Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

600 gr.küçülmüşüm bu hafta çok yoğunduk olsun yinede sevindim ucundada olsa 62 yi gördümya çok mutluyum inşallah geriside gelirbiliyorsunuz 63 fobisi vardı bende daha öncede 63 e kadar inip hep yine kilo alıyordum

geldim canım geldiiim üüf ya aklımdaki rakamdan 100 gr fazlayııım

Geçen haftaki kilom : 65.500

Bu haftaki kilom: 63.600

Giden : 1.900gr

kızlar ben hesaplamayı nasıl yaptığımı unuttum yne bana son kez anlatırmısınız

valla harikasın arkadaşım tebrikler

sağol canııım. gerçekten bende kilo vermek için suyun etkisi büyükmüş ben bunu yeni anladım, 2 hafta su içmedim + çıktım sonunda. ama dün akşam 6 bardak su içtim ve 300 gr gözümün önünde gitti. bundan sonra 3lt sudan daha fazlasını içerim bennn

evet bol su motivasyon çok önemli:)
bende dediğim gibi çok dışarda yedim ama dikkat ettim yinede bide akşam geç saatlerde tuttum kendimi:)

ozaman benim şöyle oluyo geçen haftaki kilo: 65.500 bu hafta 63.600

1.900/65.500*100 = 2.90 %2.90 mı oluyooorr

evet belkide dereceye girersin girmesende çok iyi ama nasıl olsa verdim deyip salma kendini

belki ufak bir ödül ver ama daha yolumuz var

günaydın
gelelim zurnanın zırt dediği yere

geçen hafta 63.200
bu hafta 62.800
doğru düzgün spor olmayinca böyle gr gr gidiyor
kilo veren herkesi tebrik ediyorum

iyi valla yaklaşıyoruz kızlar ah bir istediğimiz kiloya insek şu yaz iyice gelmeden
burası valla çok sıcak sanki temmuz

günaydın
gelelim zurnanın zırt dediği yere

geçen hafta 63.200
bu hafta 62.800
doğru düzgün spor olmayinca böyle gr gr gidiyor
kilo veren herkesi tebrik ediyorum

olsun arkadaşım sporda olur zaten sen yeni iyileştin bundan sonra daha hızlı verirsin

evet belkide dereceye girersin girmesende çok iyi ama nasıl olsa verdim deyip salma kendini

belki ufak bir ödül ver ama daha yolumuz var

yok canım zaten ben hergün tartıldığım için cumaya doğru baktım iyi kilo vermişim kendimi ödüllendiriyorum öyle kısmıyorum bişeyden, ha bu aralar nefsimi körelmek için süper bişey buldum kendimce, canım çikolatamı istedi , atıyorum ağzıma çikolata onu çiğniyorum çiğniyorum ve atıyorum çöpe, ağzımda kalan tadı yedi maksat nefsim körelsin..

iyi valla yaklaşıyoruz kızlar ah bir istediğimiz kiloya insek şu yaz iyice gelmeden
burası valla çok sıcak sanki temmuz

ya canım vermesine verilir tamamda o kiloyu korumak çok zor ya nasıl yapçaz hiç bilmiyorumm

yeliz aynı kiloda yız
haftaya ne olacak bakalım

hadi bakalım beraber gidelim
kızlar dün fotoğraf makinesini karıştırdım ya
maşallah 69 kiloyken yüzüm dolunay gibiymiiş
zaten yüzüm yuvarlaktır :)
utandın kendimden valla zaten kiloluyken evde hep aynı eşortman okulda hep aynı kıyafetler
kilo verince bol bol kıyafet alcam

yağmur bence ideal kiloya inince bu sefer ben kilo koruma programı yapmamız lazım inan ipin ucu bir kaçıyo ben bir seferinde incecik olmuştum sonra rejimi bıraktım nasıl oldu anlamadım yine şişverdim
eşim bile dediki ya hep aynı bari böyle mutlu ol :)

çınarınannesii huuuuuuuuuuuuuuu nerelerdeeesiiiiiiiiiiiiiiiinnnn hadi gelde görek geçtinmi kaldınmııı huuu huuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…