Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

başkanım benim 2 haftam doldu bu hafta listeye alınırmıyım acaba deneme sürecim bittimi

hoşgeldin gamze, hayırlı başarılar

acliktan tarçın çubuğu kemiriyor ya hey gidi günler eski yakar olsa bir fincan çay alıp yanına bisküvi oh gel keyfim gel yapardi
ıslah olacak gibi duruyorum

Meraba kızlar hepiniz azimlisniz masallah ben bugün tartıda eksi gördüm dun ki menüye göre hayret ettim yaa ben nasıl bişeyim anlayamiyorum kuş kadar yiyorum veremiyorum böyle çok yiyince birden verebiliyorum hayret
o verdigim gramlar beni çok motive etti bugün çok şükür kendime geldim ve dikkat ettim yediklerime ya kızlar gerçekten herşey insanın beyninde bitiyor ben geçen haftadan bu yana bile bile isteyerek herşeyi yiyodum hiçte pisman olmuyodum ve bugün gözüm doydu artık hiç bi yiyecek dikkatimi cekmiyo canım istemiyo az kararinda yiyebilirim yani 2 haftadan beri sadece 1 kilo aldım ve geriye verecek 800 gramim kaldı onuda iki güne veririm inşallah.
mattikanin yaptığı sporu yapmaya başlıcm nişanlıma dvdsni aldırcm diyetle birlikte onu yapcm çok kararlıyim NİŞANIMA KADAR 55 OLCMMMM !!!

gün bitti sayilir yediklerimi yazayim dedim (sp günü);
sabah 2 yumurta biraz peynir yogurt cay
öglen meyveli yogurt
ögleden sonra tavuk gögüsü izgarada pismis
aksam bisey yiyemedim tavuk tok tuttu sanirim ama yesil cay ictim
gün icinde 2 litre su ictim

bugün kü menü
sabah yarım yumurta
bir dilim ekmek
az peynir
6 tane zeytin
öğle
yarım kabak 2 yk yoğurt bir dilim ekmek
akşam
yarım kabak 1 servis kaşığı haşlanmış makarna
2 yk çorba
2 kare cikolata nihayet bitti
benden bu kadar

kaç gündür nete giremedim, hafta sonu memlekete gittik, gitmeden yazlıkları yıkamıştım ev dağınık kalmıştı hala toparlanamadımyeme içme durumlarına gelince ne yediğimi takip edemiyorum ben yaa Pek düzenli beslenemiyorum sabah kahvaltı yaptım yumurta peynir ,reçel falan yedim,öğle hiç bir şey yiyemedim ufaklıkla uğraşmaktan bi ara ekmek arası peynir sıkıştırdım,akşam da köfteli patlıcan ,pilav,salata,ayran karnım doydu ama gündüzkü açlıktan dolayı hala başım ağrıyo,çok yorgunum ve ütü yapmam lazım,sporumu yapamıcam bugün de off offff

günaydın kızlar bizde dün çok geç geldik yazamadım
bende dün:
peynir
çay
ez ekmek
salatalık

ara:1 elma
öğlen: kabak yemeği
yoğurt

ara:kuru kayısı
çubuk kraker

akşam:
çorba
et
3 kaşık bulgur pilavı

bu hafta çok yoğundum akşamları ya dışarı çıktık ya misafirliğe gittik şimdi cuma oğlumun doğumgünü var o zamana kadar yine dikkat etcem tabii:)

günaydın kızlar
bugün kahvalti da doymak bilemedim of ne gözüm doydu ne karnım öğlene ve akşama telafi etmeliyim
3 dilim ekmek yedim ya

tut arkadaşım kendini cumaya ne kaldı?
hemen bi form çay iç bayağı tokluk yapıyo:)

dün burda sıra gecesine gittik ben az yedim yine
aferin yok mu kızlar?fazlasını eşimin tabağına koydum o kilo alcak.:)
bende kafama koydum bu iş bitecek arkadaş!

selam kızlar....hastalıktı,düğündü derken bir süredir gelemedim kızlar....şimdide annemlerdeyim gezmeye geldim....diyete elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum ama burda tartı yok artık allaha emanet diyorum....
kaptancım cumaya dönemeyebilirim ,bildirim konusunda nasıl yapalım izinede ayrılmak istemiyorum ama yardımcı olursan sevinirim....kızlar kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın............

Günaydın bayanlar

yakar ve yeliz bacım şu kabagi nasıl yapiosunuz yağsız tuzsuz mu bende aksamlari kabak yiyeyim yeaw :26:

rende yapıp yoğurtlu veya küp küp doğrayıp domatesler yağsız tava da pişirip yoğurtlu veya rendeleyip kepekle karistiriyor sonra kofte gibi tava da pişiriyor yoğurtlu yiyorum uzmanı oldum kabağın istediğim baharatı koy

Evet baya uzmanı olmuşsn:)
bende akşamlari yiyeim diyorum hafif olur

Günaydinlar

Dün buraya sadece iki mesaj atip gidebildim. Pazar aksamindan beri bitmek bilmeyen bir bas agrim vardi. cok sükür bu sabah daha iyiyim. nedir su lanet bas agrisindan on yildir cektigim ya. geldimi gitmek bilmiyor agri kesici fayda etmiyor.

Dün annemgildeydim bütün aksam. Yattim uzandim. Ama bizimkilere allah anlayis vermemis. Hele o kardesim yokmu. Annem cay istiyor icerden yaa ablam versiiin diye aniriyor.

Sebzeli makarna yapacaklar annemin elleri dogru düzgün tutmuyor sebzeyi dograyamiyor. kardesimde solak iki saatte dograrsa yine iyi. tabi solak olmak bahane istese 10 kilo sebze dograr haberi yokkk!!! tabii bakislar benim üzerimde ablam yapsin der gibi. kalktim dogradim sebzesini. tekrar yattim. Dayanamadim agrisina artik.

Benim kardesim adama kriz gecirtir ya.

neyseeeee iyice icimi döktüm.

Artik diyet konusunda benim icin kirmizi alarm verildi. ne kaldi surda haziranin sonuna. ben haala yerimde sayiyorum.

dün güya dikkat edecektim.

Sabah: klasik kahvalti bir parca ekmek
öglen saatleri: 1 bitki cayi yarim dilim kek
ögle yemegi(saat 3tü): yagsiz pisirdigim sote, 4 yemek kasigi bulgur pilavi, salata
aksam: 2 tabak sebzeli makarna.

su az ictim.

olmadi olmadi böyle camis gibi yemisim.

Bu sabahta esimle az daha kavga ediyoduk. Bugün isci bayrami magazalar ögleden sonra kapali istesekte gezmeye gidemeyiz.. ne yapacaz diye sordum

cevap TEMIZLIK!!!! arkadas temizlikse temizlik sanane ben yapmiyormuyum evimin isini??

git ananin evinde yap sen temizlik dedim. Valla benim annemin evinde gerek yok o hergün süpürüür sileeer hergün banyoyu yikar temizler.

Simdi size soruyorum kizlar bu cevaptan ne anlarsiniz? Bu adam ne demek istiyor? pasakli demek istemiyormu bana? sen yapmiyosun demek istemiyormu?

ama adama ne yani ne saniyosun ben yapmiyormuyum diyorum. bide haydaaa yanlis anladin deyip sinirleniyor ya!!!!

Gün somurtup oturma vaktidir

boşver arkadaşım olur böylr şeyler kafanı takma boşuna:)
valla bizim 2 çocuk var en çok yorulan benim
ama canım ne temizlik nede yemek yapmak istiyor valla canım gezmek istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…