2 Tabak salçalı makarna yedim
2 Tabak salçalı makarna yedim
Kızlar kendime ceza veriyorum 3000 tane hulahop çevircm 100 tane yarim litrelik pet siseleriyle kollarimi ileri geri yapcm 50 mekik cekcm yapmazsam demediginizi birakmayin bana!
yetmeeeeezz 1000 defada ip atlar gibi zıpla bak nasıl her yerin ağrıyo pişman oluyosunnn
1000 miii :-@ anaaaammm hiç mi acımadın bana bacımbenim dalak yerinden çıkar gider zaaar ama yapcAm hakettim heralde bunları yaparsam yarın -1 olurum
ilahi yağmuuur ne güldüm yaaben sana acımazsam, kazım sana acımazsa, annen baban sana acımazsa, sen löp löp yersen, kiloları alırsan, sen kendne acımazmısıın? yeme bacım benm yeme ne kaldı şurada mürüvetineçok fena konşma yaptım ehehehe
ilahi yağmuuur ne güldüm yaakazım sana acımazsa yaZmışsin ya oraya çok güldüm sen çok yaşa emi
doğru diyosn bacım çok haklısın hakettim ben bunları yapcm yarın kargom geliyo kazım bana cicişler alMis gönderiyo tayt pantolon almış 29 "S" beden dikkat çekiyorum 29 un "S" bedeni inşallah olurbide jillian michaelsın dvd sini istedim onu aldı yarın başlıcm topic açcm bacım birazdan sende gel katil
ilahi yağmuuur ne güldüm yaakazım sana acımazsa yaZmışsin ya oraya çok güldüm sen çok yaşa emi
doğru diyosn bacım çok haklısın hakettim ben bunları yapcm yarın kargom geliyo kazım bana cicişler alMis gönderiyo tayt pantolon almış 29 "S" beden dikkat çekiyorum 29 un "S" bedeni inşallah olurbide jillian michaelsın dvd sini istedim onu aldı yarın başlıcm topic açcm bacım birazdan sende gel katil
sen nereye ben oraya bebşim gelriimbende yaparım belki spor sen beni motive edersin
herkese iyi akşamlar yaa kızlar ben bu hafta yediklerime çok dikkat ettim ama gram veremedim yaa bu kadarmı yavaş benim metebolizmam
http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...chaels-egzersizgelisme-sonuc-grubumuzzzz.html Şurayı bi oku bacım kaç cm incelenler var 30 günlük bi spor baktımda grupların hepsi 2012 ve öncesinde açılmış bende açaim benle birlikte yapmak isteyen olur diye düşündüm :)
başlayalım bacımm incelmemiz lazım özellkle benim basenlerdeennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?