Bugün yediklerimi yiyeceklerimi paylaşayımm
Sabah: special k
Öğlen: haşlanmış ıspanak, 2 yumurta, 250 gram yağsız yoğurt
Arada: yağsız yoğurt
Akşam: bir tavuk şinitzel salata
Yağsız yoğurtu çok seviyorum. Biraz arttırdım bundan sonra vazgeçilmezim olacak ara öğünlerim mutlaka yağsız yoğurt olacak. Günde yarım kilo yoğurt yemek çok mu kızlar???
Bu arada sıkılaşma ve çatlak konusunda bende katılıyrum.
Kxlar ortak bir spor bulaşım yapalım mesela yürüyüşe karar verdikmi hergün yapalım veya spor neyse işte.
a
bugün kü menü
sabah
bir dilim ekmek iki çatal peynir
on tane zeytin
öğle
bir parça tavuk
bir kâse cacık
akşam yoğurtlu kabak salatası yaparım şimdilik bu kadar adam olana çok bile değil mi
bence van tersi iyi yapıyorsun yoğurt yağ yakarBugün yediklerimi yiyeceklerimi paylaşayımm
Sabah: special k
Öğlen: haşlanmış ıspanak, 2 yumurta, 250 gram yağsız yoğurt
Arada: yağsız yoğurt
Akşam: bir tavuk şinitzel salata
Yağsız yoğurtu çok seviyorum. Biraz arttırdım bundan sonra vazgeçilmezim olacak ara öğünlerim mutlaka yağsız yoğurt olacak. Günde yarım kilo yoğurt yemek çok mu kızlar???
Bu arada sıkılaşma ve çatlak konusunda bende katılıyrum.
Kxlar ortak bir spor bulaşım yapalım mesela yürüyüşe karar verdikmi hergün yapalım veya spor neyse işte.
bence van tersi iyi yapıyorsun yoğurt yağ yakar
Yağmur,ben yağ yakıyor ve tok tuttuğu için çok yemeye karar verdim :)
Yakar, evet işte canım aynen yağ yakıyor. İş yerindede ara öğün olarak süper oluyor tatlı veya ekmek yememek için birebir.
Birde ananas aldım eve gece gidinxe biraz ondan yerim.
Ananas ve yoğurt yağ yakıyor ve ikisi bundan sonra benim canlarımm
kabak rendelenir suyu sıkılıp yoğurtla karıştırılır istersen iki tane ceviz ekleyip yersin beni baya tok tutuyor bir kabak 14 kalori olunca baya da hafif bir öğün olur diye düşünüyorum
kabak tadını sevmeyen yanına bir salatalık ta rendeler tadını değiştirip yersin
Evet yağmur sende all :))
Bende şu leslie yi bir deneyeyim şimdi daha ilk kez baktım videolarına. Tam benim istediğim gibi bacak sıkılaştırırz
yani kabak çiğ mi oluyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?