama biraz zaman tanımalıyım kendime hepinize sevgiler....

aaaaaaaaaaaaa çok üzüldümm haklısın canım zaten herşey psikolojide bitiyo.. ama kendinide çok salma bukadar kilo vermişken tekrar başa dönme sakın

kendin için en iyisini sen bilirsin böyle kafan rahat edecekse iyi olur inşallah
ama burdan da kopma ara ara uğra kardeş

Ekino tatlım nasıl istersen bildirim yapmak zorunda değilsin canım. Evet kendine zaman tanı arada bir uğra canım. Ama şunu unutma ben seni izindede bildirsem ayrılıda bildirsem durum aynı 6 ay dönmezsen diskalifiye oluyosun ama sen arada bir mutlaka uğra hatta kendini hazır hissedince dön geri canım kendibe iyi bak

Sütçü kim??????

Yakar sütcü senmisşn? Haziranda mezun olmak mı istiyosun?

E bende haziranda mezun olmak istiyorum. Bu durumda ben neyşm çok yoğurt yiyorum yoğurtçumu oluyorum

merhaba kızlar
bende gezdim biraz bugün biraz yürüyüşde yapabildim
bugün öğlen dışarda yemek zorundaydım ciğer yedim
akşam salata
az ekmek
azıcık kek
ah tatil günleri oluyor azıcık kaçamaklar ama kimi sorduysam rejimde :)
belkide haftada bir bir öğün kaçamak vermeliyiz kendimize sonradan mutlu olamıyoruz galiba f
mesela hafif bir dondurma,sütlü tatlı yada lahmacun gibi
en azından bugün kaçamak yaptım diye insan topluyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…