Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ahaaaa 3. Takımın vazgeçilmez konusu

Kilolaar vee tabiiki kaynanalar

Benimkinin henüz yeni bir vukaatı olmadı

Bu arada günaydıın takıma yeni bir arkadaş daha davet ettim yarın cuma ama sanırım herkes kilo aldı

Bende bugin çmaşır yıkicaaam evi temizlicem öğlende arkidişlerimlw geziciiim

günaydın S_A cım,

yarın büyük gün, bakalım ne olacak.

Bu arada gezerken tıkınma yada sağlıklı şeyler yi, cıssslardan uzak dur e-mi

günaydiinn, ayni sorunu bende yasadim ama dengesizlik var cözemedim, sabah 7de tartiya cikarsam +500 gram fazla gösteriyor tarti, saat 9da ciktigmda normal kilomu gösteriyyor, cok dengesiz bir bünyem var sanirim.... sabah 7de tartiya cikmiyorum moralimi bozuyor ...

dün ve bugün acayip bir yeme isteği var bende of ya tam da 62 görürken dün iyi dayandım ama bugün hep an şeytana uyarım
sık sık uğrayayı m buraya belki fren tutar

Günaydın kızlar bugün herkes erkenci sohbetler edilmiş yada ben bugün erken kalktım eweeett kalktıgimdan beri hala bişeycikler yemedim bolca su ictim kabak koydum ocağa Pişmesni bekliyorum 3 kasık sıvı yağ koydum tuz çok az attım,
3 tane kabak, 2 tane domates bi avuçtan çok daha az da pirinç kullandım pişiyor bakalım bugün hep bunu yicmmmm

Şimdiye kadar yediklerimi yazayim

yarım kepçe ezogelin çorbası
4 kaşık kabak yemeği
1 tabak salata
2 ısırık kepek ekmek
2-3 çatal peynirli omlet

Aayyy nasıl sinirlendim yaaa!!!

Arkadaşlarımla buluşamıyorum

Neyse o haldee bede bugün kabak almaya giderim :)))

Yakar sayesinde hepimiz kabak olduk

Kız gece 12 de bide bakmışsınız incecik olmuşuuz hani külkedisibde kabak da değişiyodu yaa gerci o bal kabağıydı ama olsun

Ve kabak arabaya dönüşüyodu

İyice saçmaladım.

içim dışım kabak oldu valla sanırım sıkılmaya başladım ki bir şeyler yemek istiyor devamlı canım
bana yeni bir yarenlik edecek sebze lazım

size bu günkü menümü paylaşıyımda akşama başka şeylere gitmesin aklım

Sabah: mercimek çorbası + yarım dilim kepek ekmek + pul biber

Ara: special k krakeri yarım paketten biraz fazla (1 paket 66 kalori)

Öğlen : 4 y. kaşığı taze fasulye + 1 dilim kepek ekmek + 2 y kaşığı yoğurt.

Ara : 1 yeşil elma

Akşam : havuç salatası + yoğurt, ekmek yemeyi düşünmüyorum yetmezse bide elma yerim bitii gitti

Dünden beri fena halde dondurma istiyo canım, bugün almam inşallah ama hafta sonu kesin yerim

Yakar valla haklısın hep aynısını yeyince bıkıyor insan.

Ama sana verebileceğim öneri yokkii

Salatalık ye cacık yap :)))

magnum yesene hani şu yeni çıkandan ne olacak 1 taneden ye gitsin şekerim, yarın başlarsın rejime, kaçıyomu rejim Allah Allah, ye

yok arkadaşş ben bu firmadan çıkacamm yav patronun oğlu getirmiş dondurma hemde öyle çubuk falanda değil bildiğin külahlııı herkese dağtıyo zorla banada al al diyo oof ooofff yememem lazıııııııııımmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…