Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

benim kendime verilmiş bir sözüm var bir aya kadar ya bu iş bitecek ya da ben bu diyardan gideceğim
pes edip gitmeyi gururuma yediremyiyorum bunun için bu iş bitmeli hiç olmaz sa 59 u görmeliyim
bu sebeple dir ki yaşasın kabak

aslında sana katılıyorum ne kadar uzarsa sıkıyo artık:)
tamda zamanı yaz başında zayıfçacık olcan
bendende bir tiyo geliyor.
yemeğe salatayla başla ilk önce salata yersem sonra az yemek yiyorum
onları çiğniycem diye ağzım yoruluyo valla :)

cuma akşamüstü oğluşuma doğumgünü yapacağız cumaya kadar 62 yi ucundan falan görmem lazım:)
bi tane lacivert spor elbisem var tam 62 kiloluk:) onu giycem inşallah
2 hafta sonrada 60 kiloluk elbise ah ah ama bide 38 beden elbisem var ama inşallah karne günü giycem
planım nasıl ama

ben sana demiştim dimi?tamam 63 ü aştın gerisi gelir inşallah

oy oy ağzından bal damlıyor kardeş inşallah hep birlikte 50 li rakamlara cikariz ışık hızıyla
tiyo ya gelince perşembe günü lapa yiyeceğim ki ertesi güne bol eksi li çıkayım böylece motivasyonun art sın nasıl fikir ama

valla güzelmiş şu lapa nasıl oluyor ki bende deneyeyim bari:
bendende bir tiyo eğer kabızlık yaşıyorsan doktor demişti bana yağ oranını artır mesela kahvaltıda 3-4 tane zeytin ye demişti
biliyorsun ondanda kilo verilmiyor bazen:)

o o güzel bir plan insanların sordugunu hayal ev a nasıl zayıfladın ne yaptın dediklerini düşün
sende özel bir şey yapmadim sadece ekmeği kestim dediğini hayal ev o zevk bir şey de yok

bende o sıkıntı var iyi oldu valla

şu kabağı bi ben yiyemem heralde çiğ çiğ prinç lapasına bi türlü başlayamadım bende yaa.. yarın bize iiş yok çooook sevindiiiiimmm (normalde resmi tatillerde çalışıp mesai alamayan insanlarız ) o yüzdeeen sanırım bende yarın prinç lapasına başlıyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm haydi sizde bana katılın canlarııım 3müzde prinç lapası yapalım

o o güzel bir plan insanların sordugunu hayal ev a nasıl zayıfladın ne yaptın dediklerini düşün
sende özel bir şey yapmadim sadece ekmeği kestim dediğini hayal ev o zevk bir şey de yok

yada şöyle diyeyim: ayy hiç fark etmedim zayıflamışım bayağı
bu nasıl ?hihi

yada şöyle diyeyim: ayy hiç fark etmedim zayıflamışım bayağı
bu nasıl ?hihi

bunu yemezler canım benm bi arkadaşım vardı benden kiloluydu kızı 2 ay kadar göremedim, bi düğünde bi gördümki anaam dedm bu ne 10 kgdan fazla vermiş ve incecik olmuuşş nasıl zayıfladın dye sorduk tabi, düzenli beslendim, zararlı şeyleri bıraktım dye palavra attı uyuz söylemedi sende öyle yap

Düzenli beslendim, kızartma yemedim canım falan de

günaydın kızlar,

yakarcım tebrik ederim, hadi güzel sonuç bekliyorum senden cumaya,

hepimize söylüyorum böyle takıldım, kilo veremedim, şu kilodan aşağı inemem demicez tamam mı?
yeliz cim hedefler süper eminim hepsi gerçek olacak.

ya dediğiniz o tek tip beslenmeyi (kabak veya lapa) yapamıyorum ben, benim koca zaten hiç bir şey yemiyorsun diye kızıyor bana birde öyle lapa, kabak yersem bütün gün çenesinden kurtulamam. yoruldum dediğimde bile laf söylüyo inceden.

yanlız dediğiniz gibi takımda 4 ümüz kaldık sanki, kimsecikler yok, napalım 4 ümüz birbirimizi motive edicez tamam mı

dün yediklerim;

sabah yarım litre su

yarım simit (sıcaktı dayanamadım :26:)

öğlen,

yarım kase çorba,
tavuklu salata,

ara,
türk kahvesi
4 cevizli kuru kayısı

akşam,

2-3 kaşık sulu köfte,

artık canım hiç bir şey yemek istemiyor, havadan sanırım,

bol bol su içiyorum.

valla kızlar birbirimizi gaza getirelim çokta uzamasın bu iş:)
daha bunun yazı var,tatili var,dondurması var,tatilde pek diyet olmuyo lazım ben ne zaman tatile gitsem hep kilo alırım zaten yada memlekete gitsem oh mis gibi anne yemekleri var
o yüzden haziran sonu en geç bu iş bitcek arkadaş!!

çınarınannesi menün güzel bence
o yağlı açmaları yemektense simit daha masum:)
beğendim valla zaten bu hafta ya yağmurcum ya sen birincisiniz ezeli rekabet

Günaydıııınnnn

Kızlar ende ihmal ettim burayı. Sportienin işleri yoğun, bluedenizde aynen. Phatos okulda. Mattika eşinin memleketinde kaynanaya ikizide doğurdum diyo

Bende evdem tam 2 hafta sonra tekrar işe başlicam. Ve bu iki hafta kendime aıkı yönetim ilan ediyorum!!!!

Her akşam eşim işe gitcek ben ise mutlaka sporumu yapacam artık yaz geldi otobüs nedir unutacam yağmur yağmıyosa yüricem arkadaş.

Kaç haftadır ayakkabı almak istiyordum. Ama yazın memlekete gidicez tr gelcez para lazım herşeydeb kısıyoruz. Benimde ayağımda devamlı artık şu güya bacak sıkılaştıran özel apor ayakkabıları var. Görünüm hiç güEl değil hele gezmeye giderken öyle berbat duruyoki ama içimden belkide devamlı giyiniyorsun diye işe yarıyordur giyinmeye devam dedim :))

Bugün neler yiyeceğimi kestirmeye çalışıyorum. Sebzeyle kanka olcam artık!!!!

Bu arada düğünde giyineceğim elbisede belli olduu

Şincik rengisi koyu yeşil. Göğüs altında altın işlemeler var aynı işlemeler yakasında var omuzlara kadar uzanıyoo :))

Veeeee

Veeee bedeni 38 şekerimmm

Şimdii artık üst taraf 38 giyiniyorum alt 40 bunu değiştirmeliyim alt tarafta 38 giycek :)

Ya nikah elbisem 2 yıl önce o 44 bedendi ya!!! 9 kilo verdm iimdiye kadar bi 7 kilo daha sonra tamam bu iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…