10 dakka içinde neler yedim neler :) hiçte pisman değilimbida olsa bida yaparım
1 paket halley bisküvi içinden 9-10 tane çıkıyo
1 tane enerji içeceği
2 tabak salçali makarna
sabahta 4 kasık menemen
5 kasık pilav
1 dilimde kepek ekmek yyemiştim
bugünlük bu kadar daha bişey yemicm :)
ohh bee gözümü doyurdum iliklerim acikmis
varya makarnanin birinci tabağında doymuştm hatta şişmiştim ama gözüm açtı yedim rahatladim
simit olsa onuda yerdim ama yok olmadıgi da iyi
her şey güzel de bir de akşamları tatlı krizim tutmasa
kızlaar bende menümü paylaşıyım pek giremiyorum bugün..
Sabah : mercimek çorbası + 1 dilim kepek ekmek. 1 kepçe çorbanın yarısını içemedm bıraktım
Ara: special k kraker 5 6 tane.
Öğlen : 3 yemek kaşığı kıymalı kabak yemeği + 1 dilim kepek ekmek + yoğurt
Ara : 6 7 tane special k kraker.
Akşam : mangal yapacakmışız, akşam yemeği düşünmüyodum ama ekmeksiz az az bakarım tadına..
Şu ana kadar 2,5 lt su içtim devamıda gelir 3,5 - 4 yaparım heralde bu gidişle
Offf bugün o kadar çok yiyesim var ki evde makarna pişirmiş anam çok istiyo canım çok yemek istiyorum bugünü gûmletmeyi düşünüyorumkilom 64küsurde takılı kaldı 63 e düşemiyorum yaa kuş kaDar yiyorum dün başım döndü düşünüyodum kapidan tutundum babam diyet yapiosn diye kizdi bana ama ben 55olmak istiyorum bugün canım bisküvi, taptaze çıtır çıtır simit, makarna, turşu istiyo
ne bu kızlar ya sakin olun ya
bunları haftasonu yapsaydınız hadi neyse cuma ya kaç gün var
bir haftalık emekler boşa gitti
azicik sakin olun nisan bitiyor mayıs kapıda e e sonra haziran kimler mezun olacaktı haziran da
bu gidişle sütçü mezun olmak gibi
ne bu kızlar ya sakin olun ya
bunları haftasonu yapsaydınız hadi neyse cuma ya kaç gün var
bir haftalık emekler boşa gitti
azicik sakin olun nisan bitiyor mayıs kapıda e e sonra haziran kimler mezun olacaktı haziran da
bu gidişle sütçü mezun olmak gibi
kızlar merhaba
uzun zamandır motive olmaya çalışıyorum ancak bir türlü başarılı olamıyorum her sayfaya yazı yazışımda kendimi suçlu hissediyorum ve bu beni acaip huzursuz ediyor....sanırım bu kilo işi bende takıntı haline geldi psikolojimi bozdu bu yüzden ben yarıştan ayrılmak istiyorum....bilgisayarın başına oturmadan önce hep aklıma buzdolabı geliyor farkında olmadan burası bende farklı şekillendi beynimde...daha hazır değilim heralde iradeli davranmaya....ilk önce ruh sağlığımın önemli olduğunu düşünüp biraz kendime serbestlik tanıcam.....bu cuma bildirim yapacakmıyım başkancım....arada bir uğrarım hal hatır sormaya....çok alıştım buraya ama biraz zaman tanımalıyım kendime hepinize sevgiler....
kızlar merhaba
uzun zamandır motive olmaya çalışıyorum ancak bir türlü başarılı olamıyorum her sayfaya yazı yazışımda kendimi suçlu hissediyorum ve bu beni acaip huzursuz ediyor....sanırım bu kilo işi bende takıntı haline geldi psikolojimi bozdu bu yüzden ben yarıştan ayrılmak istiyorum....bilgisayarın başına oturmadan önce hep aklıma buzdolabı geliyor farkında olmadan burası bende farklı şekillendi beynimde...daha hazır değilim heralde iradeli davranmaya....ilk önce ruh sağlığımın önemli olduğunu düşünüp biraz kendime serbestlik tanıcam.....bu cuma bildirim yapacakmıyım başkancım....arada bir uğrarım hal hatır sormaya....çok alıştım buraya ama biraz zaman tanımalıyım kendime hepinize sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?