Gmztera hoşgeldin canım, 2 hafta deneme sürecin olacak ve bu iki haftada paylaşımın iyi olursa listelere alınacaksın.
Her cuma kilı bildiriyoruz ve takımlar arası yarışılıyor bireysel ve takım dereceleri yapılıyor.
Biraz kendinden bahsedermisin? :)))
Ve takım kurallarımız bu başlığın ilk mesajında yer alıyor canım onlarıda okuman önemli
yeniden hosbulduk :) kendimden bahsedeyim biraz; ben 23 yasindayim ögrenciyim, yönetim bilisim sistemleri okuyorum, bekarim ailemle yasiyorum, ve burdaki herkes gibi kilolarimdan kurtulmayi kafaya koydum :) simdiye kadar cok zaiyflayip kilolari geri aldim, bu yüzden dukan diyeini uygulamaya karar verdim, kilolari geri almak cok lanet olasi bisey, zayiflaidm diyosun 38 beden kiyafet aliyosun kilolari alinca bu sefer onlarin icine sigmiyorsun, bu durumdan cok sikildim artik, simdiye kadar 58dan asagaiya düsmeyi basaramadim umarim dukan sayesinde bunu kirmayi basaririm :)) bu arada 163 boyundayim kilom 62, boyuma göre cok fazla
dün burda sıra gecesine gittik ben az yedim yine
aferin yok mu kızlar?fazlasını eşimin tabağına koydum o kilo alcak.:)
bende kafama koydum bu iş bitecek arkadaş!
rende yapıp yoğurtlu veya küp küp doğrayıp domatesler yağsız tava da pişirip yoğurtlu veya rendeleyip kepekle karistiriyor sonra kofte gibi tava da pişiriyor yoğurtlu yiyorum uzmanı oldum kabağın istediğim baharatı koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?