Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tatili seviyorumda bu aralar şunu farkettim
okulda dinleniyormuşum valla evde hep iş hep iş
oyuncak topla,çamaşır,ütü,yemek of of
tatil olsada gitsem kaçsam valla

of ya bugün nedense yiyesim var
sabah
biraz peynir 10 tane zeytin
bir tatlı k reçel 3 dilim ekmek
öğle
5 cevizli kofte
ara
yarım paket buçuk kraker en küçük olandan
akşama
eli mahkum kabak

merhabalarrrr :))
size güzel bir önerim var; bu sabah kahvalti icin ilkayin tariflerinden dereotlu pogaca ekmek yaptim. biraz maydanoz koydum dahada güzel oldu. 10 ymk yerine 8 ymk yulaf kepegi kullandim ve baya cok cikti evde herkes yedi ve cok sevdi, ben 4te birni yedim malum günde 2 ymk yulaf kepegi yeme hakkim var... ama o bile o kadar fazla geldi ki tamamen hem karnim hemde gözüm doydu.. hamur isi cekiyordu canim bunu bu sayede giderdim :) herkese tavsiye ederim...

selam kızlar daha yeni döndüm eve çok kaçamağım olmadı desem yalan olucak ama bugün dengelendi sankii

Dün akşam ; 5 6 tane yaprak sarma ve avuç içi kadar köy ekmeği yedim 6 sıralarında . sonra saat 10 gibi bizimkiler yemek yedi bende nefsimi körlemek için 1 yemek kaşığı erişte ve 4 tane küp patates yemeği + 1 tavuk kanat yedim, erik yedim..

Bugün ;
Sabah: ekmeğin köşesini yedim baya 2 dilimden çok olmuştur (sıcak ekmeğe yağ sürdümmm ) yakında böyle yememiştim mmmmm .. ve 2 parmak kadar simit ve peynir

Öğlen : yokk dışarda gezdik elbise falan baktım, kızlar belim incecik durduu çok sevindim ama daha çok kg vermem lazımm..

Akşam : ya kızlar siz bu prinç lapasını nasıl yapıyosunuz anlamadım, bende yapıyım dedim bildiğin pilav oldu buuuu..

1 çay bardağı prinçe 4 ç.b su koydum 1 y kaşığı kadarda yağ , üstüne 2 ymek kaşğı yoğurt + pul biber döktüm, ama bildiğin pilav oldu

hepsini yemedim o yüzden , şimdi yeşil elma yiycem karnım doymadı inşallah kg almammmm

günaydın kızlar

hoş yeliz ve yağmur desem kafi başka uğrayan yok
sabah tartıldım düne göre 1 kilo artı dayım şok oldum tamam sabahları şişerim ama bu kadar niye
neyse dedim ve lapa günü yapacağım

Gunaydin kizlar nasilsiniz
Guya telefonda internet var cekmiyo hic. Burda tarti yok bildirim yapamam ama paylasim yaparim diyodum. Sagolsun avea cekmiyo.
Ne durumda herkes? Ben biraz şiştim gibi ama 2 gun dikkat edince gider gibi.
Kaynana savaslari icindeyim bebekle ilgili herseye bi yorum. Anasindan baska kim iyi düsünür sen yofum yapma dedim ama nafile.

Yakar gunluk şişkinliklere takilma sonrs birddn gider yag.
Haftasonu döncez eve. Ben de kürkcü dükkanina 3.takima

kaynana gelin savaşı ezelden ebede devam eder benimki bir gün beni çıldırtmıştı beni neymis ben olmasam bu çocuk ölür müş yuh dedim en son kötü gelinde kendini över durur muş dedim eşime dönüp ben yarın gidiyorum demişti tabi umdugu ki eşimin bana kızması sonrasında iyi bir kavga idi ama olmadı hey gidi günler sabah sabah aklıma geldi
neyse allah kolaylik versin sana

günaydın kızlaar, nasılsınız? daha yaz gelmeden tek tek döküldünüz valla nerelerdesiniz? pes mi ettiniz yoksa benimde dün ve ondan öncedki akşam kaçamaklarım bana tam +300 olarak geri döndü bugün o gitti gitti , gitmedi ben bittim

günaydın ıssız takımın azimli bayanları,
dün malum iş yoktu giremedim, gezmece tozmaca, akşam kızarmış balık ziyafetinden başka kaçamağım olmadı, zaten o yeter de artar bile desenize,

yakar bende bu sabah1,100 gr fazla çıktım :) bende deliricem,

yağmur sıkma canını verirsin ama topalrnmak lasım,

mattika Allah kolaylık versin, herşeyi bir tek ve en iyi onlar ibliyo di mi :)

1,100gr mıı hani beni geçicektinn ne oldu sanaaa?

böyle ödem oluştuğuna göre ya çok tuzlu yiyoruz yada fazla su içmiyoruz sabahtan beri bardak elinden düşmüyor yarına ne kaldı ya bu bir kilo nereye gider

böyle ödem oluştuğuna göre ya çok tuzlu yiyoruz yada fazla su içmiyoruz sabahtan beri bardak elinden düşmüyor yarına ne kaldı ya bu bir kilo nereye gider

bende kaç gündür su içmyorum + 300 oldum işte normalde şuan -400 500 olmam lazımdı, suyun faydası ne çokmuş valla yeni anlıyorum

bende su içemedim dün çok fazla ondan olabilir, evden su içemiyorum ben yahu,

bu arada yağmur çok sevindin ama cumaya daha koooossssskoca 1 gün var

bende su içemedim dün çok fazla ondan olabilir, evden su içemiyorum ben yahu,

bu arada yağmur çok sevindin ama cumaya daha koooossssskoca 1 gün var

aşk olsunn kilo aldın diye sevinmem ben hiç bi zaman, sadece geçemiceksin diye sevindim geçsende fena olmazdı hani yarışırdık ama neyseeee..

aşk olsunn kilo aldın diye sevinmem ben hiç bi zaman, sadece geçemiceksin diye sevindim geçsende fena olmazdı hani yarışırdık ama neyseeee..

biliyom kız sevinmiceğini ama hoşuma gidiyo işte, takılıyoruzbelki azıcıkta hırslanıyoruz yarın bildirim günü, ak koyun kara koyun belli olacak küçük cadı,

herkese günaydın kızlar! bu aralar o kadar çok yoğunum ki hiç uğrayamıyorum:/ ama diyetime tam gaz devam ediyorum ve çok güzel kilo veriyorum buaralar! sanırım psikolojik olarak başka şeylerle uğraştığım için ve bu dönemde kilo vercem diye kendimi bunaltmadığım için! psikoloji çok önemli kızlar biraz rahat bırakmalıyız kendimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…