Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Veee dünn çok güzel spor yaptm. Nintendoyla.

dün istasyondan eve yürüdüm hep yokuş yukarı ve tam 1,6 km

Sonra açtım nintendoyu

10 dakika koşu
5 dakika tempolu step
3 yoga 3 kas hareketi yaptım

Sonrsa normal mekik aletimle 40 tane mekik yaptım .

Yakarr bak bende mekik çekiyorum işte hıhh senin çektiğinin yüzde onunu

İki gündürde günde 3 litre su içiyorum çok iyi geliyor.

günaydın kızlar....
dün hiç giremedim....2 gündür eşim rahatsız onunla ilgileniyorum....hastane tahliller falan derken neyse ki şükürler olsun atlattık....
bir kaç gün öncesi arkadaşa söz vermiştik orya gittim geldim....mamalardan ölçüyü kaçırmadan yemeye çalıştım.....
eve geldim kayınvalidem gelmiş o gittikten sonra komşunun oğlunun düğünü var bu hafta oraya gittim....sarma sarmaya yemek yapmaya derken 2 gün nasıl geçti anlamadım....allahım yeterki hastalık vermesin....oluncada acil şifalar versin inşallah....eğer gelemezsem 1-2 gün mesajdan affedin beni....ben şimdilik kaçar kalın sağlıcakla....

az önce acliktan başım döndü biraz tavuk vardı onu yarım dilim ekmekle yedim doymadım hala açım of ya mide değil haral
ama yemeyeceğim yarın kantar günü

Meraba kızlar off evde o kadar iş varki nerden başlıcmi bilmiyorum artık evde oturmak bayıyo beni offf bende çalışmak istiyorum ama dugunume 4 ay var çok daraldım bunalldım diyette yapamiyorum iyice saldim kendimi off yaa hava çok güzel herkes sevgilisni koluna takmış gezio bende kös kös oturayim evde sevdicegimde yok burda off off bide bütün odalar karma karışık iş yapmakta istemiyom

Yağmıırr nasıl olsa sende bana yetiştin belki de geçtin beni biz bu hafta kapışak hedef 63 küsur olsun ne dersin cuma tartılıp ona göre başlariz olmam mi :)

Yağmıırr nasıl olsa sende bana yetiştin belki de geçtin beni biz bu hafta kapışak hedef 63 küsur olsun ne dersin cuma tartılıp ona göre başlariz olmam mi :)

olur bebeğim ya sana yettim hemen hemen ben az kaldı hatta ablam gelmeseydi geçerdim .. sen kaç kilosun şimdi. bu cuma başlarız canım

bugünkü menümü paylaşıyım akşama ne olur hiç bilmiyorum ama kararlıyım yemiycem zaten +lardayım off

sabah : kahvaltı yok! cezalıyım!

ara : yok! yine cezalıyım

Öğlen : karnıbahar yemeği ( nasıl tarif edilir bilmem ama 2tane çiceği diyim 1tanede minicik vardı) + sarımsaklı yoğurt 1 kase ama yarısını yiyebildim + 1 dilim kepek ekmeği

Şuana kadar 2lt su içtim 2buçuk olmak üzere

kuzum bu kadar yüklenme kendine açlık başına vuracak karışmam, tamam ölçüyü kaçırdıysan dikkat et ama heptende aç kalma be yağmurcum, hem merak etme ben hala seni geçemiyorum

beni de görem nekadar zayıflamışsın diyor,tartıda pek bi kıpırdanma yok.
spordan galba,eşim bile 10 günde incelmişsin sen diyo:)

etekten fln da farkettim,ama tartıda göremiyorum.

spor hocası yağ yakıyoruz kas yapıyoruz tartıya takılma dedi

yani 1-2 hafta daha bakıcam kilo veremessem tamamdır deyip çekilcem sahalardan

menüm

sabah klasik kahvaltıım

ara fındık leblebi

öğle:ıspanak,yoğurt,2dilim ekmk

ara:armut

akşam:ıspanak,yoğurt,1dlm ekmek

ara meyve veya cerez

1saat spor.

@yağmur
bacım ben sabah tartılmistim 65.3 Çıkmıştım ama yarın daha fazla cikarim eminim

ama o kadar sevinme onumuzdeki hafta öyle bi döncm ki sahalara

bugünkü menü
sabah
bir dilim ekmek 10 tane zeytin azicik peynir
öğle
bir parça tavuk bir dilim ekmek üstüne 1 tk reçel
ara
bir ceviz bir havuç
akşam
bir yumurta ile menemen
çok acıkırsam bir ceviz veya çok az beyaz leblebi yerim

yarın kantar günü :18:

iyi akşamlar kızlar
bugün sabahçıydım öğlen geldim
öğleden sonra misafirler geldi
az yedim
ama bugün çok yoruldum temizlik yap
çocuklara bak ne zor:)
ama yinede moral oldu akşamda yürüyüş yaptım

bugün okula aç gitmiştim öğlene tavuk yedim
ara:1 börek
akşam:salata ağırlıklı beslendim
inşallah yarın sonuçlar iyi çıkar

dünkü ayran olayından sonra kıtlıktan çıkmış gibiydim bugün ama çok aşırı yemedim yarın güzel bi sonuç alırım inş.

herkes nerdee:26:

haftaya mayıs başlıyor okulların kapanmasına 51 gün kaldı gerçi sınav falan derken temmuz başında tatile gitcez ama tatilde beni zayıflamış görsünler istiyorum malum görümcemin düğünü var daha kıyafet alcaz çok iş var çok

dünkü ayran olayından sonra kıtlıktan çıkmış gibiydim bugün ama çok aşırı yemedim yarın güzel bi sonuç alırım inş.

herkes nerdee:26:

valla forumda 1-2 kişi hariç kimse yoktu bu hafta tatil falan derken
bende sıkıldım biraz :)

olanlarda rejimden sıkıldık modundaydı ve tabi bendede konsantrasyon yoktu
ne bahane ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…