Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

aaa neden gidiyosun ki sporda yapıyodun ne güzell üzüldüüm

aaa neden gidiyosun ki sporda yapıyodun ne güzell üzüldüüm

kilo veremiyorum canım ya.boşa takımda yer ediyorum.ondan ayrılıyorum. son noktadayım galba.artık tartıya takılmıcam beden ölçülerime bakıcam

sizler de en kısa zamanda sağlıkla zayıflayıp hedefinize ulaşırsınız inşaallah.

herkese hayırlı cumalar bu arada

doğru canım önemli olan kg vermekten çok sıkılaşmak. inşallah istediğin vücuda sahip olursun, inşallah bizde olucaz

Kızlar listeyi birazdan hazırlarım 20 dakikaya eklerim ya uyuya kaldım çok acele ediyorum otobüsten yapacam listeyi

merhaba bayanlar,

öncelikle kilo
geçen hafat 65.5
bu hafta :65.2
giden 300 gr,

nidah çım gitmene hem üzüldüm hem sevindim, ne güzel mezun oluyorsun bence biraz daha sporla istediğin 57 de göreceksin eminim,
yeliz tebrik ederim harikasın ,

yakar bacım walla süpersin, yürüyüşede başlayınca bu iş tamamdır

yağmurum, üzülme canım kardeşim, bak wc sorunun varmış, bu hafta düzene girersin ama beni artık yakalanam biraz zor gibi ilk defa geçtim seni artık bütün hafta tadını çıkarayım, haftaya sen geçersin beni ama olsun bu hafta benim

geri dönüşüm mükemmel olacak bu kadar sevinmemelisiiiiiin maşallah maşallahh ben okadarda veremedim hem yakalarım ki seniii yakalarım kiii, hemde yarın bilem yakalarım

geri dönüşüm mükemmel olacak bu kadar sevinmemelisiiiiiin maşallah maşallahh ben okadarda veremedim hem yakalarım ki seniii yakalarım kiii, hemde yarın bilem yakalarım

walla zor yakalarsın beni artık sen, taktım ben 5. vitese (nasıl bir vitesse gram gram)

haftaya ben 64 ü kesin görücem ama senin ki şüpheli

Hilaliiimm bacııım nirelerdesin gel artık destek olmamız gereekk yoksa kaçacam pes edecem, vay ben nerelere gideem, survivora mı katılsam napsam , aç kala kala süper kilo veriyolar

kızlar sporti bu hafta hiç uğramadı ne oldu acaba merak ettim

Son düzenleme:
günaydın kızlar
sabah tartılayım dedim bi 61.4 üm,tabi bu aç karnına şimdi tartılsam kilom 62yi geçiktir, hangisini dikkate alıcaz?

sabah kahvaltım: 1 yumurta,domates,salatalık,reçel,bal,tereyağ,zetin,1 dilim ekmek,yeşil çay
öğlene ne yesem ki yemeğim yok:26:

3. takım 306. Etap

S_A( 74,0 / 74,5 / 0,800 / 1,07 %)
nidah ( 58,9/58,9 / 0,0/0,00% )
yakar76 (63,6/63,2 / 0,4/ 0,63%)
mattika ( 69,0/67,3 / 1,7/ 2,46%)
hilal60300 ( 64,9/64,9 / 0,00/0,00%)
ekino ( 76,0/ 76,0/ 00,0 / 0.00 %)
CINARINANNESI ( 65,5 / 65,2/ 0,3/0,46)
Sportie ( 64,3/64.2 / 0,0 / 0,0 %)
BLUEDENIZ ( 59,5/59,5 / 0,0 / 0,00%)
Phatosh07 ( 57,2 / 00,0 / 0,00 / 0,00 %)
Yagmur199 (65,0/65,5 / 0,0/ -0,77%)
Yeliz209(64,0 / 63,4 / 0,6/ 0,94%)

3. Takım ortalaması:

----

Bikdirim yapanların kilosunu ekledim. Telefondan otobüste hesapladımm şimdîde trendeyim

Şu cumaları hesap yapınca beynim çalışıyor azcık

Nidah, umarım buraya girer bu mesajımokursun canım. Buraya başlangıç kilon ve buraya bildirdiğin hedef kilon nedir?

Belkide hedefinin yüzde 80ine ulaştıysan mezun olur karne alırsın., bunları bildirebilirmisin hesaplayayım.

Patella, tabiiki aç karnına olanııı

Sportie nerede hakikaten ya bende çok merak ediyorum

kızlar günaydılar

hiç gelemedim bu hafta

acayip bir tempoya girdik, bütün gün dışarlarda sürtüyorum, gelince de alelacele ofis işlerine dalıyorum.

Yine çıkıcam dışarı saçma sapan bir yoğunluk oldu, yeni birileri geldi firmaya çıkanlar oldu biraz karıştı. internette falan vakit geçirince de dikkat çekiyor.

Biraz sakinleşmesi lazım ortalığın aklımda burda

bu arada dışarlarda olunca yemek düzeni de şaştı

kızlar 300 gr. artıdayım maalesef ama hemen toparlıycam söz veriyorum

kilom 64,500 olarak dikkate alabilirsiniz.

hepinizi öpüyorum, beni mazur görün nolur, izin almak ta istemiyorum

kendinize iyi bakın kilo veren herkesi kutluyorum

sağlıkla ilgili bir sıkıntı olmasinda geri önemli değil işlerini yoluna koy önemli olan o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…