Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

öğle yemeğini de yedim ama nasıl bir atıştırmak isteği var bende anlatamam kendine engel olmaliyim
gene 65olmak istemiyorum :18:

selamlar hatunlar kaç gündür uykusuzluk yorgunluk derken 1 kilo daha gitmiş haftaya 65.4 le başlıyorum, benim için çok iyi bi gelişme inşllh 1 kiloda bu hafta veririm oohhh herhafta kilo versem ne çookk sevinecem mayısın sonuna kadar 60 kg olmam lazım :18: :18: :18:

sen misin birşeyler yemek isteyen deyip 300 mekik çektim
yemek düşündüğüm en son şey su an tavsiye olunur

pöööf kimsecikler yok yahu, bende eve gidip ne bulursam yicem, madem takımım yok bende yokum bu yarışta,

aaaaaa sıkıldım yahu, yerim bak yiyorum bak, nerdesiniz, mide fesadı geçirene kadar yicem bak, nerdesiniz

şimdi senin karnın nasıl sıkılaşmıştır okadar mekiğe taş gibi hatun olmuşsundur keşke bende yapabilsem
bende iki sezeryan görmüş katman katman yağ olan bir göbek var daha kaslara ulaşamadım ama yanlar baya sıkılaşıyorsun

pöööf kimsecikler yok yahu, bende eve gidip ne bulursam yicem, madem takımım yok bende yokum bu yarışta,

aaaaaa sıkıldım yahu, yerim bak yiyorum bak, nerdesiniz, mide fesadı geçirene kadar yicem bak, nerdesiniz

kimse buraya uğramıyor sa bil ki motivasyon ları düşmüş ve yiyorlar bacım uyma şeytana yeme

Aynen dediğiniz gibi kızlar motivasyonum yerlerde okuyup okuyup cikiyorum ne yazcamida bilmiyorum
neler yiyorum neler kendime geliyorum bi türlü ama bu kısa sürelik böyle olacak toparlicm kendimi inşallah

kızlar menümü paylaşıyıım;

Sabah : tel şehriye çorbası + tam bi lokmalık ekmek

Ara : special K nın krakerinin yarım paketi

Öğlen : nohut yemeği + 1 kase yoğurt + 1 dilim kepek ekmek+ acı biber

Ara : kalan special k krakeri

Akşam : 1 tane rendelenmiş havuç + 4 tanecik patates kızartması + 1 dilim kepek ekmek+ 3 zeytin

Bugünlük bukadar su pek içemedim yarın içerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…