slm kızlar
anladım ki artık kilo veremiyorum:26:
59.0 çıktı kilom.oysa çok dikkat etmiştim. ama göbeğim azalıyo bel bölgem daha toparlandı.demekki kas yapıyom.tartıya yansımıyo.
bu demekki spora devam
bu yüzden burda kalablık etmeyeyim.ben çekiliyorum canlar,kaptannn kendi isteğiyle ayrıldı yazarsın.
liste yayınlanmadı dimi oraya eklicem ama.
58.7/59.0/-0.3/-%0,51
bu arada mattika tebrikler bacımve iyi yolculuklar
aaa neden gidiyosun ki sporda yapıyodun ne güzell üzüldüüm
kilo veremiyorum canım ya.boşa takımda yer ediyorum.ondan ayrılıyorum. son noktadayım galba.artık tartıya takılmıcam beden ölçülerime bakıcam
sizler de en kısa zamanda sağlıkla zayıflayıp hedefinize ulaşırsınız inşaallah.
herkese hayırlı cumalar bu arada
merhaba bayanlar,
öncelikle kilo
geçen hafat 65.5
bu hafta :65.2
giden 300 gr,
nidah çım gitmene hem üzüldüm hem sevindim, ne güzel mezun oluyorsun bence biraz daha sporla istediğin 57 de göreceksin eminim,
yeliz tebrik ederim harikasın,
yakar bacım walla süpersin, yürüyüşede başlayınca bu iş tamamdır
yağmurum, üzülme canım kardeşim, bak wc sorunun varmış, bu hafta düzene girersin ama beni artık yakalanam biraz zor gibiilk defa geçtim seni artık bütün hafta tadını çıkarayım, haftaya sen geçersin beni ama olsun bu hafta benim
geri dönüşüm mükemmel olacak bu kadar sevinmemelisiiiiiinmaşallah maşallahh ben okadarda veremedim hem yakalarım ki seniii yakalarım kiii, hemde yarın bilem yakalarım
walla zor yakalarsın beni artık sen, taktım ben 5. vitese(nasıl bir vitesse gram gram)
haftaya ben 64 ü kesin görücem ama senin ki şüpheli
walla zor yakalarsın beni artık sen, taktım ben 5. vitese(nasıl bir vitesse gram gram)
haftaya ben 64 ü kesin görücem ama senin ki şüpheli
günaydın kızlar
sabah tartılayım dedim bi 61.4 üm,tabi bu aç karnına şimdi tartılsam kilom 62yi geçiktir, hangisini dikkate alıcaz?
kızlar sporti bu hafta hiç uğramadı ne oldu acaba merak ettim
kızlar günaydılar
hiç gelemedim bu hafta
acayip bir tempoya girdik, bütün gün dışarlarda sürtüyorum, gelince de alelacele ofis işlerine dalıyorum.
Yine çıkıcam dışarı saçma sapan bir yoğunluk oldu, yeni birileri geldi firmaya çıkanlar oldu biraz karıştı. internette falan vakit geçirince de dikkat çekiyor.
Biraz sakinleşmesi lazım ortalığın aklımda burda
bu arada dışarlarda olunca yemek düzeni de şaştı
kızlar 300 gr. artıdayım maalesef ama hemen toparlıycam söz veriyorum
kilom 64,500 olarak dikkate alabilirsiniz.
hepinizi öpüyorum, beni mazur görün nolur, izin almak ta istemiyorum
kendinize iyi bakın kilo veren herkesi kutluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?