Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bugünkü menümü paylaşıyorum ekmek yemiycem dedim ama ynede yedimm..

kahvaltıdan 30 dk önce : 500ml ılık su

Sabah : 1 haşlanmş yumurta + kibrt kutusu kadar peynir + 6 zeytin + en ufacık ve en ince olan kepek ekmeği aldım + 1çay

ara : 1buçuk lt su

Öğlen : 2 yemek kaşığı yoğurt + sulu köfte yemeği ama sadece 4 tane misket kadar köftesini yedim küp küp patateslerindende 2 tane minik yedim + yine ufak ve ince ekmek (3 yudumluktu valla).. Şimdide çay içiyorum limonlu ve yarım kesme şekerli..
Sütlü tatlı vardı ama bundan bişey olmaz denilmesine rağmen almadıımmm

Ara yok yapmıycam

Akşam: bişey yemeyi düşünmüyorum, çok acıkırsam yoğurt yada ekmeksiz salata yerim bu kadar

Bugün yediklerimi yiyeceklerimi paylaşayımm

Sabah: special k
Öğlen: haşlanmış ıspanak, 2 yumurta, 250 gram yağsız yoğurt
Arada: yağsız yoğurt
Akşam: bir tavuk şinitzel salata

Yağsız yoğurtu çok seviyorum. Biraz arttırdım bundan sonra vazgeçilmezim olacak ara öğünlerim mutlaka yağsız yoğurt olacak. Günde yarım kilo yoğurt yemek çok mu kızlar???

Bu arada sıkılaşma ve çatlak konusunda bende katılıyrum.

Kxlar ortak bir spor bulaşım yapalım mesela yürüyüşe karar verdikmi hergün yapalım veya spor neyse işte.

a
bugün kü menü
sabah
bir dilim ekmek iki çatal peynir
on tane zeytin
öğle
bir parça tavuk
bir kâse cacık
akşam yoğurtlu kabak salatası yaparım şimdilik bu kadar adam olana çok bile değil mi

katılıyorum sana kaptanım herkes aynı bişeyi yapsa bence dahada iyi.. yarım kg yoğurt sanki biraz fazla gibi bana öyle geldi

bence van tersi iyi yapıyorsun yoğurt yağ yakar

Yağmur,ben yağ yakıyor ve tok tuttuğu için çok yemeye karar verdim :)

Yakar, evet işte canım aynen yağ yakıyor. İş yerindede ara öğün olarak süper oluyor tatlı veya ekmek yememek için birebir.

Birde ananas aldım eve gece gidinxe biraz ondan yerim.

Ananas ve yoğurt yağ yakıyor ve ikisi bundan sonra benim canlarımm

kabak rendelenir suyu sıkılıp yoğurtla karıştırılır istersen iki tane ceviz ekleyip yersin beni baya tok tutuyor bir kabak 14 kalori olunca baya da hafif bir öğün olur diye düşünüyorum
kabak tadını sevmeyen yanına bir salatalık ta rendeler tadını değiştirip yersin

haklısın bende alıcam bugün yağsız yoğurt bende yeriimm

yani kabak çiğ mi oluyor canım

Evet yağmur sende all :))

Bende şu leslie yi bir deneyeyim şimdi daha ilk kez baktım videolarına. Tam benim istediğim gibi bacak sıkılaştırırz

Evet yağmur sende all :))

Bende şu leslie yi bir deneyeyim şimdi daha ilk kez baktım videolarına. Tam benim istediğim gibi bacak sıkılaştırırz

alıcam alıcamm yağ yakıcı özelliğini unutmuştum ben onun . ben leslie yaptım ama ayakkabı giymeden, parmaklarım halıya sürtünmekten pert oldu

kızlar ben kabakı çigden sevmedi, yağsız tavada biraz soteliyorum, dediğiniz gibi içinede ceviz enfes oluyor. benim gibi çiğ yiyemeyenler için paylaşayım dedim.

bu arada spor şart, tam başlıyorum ama bir şey oluyor, kafayı yicem nedir bu aksilik bilmiyorum, Herşeyi hazırladım Çınar rahatsızlandı, gece kaç kere kalktık bilmiyorum, kucağımda uyumak istedi, yanımda filan değil kucağımda, eh benim sporda yattı. ya ben sadece sabah çok erken kalkıp spor yapabilirim. ne yapayım bana biraz gaz verin bacılar,

ama gaz vermeden önce eşimin işleri biraz yoğun eve gelişi 8'i bukuyor, Çınar 09:30 gibi uyuyor, eşim eve pestil gibi gelince bırakıp spora gidemiyorum, zaten onun yemek yemesi filan sonra ben nereye gidem de spor yapam, oooooooofffffffffff offfff

gece de 1-2 kez uyanınca sabah kalkamıyorum. ooooooooofffff offfffffffff

Cinarinannesi gece uyumadan once 20 dk yapsan spor. Biraz mekik biraz bacak hareketi.
Hic yoktan iyidir.

Evet bi tencere ayran corbami yaptim 2 saate bir iciyorum. Benimkinin malzemesi biraz cok oldu sanirim ama neyse

neler yediğimi yazayım şimdiye kadar:

sabah: 2 dilim tb ekmeğine light kaşarlı tost + light süt

ara: -

öğle: 2 dilim çavdar ekmeğine light peynirli hindi jambonlu sandviç

ara: light süt + maviyeşil çikolata

tatilde çok az da olsa kaçamağım oldu çünkü misafirlerim geldi cipsler çikolatalar havada uçuştu zor tuttum valla kendimi! bir de bu aralar çok az su içiyorum bakalım cuma günü nasıl olacak:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…