Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

offf yaaa tam bugün akşama kadar dikkat etmişken bi tutamadım kendimi ne iradesizim ben yaa iradesne hakim olamayan insan hiç bişey basaramaz bıktım artık yaa millet yiyo yiyo aynı biz niye öyle değiliz hayatim boyunca hep bununla mi yaşicm bıktım
ne oldu yaa bana ne güzel veriyodum kilo dikkat ediyodum şimdi niye toplarlayamiyorum kendimi her yerim bingil bingil bi türlü nefsime hakim olamiyorum 5 aydır uğraşıyorum

Kızlar kendime ceza veriyorum 3000 tane hulahop çevircm 100 tane yarim litrelik pet siseleriyle kollarimi ileri geri yapcm 50 mekik cekcm yapmazsam demediginizi birakmayin bana!

Kızlar kendime ceza veriyorum 3000 tane hulahop çevircm 100 tane yarim litrelik pet siseleriyle kollarimi ileri geri yapcm 50 mekik cekcm yapmazsam demediginizi birakmayin bana!

yetmeeeeezz 1000 defada ip atlar gibi zıpla bak nasıl her yerin ağrıyo pişman oluyosunnn

1000 miii :-@ anaaaammm hiç mi acımadın bana bacım benim dalak yerinden çıkar gider zaaar ama yapcAm hakettim heralde bunları yaparsam yarın -1 olurum

ben sana acımazsam, kazım sana acımazsa, annen baban sana acımazsa, sen löp löp yersen, kiloları alırsan, sen kendne acımazmısıın? yeme bacım benm yeme ne kaldı şurada mürüvetine çok fena konşma yaptım ehehehe

selam kızlar bugün uğrayamadım buraya
sabahçıydım öğleden sonra alışverişe gittim eve geldim yarın oğluma doğumgünü yapacaz
mamalar hazırladık arkadaşımla
çok yoruldum valla bi atlatsaydık hayırlısıyla inşallah güzel geçer

ilahi yağmuuur ne güldüm yaa kazım sana acımazsa yaZmışsin ya oraya çok güldüm sen çok yaşa emi
doğru diyosn bacım çok haklısın hakettim ben bunları yapcm yarın kargom geliyo kazım bana cicişler alMis gönderiyo tayt pantolon almış 29 "S" beden dikkat çekiyorum 29 un "S" bedeni inşallah olur bide jillian michaelsın dvd sini istedim onu aldı yarın başlıcm topic açcm bacım birazdan sende gel katil

yemeğe dikkat ettim ama yaptıklarmın azıcık ucundan baktım mecburrr
yarınki sonuçları merak ediyom bakalım kaç çıkıcam:18:

29 s demek hımmm.. inşallah olur olmazsa yandın valla:)eşimde bir ara bana elbise almıştı valla olmadı çok moralim bozulmuştu

sen nereye ben oraya bebşim gelriim bende yaparım belki spor sen beni motive edersin

herkese iyi akşamlar yaa kızlar ben bu hafta yediklerime çok dikkat ettim ama gram veremedim yaa bu kadarmı yavaş benim metebolizmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…