29 s demek hımmm.. inşallah olur olmazsa yandın valla:)eşimde bir ara bana elbise almıştı valla olmadı çok moralim bozulmuştu
yeterince su içmemişsindir ondandır
O zaman aciyorum grubu bacım birlikte başlayalım aksatmadan vücut ölçülerimizi alalim:)
içiyorum yaa hergün 3 lt su içiyorum yetmezmi
mezura alıyım yarın yazarım canım
açtım topigi herkesi beklerim :) bende kalkayım da cezami cekeyim bari bacım
ah ah tutuyorum kendimi canımda neler istiyor
neyse ben çıkayım kızlar çok yorulmuşum yağmurcum hadi bakalım sabah erkenden yazışalım sonuçları:)
Kız yağmur içim dışıma çıktı ya bacım 2000 tane hulahop çevirdim içim dışıma çıktı döndüre döndüre midem bulandıüstüne bide 100 kere zıpladim midemde ne var ne yok karisti birbirine o kadar su içtim ki mekik çekerken içimden gulk gulk sesler geliyodu 30 tane de mekik çektim yarım saatimi aldı hepsi nasıl terledim fontişlerimin arasndan ter aktı valla uyy midemm çok kötüüü
Kız yağmur içim dışıma çıktı ya bacım 2000 tane hulahop çevirdim içim dışıma çıktı döndüre döndüre midem bulandıüstüne bide 100 kere zıpladim midemde ne var ne yok karisti birbirine o kadar su içtim ki mekik çekerken içimden gulk gulk sesler geliyodu 30 tane de mekik çektim yarım saatimi aldı hepsi nasıl terledim fontişlerimin arasndan ter aktı valla uyy midemm çok kötüüü
Ay sağol bacım senin de mekiklerin masallahi var hanihay masallah bravo kardeş
bende 3 000 çeviremedim diye uzuluyodum içim dışıma cikti kız çok zorkız allah seni napmasın2000 hulohup çevrilirmi bağırsağın böbreğin dalağın düğüm olcak arada ters yöne çevireydin bari
Beste canım sayfa kurallarımız takımın ilk mesajında yazıyor.
Hoşgeldin bu arada bende gurbetteyim isviçrede yaşıyorum. Ken mağazan mı var ayyy ne güzel tam hayalimdeki gibi ama dükkan açmayı hiiç düşünmüyorum :))
Sende inşallah cabucak kurtulursun bu kilolardan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?