yok arkadaşş ben bu firmadan çıkacammyav patronun oğlu getirmiş dondurma hemde öyle çubuk falanda değil bildiğin külahlııı herkese dağtıyo zorla banada al al diyo oof ooofff yememem lazıııııııııımmmmmmmm
Şka bir yana biraz ye bence, nefsini körelt en azından, bu okuduğum "tek şişman beyniniz" kitabında yazar eğer bir şeyi yemeyi çok istiyorsanız yiyin ama az yiyin diyor. çünkü beyin onu yemeyi çok isterse zaten kendini yemiş kabul ediyormuş. sürekli onu düşündüğünde o kadar kaloriyi tutuyormuş vucut. şaka değil yağmur ye ama az ye. bende dün yarın küçük magnum yedim çok canım istedi yarsını yedim. nefsimizi biraz köreltmemiz lasım.
Yakar bacım sende o kadar pişman olma, sen pişman oldukç.a o yediğim 2 küçük simit göbeğine yapışır karışmam, o bana bir şey yapmaz de, ben zaten az kalori alıyorum, zaten çok güzel zayıflıyorum diye motive et kendini.
Merhaba Kizlar
Oncelikle davetini icin tesekkurler... Kisaca kendimi tanitiyim..
Ben beste, 25 yasindayim.. Norvecte yasiyorum.. Profosyonel kosucuydum lise zamani ama diz kapagi nedeni ile son 6-7 yildir kosamiyorum ve hali ile kilolari aldim.. Simdi kendi is yerim var. Giyim magazasi.. Ayni zamanda cilt uzmaniyim.. Orda incecik kizlarin kiyafet denedigini gordukce sinir oluyorum..:26: Gecen yil 4 cu takimda yaristim ve cok basariliydim birinciligim varama gelin gørun ki rahatsizligim dolayi bir yil daha ara vermek zorunda kaldim ve kilom yine firladi.. Son 1,5 ayda 67 kilodan 61 kg dustum kendi cabalarimla.. zor kilo verip kolay aliyorum cunku pko var bende
Simdiki hedefim 55 ilk basta ve daha sonra 50 :)
hosgeldin beste inşallah sende bizde kurtuluruz bu fazlalılık lardan
Merhaba Kizlar
Oncelikle davetini icin tesekkurler... Kisaca kendimi tanitiyim..
Ben beste, 25 yasindayim.. Norvecte yasiyorum.. Profosyonel kosucuydum lise zamani ama diz kapagi nedeni ile son 6-7 yildir kosamiyorum ve hali ile kilolari aldim.. Simdi kendi is yerim var. Giyim magazasi.. Ayni zamanda cilt uzmaniyim.. Orda incecik kizlarin kiyafet denedigini gordukce sinir oluyorum..:26: Gecen yil 4 cu takimda yaristim ve cok basariliydim birinciligim varama gelin gørun ki rahatsizligim dolayi bir yil daha ara vermek zorunda kaldim ve kilom yine firladi.. Son 1,5 ayda 67 kilodan 61 kg dustum kendi cabalarimla.. zor kilo verip kolay aliyorum cunku pko var bende
Simdiki hedefim 55 ilk basta ve daha sonra 50 :)
Yağmur bende kabak yiyecektim akşama ama hiç canım istemedi:) neyse yarın yirim tencerede duruyo kabakım
akşam ki menüm
2 buçuk kepçe çorba
2 dilim ekmek
1tane de yağsız tavada yumurta kırdım
bugünluk bu kadar günü kapattım akşamda biraz hulahop Çevirsem güzel olcak yarın bakalım sonuçlar ne olacak
bende çiğ yemek istemiyorum biraz teflonda onu soteliycemekmeksiz tok tutar inşallah ekmek yemek istemiyorum ama felaket acıktım bugün öğlen ilk önce yoğurdu yedim sonra yemeği yedim, yarısını bıraktım tabakta şimdi yoğurdun etkiside bitti heralde eve gitmek için dk sayıyorum
yağmur, sakın yulaf kepeği alma, hiiiiiiç tok tumuyor, ben yoğurda katıp veya yemeklere çorbalara katıp yemiyom zaten, üzerinede su içmiyom. sen ekmek ye ekmek
Haydaaa bende dedim kendi kendime yulaf kepeği nasıl tok tutmuyor diye.
yağmur, sakın yulaf kepeği alma, hiiiiiiç tok tumuyor, ben yoğurda katıp veya yemeklere çorbalara katıp yemiyom zaten, üzerinede su içmiyom. sen ekmek ye ekmek
Cinarinannesi bacım sen bu hafta bi mucize yaşayip çok kilo verdiysen ancak öyle geçersin yağmuru ben yağmurun kilosnu biliyaam sen en iyisi bu akşam hiç bişey yemevallah bu kız çok azimli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?