Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

bravo
kimbilir ne güzeldir elbisen
alt tarafında 38 olması için diyet ve yürüyüş zaten ben şöyle duymuştum
4 kiloda 1 beden inceliyormuşsun bişeycik kalmamış:)

ben çıkıyorum malum okul var
tenefüslerde uğrarım akşamda okul gezisi var artık yarın sabah görüşürüz kızlar

Bet canım bende duymuştum 4 kilo bir beden diye. Ama boy ve fizik faktörüde var tabii hepsi yapı meselesi.

Hayatımda ilk defa giydiklerimi yakıştırmaya ve kendi fiziğimi güzel hissediyorum. Bu beni çok motive ediyo.

selam kızlar
öğle yemekte abartma dık değil mi ben kutsal yemeğim kabak yedim bugün hovardalık yaptım yanına yarım dilim ekmek yedim

bende bugün öğlene kadar olan menümü paylaşıyım, akşama misafirlikte olucam yatılı, artık kim bilir neler yerim Allah kerim

Sabah : 1 kepçe mercimek çorbası + tam 1 ısırımlık ekmek başka yok

Ara yok

Öğlen : orta boy patlicana karnı yarık + 1 dilim kepek ekmek + 1 kase yoğurt.

pudinkli tatlı yapmışlar kasenin dibine kek koyup üstünü pudinkle kaplamışlar.. ama ben yarısını yedim tuttum kendimi yani yarımdan az kek 2 kaşık pudink gibi oldu nefsimi körelttim en azından

çınarınannesi sevinmeee akşama kaçamak yapmıcam çok

arkadaslar merhaba, davet icin tesekkür ederim :) ben hem forumda hemde diyette yeniyim ikinci haftadayim ve umarim bu azimle devam ederim... umarim hep birlikte su kilolardan kurtuluruz :))

arkadaslar bir sorum olucakti, ben hergün spor yapiyorum ve kosudan sonra agirlik calisiyorum, sizce agirlik calismak iyi mi vücudumun asiri kasli olmasndan korkuyorum...

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba, davet icin tesekkür ederim :) ben hem forumda hemde diyette yeniyim ikinci haftadayim ve umarim bu azimle devam ederim... umarim hep birlikte su kilolardan kurtuluruz :))

hoşgeldin yeni bir heyecan getirirsin inşallah bize:)

Gmztera hoşgeldin canım, 2 hafta deneme sürecin olacak ve bu iki haftada paylaşımın iyi olursa listelere alınacaksın.

Her cuma kilı bildiriyoruz ve takımlar arası yarışılıyor bireysel ve takım dereceleri yapılıyor.

Biraz kendinden bahsedermisin? :)))

Ve takım kurallarımız bu başlığın ilk mesajında yer alıyor canım onlarıda okuman önemli

yeniden hosbulduk :) kendimden bahsedeyim biraz; ben 23 yasindayim ögrenciyim, yönetim bilisim sistemleri okuyorum, bekarim ailemle yasiyorum, ve burdaki herkes gibi kilolarimdan kurtulmayi kafaya koydum :) simdiye kadar cok zaiyflayip kilolari geri aldim, bu yüzden dukan diyeini uygulamaya karar verdim, kilolari geri almak cok lanet olasi bisey, zayiflaidm diyosun 38 beden kiyafet aliyosun kilolari alinca bu sefer onlarin icine sigmiyorsun, bu durumdan cok sikildim artik, simdiye kadar 58dan asagaiya düsmeyi basaramadim umarim dukan sayesinde bunu kirmayi basaririm :)) bu arada 163 boyundayim kilom 62, boyuma göre cok fazla

Son düzenleme:
selamlar hatunlar nasılsınız işlerimi bitirdim yemeğimi yaptım akşama misafirim var, sabah 1 dilim ekmek 1 dilim peynir azıcıkta helva yedim 2 lt su içtim 1 bardak form çayı içtim şimdiye kadar akşama 3 lt yaparım suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…