Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Günaydııııııııııın

Ya dün çok durgundu burası. Hava güzel herkes gezdimi ne yaptı :)

Gerçekten yaaa sportie ve cınarınanne neredeler?

--

Sa pazartesi menü

Sabah: special k
Arada: 3 yudum enerji içeceği ( hepsini içmedîm kendime kızdım ve gidip döktüm hepsini)
Öğlen: yağsız yapılmış menü: pilav, acı soslu tavuk eti
Arada: hiçbirşey
Akşam: az bulgur pilavı az bezelye yemeği ve yağsız yoğurt

Dün yediklerim:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim ekmek, domates salatalık beyaz peynir
Arada: hiiii bir dilim çikekli şey işte üüf pasta ve kahve
Akşam: 1 tabak makarna yedim.

Ya kızlar akşm 6 dan sonra bişey yemeyeyim diyorum makarn saat 5 bucukta yedim.... Ama ben gece çok geç uyuyorum. Gece 11-12 gibi acıkıyorum ve kendime engel olamıyorum. Ne yapacam bu durumda.

Bundan sonra gece acıkırsam yoğurt yicem veya süt içecem!!!

bende öyle cumaya kadar sıkıyönetim ilan ettim salataya yükleneceğim hayırlısı artık

bende öyle cumaya kadar sıkıyönetim ilan ettim salataya yükleneceğim hayırlısı artık

ben neye yüklensem acaba zaten umudumuda kestim mayıstaki düğünde elbise giyemiycem bu bacaklarla, bari hazirandakinde giyeyim ablam gitsede toparlasam kendimi oof ooff

hadi yağmurcum topal bakayım kendini
9 lilo verdin az mı?bundan sonrası belki birazcık daha zor olacak ama incecik bir yağmur olcan onu düşün sen bizim lokomotifimizsin sen gitmezsen ben hiç gidemem:)derece bile aldın hadi bakiyim

9kg verdim ama herkes hala bi fark yok sende diyo uzun zamanda verince demek böyle oluyo okadar zaman yemeyip gram gram veriyoruz, bi gün azcık fazla yiyoruz fazlasıyla geri alıyoruz anlamıyorumki bu nasıl bi iş moralim yerlerde valla..

biz pek spor yapmıyoruz ya ondan hemen belli olmuyor
ama bence kilo verirken vücut ilk önce bir kendini salıyor ondan sonra toparlanıyor sen şimdi fazlalıkları atıyorsun bundan sonra bence dahada belli olacak
artık yağlardan gidecek bence birde hava güzelleşiyor birazda yürüyüş tamam işte

mesela ben belimin inceldiğini fark ettim ama basenler aynı
galiba kilo verdikçe en son onlar gidecek

mesela ben belimin inceldiğini fark ettim ama basenler aynı
galiba kilo verdikçe en son onlar gidecek

canım peki senin bacaklarında çatlaklar oluyomu? bendeki çatlakları bi görsen şaşırırsın, herkes kilo alırken çatlar diyo ama tartıda özürlü değil ya kilo alırken veriyo gösteremez heralde

bendede var olmaz olur mu?
özellikle hamilelikte çok oldu
ama bazen tartıda mesela 200-300 gr.almışım gösteriyor ertesi gün 700-800 gr.vermiş gösterebilyor
galiba tuzlu falan yemişsen olabiliyor aslında haftada 1 tartılmak lazımda yapamıyorum işte

günaydın bayanlar,

4 günlük tatilden sonra iş yerindeyim ve hiiiiiiiiç çeklimiyor,
tatilde salmadım ama braz kaçamağım oldu, 1 magnum, az makarna, az beyaz ekmek gibi, ama akşam bende mangalı fazla kaçırdım ve birazda patates püresini,

Çınar ın da burnu tıkalı, bu akşam 02:30-04-00 nöbeti bendeydi, kafam hiç yerinde değil desem,

maalesef çatlak herkeste var
spor yapmıyorsan verdigin kilolar fazla belli olmuyor sporla verdigin 2 kilo dışardan 4 kilo vermiş gibi duruyor sıkılaşıyorsun

maalesef çatlak herkeste var
spor yapmıyorsan verdigin kilolar fazla belli olmuyor sporla verdigin 2 kilo dışardan 4 kilo vermiş gibi duruyor sıkılaşıyorsun

evde yapabileceğim sporlar bulmam lazım leslie falan yaptım ama parmaklarım felaket oldu.. spor salonuda biraz uzakta kayıt olmadım ama artol bişeyler yapmanın vakti geldi

yahu çok canım sıkılıyor benim, artık şu diyet muhabbeti yorar oldu beni.

olur böyle bazen böyle olunca sevdiğin bir şey ye mutlu olursun daha sonra gene kilo aklıma gelir ne oldu yedim ne de ne oldu dersin geri başlarsın
diyete panik yok tecrübe konuşuyor iki yılı değirmen de geçirmedik

bende sana katılıyorum bir ödül verin mutlu olun biraz :)

slm kızlar

ben de spora gidiyorum diye tutuyorum kendimi.
yoksa tatlılar gözümün önünde dönüyor

ama spor harika bi olayyy haydi herkes sporaa

benden kilolu hatunlar vaar,ama benden daha ince görünüyolar.sıkılşmışlar,geç kalmışım ben

selamlar kızlar nasılsınız dün hiç uğrayamadım buraya kusura bakmayın, bugün sabah yediklerimi yazayım hemen 1 kaşık sirkeyle 2 bardadak sıcak su,1 dilim ekmek ,yarım yumurta,birazcık peynir,5 zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…