Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Merhaba Kizlar

Oncelikle davetini icin tesekkurler... Kisaca kendimi tanitiyim..

Ben beste, 25 yasindayim.. Norvecte yasiyorum.. Profosyonel kosucuydum lise zamani ama diz kapagi nedeni ile son 6-7 yildir kosamiyorum ve hali ile kilolari aldim.. Simdi kendi is yerim var. Giyim magazasi.. Ayni zamanda cilt uzmaniyim.. Orda incecik kizlarin kiyafet denedigini gordukce sinir oluyorum..:26: Gecen yil 4 cu takimda yaristim ve cok basariliydim birinciligim var ama gelin gørun ki rahatsizligim dolayi bir yil daha ara vermek zorunda kaldim ve kilom yine firladi.. Son 1,5 ayda 67 kilodan 61 kg dustum kendi cabalarimla.. zor kilo verip kolay aliyorum cunku pko var bende
Simdiki hedefim 55 ilk basta ve daha sonra 50 :)

Şka bir yana biraz ye bence, nefsini körelt en azından, bu okuduğum "tek şişman beyniniz" kitabında yazar eğer bir şeyi yemeyi çok istiyorsanız yiyin ama az yiyin diyor. çünkü beyin onu yemeyi çok isterse zaten kendini yemiş kabul ediyormuş. sürekli onu düşündüğünde o kadar kaloriyi tutuyormuş vucut. şaka değil yağmur ye ama az ye. bende dün yarın küçük magnum yedim çok canım istedi yarsını yedim. nefsimizi biraz köreltmemiz lasım.

Yakar bacım sende o kadar pişman olma, sen pişman oldukç.a o yediğim 2 küçük simit göbeğine yapışır karışmam, o bana bir şey yapmaz de, ben zaten az kalori alıyorum, zaten çok güzel zayıflıyorum diye motive et kendini.

yazını 20sn önce görseydim azda olsa yerdim ama verdim başkasına aslında 300 kaloriymiş çokta değil, günlük kalori limitim 960 ve ben şuana kadar yediklerimde 400 kalori almştım, neyse geçti artık. haklısın çınarınannesi, bende yemem yemem demiyorum gördüğünüz gibi herşeyi yiyorum ama az yiyorum, zaten herşeyden kısmak bünyeye zarar veriyo çünkü herşeyden alınması gereken vitamnler var, şeker tuz var. ama yemedim, çünkü haftasonu sınava giricem ve kaçamaklarım çok olucak o yüzden şimdiden başlamamak lazım

hosgeldin beste inşallah sende bizde kurtuluruz bu fazlalılık lardan

Beste canım sayfa kurallarımız takımın ilk mesajında yazıyor.

Hoşgeldin bu arada bende gurbetteyim isviçrede yaşıyorum. Ken mağazan mı var ayyy ne güzel tam hayalimdeki gibi ama dükkan açmayı hiiç düşünmüyorum :))

Sende inşallah cabucak kurtulursun bu kilolardan :))

Huhuu nerelerdesiniz yaa takımdan 4 kişi yoğun olunca iyice boş kaldı burası ya.

hoşgeldin aramıza beste,

Hosgeldin bestecgim inşallah burada bizimle hedefine ulasirsn ve bize çok çok motive olursun

bu arada bi şekerli kahve ictim ama o kadarcikla bişey olmaaaaz güzel dusunelim güzel olsuuun

beste canım hoşgeldin aramıza..

Kızlar ben bu akşamki havuç salatası menümü değiştirip kabak salatası yapıyorum. canım çok çekti valla karnımda acıktı kabak koliğe hoşbuldum canlarıııım

Yakar canım sende karnıbahara dön birazda , onunda çeşitleri çok güzel oluyo, karnıbahar bulsam alıcam ama yoktu dün

Yağmur bende kabak yiyecektim akşama ama hiç canım istemedi:) neyse yarın yirim tencerede duruyo kabakım

akşam ki menüm

2 buçuk kepçe çorba
2 dilim ekmek
1tane de yağsız tavada yumurta kırdım

bugünluk bu kadar günü kapattım akşamda biraz hulahop Çevirsem güzel olcak yarın bakalım sonuçlar ne olacak

bende çiğ yemek istemiyorum biraz teflonda onu soteliycem ekmeksiz tok tutar inşallah ekmek yemek istemiyorum ama felaket acıktım bugün öğlen ilk önce yoğurdu yedim sonra yemeği yedim, yarısını bıraktım tabakta şimdi yoğurdun etkiside bitti heralde eve gitmek için dk sayıyorum

kızlar menüm

sabah yarım litre su,

kahvaltımı evde unuttum malesef,
yarım kase nesfit,

4 kuru kayısı içinde 2 cevizle,

öğlen,
1 kase çorba,
1 tabak nohut (susuz)
1 kase cacık
1 ince dilim kepek ekmeği,

ara türk kahvesi,

yeşil çay,

toplam 2,5 LT su.

karnım çok acıktı benimde kahvaltı iyi olmayınca,
akşam yoğurt yulaf kepeği düşünüyorum, yada az ıspanak yerim içine yulaf kepeği atarım

yağmur, sakın yulaf kepeği alma, hiiiiiiç tok tumuyor, ben yoğurda katıp veya yemeklere çorbalara katıp yemiyom zaten, üzerinede su içmiyom. sen ekmek ye ekmek

benim bugünkü yediklerim
sabah 1 haşlama yumurta,7 zeytin,1 dilim peynir,1 kaşık nutella

öğle 1 kase cacık

akşam 1 haşlama baget tavuk,1 kase bol naneli cacık 2 lt de su içtim

Cinarinannesi bacım sen bu hafta bi mucize yaşayip çok kilo verdiysen ancak öyle geçersin yağmuru ben yağmurun kilosnu biliyaam sen en iyisi bu akşam hiç bişey yeme vallah bu kız çok azimli

yağmur, sakın yulaf kepeği alma, hiiiiiiç tok tumuyor, ben yoğurda katıp veya yemeklere çorbalara katıp yemiyom zaten, üzerinede su içmiyom. sen ekmek ye ekmek

hahahhha desene kesin yulaf kepeği almam lazım

Cinarinannesi bacım sen bu hafta bi mucize yaşayip çok kilo verdiysen ancak öyle geçersin yağmuru ben yağmurun kilosnu biliyaam sen en iyisi bu akşam hiç bişey yeme vallah bu kız çok azimli

sağol bebeğiiiimmmm. sadece senin bildiğin o kiloya 300 gr almışım ama yarın sabah - çıkmayı umuyorum.. çınarınannesi uğraşsın daha

bu arada akşam için 1 kabağı rendeledim onu soteledim az yağ ile, pişmesine çok yakın karabiber pulbiber ve tuz attım baya acı oldu. 2buçuk yemek kaşığı yoğurt ekledim ve bi çimdiklik ekmek kopardım bukadar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…