Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

29 s demek hımmm.. inşallah olur olmazsa yandın valla:)eşimde bir ara bana elbise almıştı valla olmadı çok moralim bozulmuştu

Geçenlerde yine elbise almış göndermisti onlarda büyük geldi eski bedenimi söylemiştim büyük gelincede çok havalı oluyo ama yaa bu kezkine de el kadar bişey diyo inşallah olur fotosnu çekip koyarım buraya :)

tutuyorum inşallah:)
zaten bu saatte yersem direk göbeğime yapıştırayım dimi?

neyse ben çıkayım kızlar çok yorulmuşum yağmurcum hadi bakalım sabah erkenden yazışalım sonuçları:)

uykum var ama uyumak istemiyorum psikopata bağladım gene
eşim evde olmayinca evde yalnız uyumak beni geriyor
5. katta oturuyorum ama gene de huzursuzum
neyse herkese iyi geceler

Kız yağmur içim dışıma çıktı ya bacım 2000 tane hulahop çevirdim içim dışıma çıktı döndüre döndüre midem bulandı üstüne bide 100 kere zıpladim midemde ne var ne yok karisti birbirine o kadar su içtim ki mekik çekerken içimden gulk gulk sesler geliyodu 30 tane de mekik çektim yarım saatimi aldı hepsi nasıl terledim fontişlerimin arasndan ter aktı valla uyy midemm çok kötüüü

hay masallah bravo kardeş

kız allah seni napmasın 2000 hulohup çevrilirmi bağırsağın böbreğin dalağın düğüm olcak arada ters yöne çevireydin bari

hay masallah bravo kardeş
Ay sağol bacım senin de mekiklerin masallahi var hani

kız allah seni napmasın 2000 hulohup çevrilirmi bağırsağın böbreğin dalağın düğüm olcak arada ters yöne çevireydin bari
bende 3 000 çeviremedim diye uzuluyodum içim dışıma cikti kız çok zor bide gittim üstüne bir sürü bulaşık yıkadim yemek kokusu geldikçe kusacak gibin oldum

Hepinize teşekkür ederim kızlar hoşbuldum :))

Bu arada bugünkü menü yazayım. Sanırım bu hafta tartılmicam..

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
Domates
Kepekli ekmek

Ara: 1 kasr yoğurt

Öğlen:
5 tane badem
Salata

Akşam
1 kase mercimek, 2 tane içli köfte
Ne yazık ki 2 ayın hasretini bozdum ve bir tane küçük çikolata yedim. Vicdanim çok rahatsız

Spor: 35 dk yavaş tempo yürüyüş

Son düzenleme:

Ah inşallah kurtuluruz... Demek sende gurbetcisin :) valla mağaza hayali benimde çok vardı ama şimdi diyorum ki keşke olmasaymış çok zor ve yorucu. Ama tek güzel tarafı gün boyu kıyafet deneme şansın oluyor :))))

günaydın kızlar herkese mutlu az kalorili bir gün diliyorumnasıl bakalım sonuçlar acaba?
ben tartıya gidiyorum birazdan yazarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…