Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Selam kızlaar, işten geldiğimden beri evi sildim süpürdüm, odamı topladım, mutfağı temizledim bulaşıkları yıkadım, 2 dolabı sildim.. ve 200gr yoğurt yedim + 2 kepekli yulaflı bisküvi.. bugün bukadar baya yoruldum camları silemedim oda yarına ama karnım aaaçççç bişeyler yemesem bari evde yeğenimin çikolatalı dolu neeeyse yemicem eski tempoma dönmem lazım

herkese günaydın
iyi mutlu huzurlu az kalorili bir haftasonu diliyorum
benim çocuklar sabahın köründe uyanığı için yine erken başladık:)
kızlar yürüyüşü ihmal etmeyelim sanki azcık fark etti gibi bende
yağmurcum o temizlikte ne yorar insanı valla plates gibi olmuş iyi olmuş

selam kızlar
kahvaltıdan sonra kışlık ları kaldırıyorum of kafam döndü valla ev resmen ıvır zıvır dolu ya
daha çocukların odasini bitiremedim hele bizim oda evlere şenlik akşama kadar bu iş
hava çok güzel birde pazara çıkmak istiyorum artık ufak ufak yürürüm
herkese güzel bir haftasonu diliyorum kızlar ben kaçar

bugünkü menü
sabah
bir yumurta ve çok yeşil biber ile hazirlamis omlet
öğle
kepekli ekmekle sandviç
akşam
bir kabak ve iki yk yoğurt ile salata
bir dilim kek
saadet dakikalarına az kaldı kek yiyeceğim

haftada 1 biraz kaçamağın zararı olmaz herhalde be yaa
belkide yararı olur ama benim bugün biraz fazla oldu bende dondurma yedim bide biraz kebap artık olan oldu yarın yada en geç pazartesi topluycam kendimi inşallah

Inanin yemicem israr etmeyin cok tokum.

evet haddinden fazla tokum.. bu haftasonlari neden böyle ya?

günaydın
herkese güzel bir pazar diliyorum
ben yürüyüşe geçiyorum by

çok sıkıcı bir gündü ne dışarı ciktim ne de ev de bir iş yaptım
tek karım yarım saat yürüyüş birazdan gene çıkıp yürüyeceğiz

selamlar kızlar nasılsınız oofff yaaa ben kaç gündür uğrayamadım buraya evde değildim, guruba alınmadan atıldımmı yoksaaa

Günaydın kızlaaaarrrr.. Güzel bir yaz sabahından Merhabalaaar herkese az kalorili çok mutlu günler diliyoruuum

herkese günaydın
haftasonu benim gibi herşeyleri yiyen varmı?
pazartesi sabahıyla kendime geliyorum ve toparlayacağım inşallah

ah şu 63'lü rakamlar yok mu?
fobi oldu bende vallahi
cuma günü oğluma doğumgünü yapcaz o vakte kadar diyet,yürüyüş hepsine tam gaz devam etmeliyim

günaydın kızlar
sabah tartıldım geçen hafta ile aynı kiloda yım sinir oldum ya tek kaçamağım bir dilim kek
üç öğün kabak yiyorum bu ne ya canım çok sıkıldı

cuma 63.200
pazartesi 63.200

Bu hafta sonu süperdi yaa hiç kaçamağım olmadı Sabah yediğim poğaçalar hariç çok su içemedim, kurstu oydu buydu 2 öğün anca yiyebildim suan çok mutluyuuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…