yağmur bence ideal kiloya inince bu sefer ben kilo koruma programı yapmamız lazım inan ipin ucu bir kaçıyo ben bir seferinde incecik olmuştum sonra rejimi bıraktım nasıl oldu anlamadım yine şişverdim
eşim bile dediki ya hep aynı bari böyle mutlu ol :)
olay bende de aynı inan eşim de aynı senin ki gibi bırak artık bir ömür insan diyetteyim der mi diyor ya ama bende bir bırakırsam geri 72 değil 82 olurum böyle olmak istemiyorum
eşim iş için 1 ay şehir disinda fırsat bu fırsat beni görünce cin çarpmışa dönsün istiyorum
slm,
geldim geldi,
yağmur aferim sana tebrik ederim, böyle devam et kuzum kilonuda koru hedefine ulaşınca,
yakar bacım sana da kocaman bravo
gelelim bana;
geçen hafta;65.2
bu hafta; 64.7
giden 500 grmcık, napalım bu haftada bu kadar olsun, elimden geleni yapıyorum ama bu kadar oluyor
kızlar ben çıkıyorum biliyorsunuz bugün oğlumun doğumgünü var
daha ev topluycam,okula gitcem gelip hazırlanacam çok çalışmam lazım çok
inşallah güzel geçer heyecanlıyım valla 20 kişi falan olacak bakalım neler olacak?
akşam giremezsem herkese iyi tatiller
Günaydın kızlar kalktım tartılcm ama öyle şişmişim ki anlamadim ellerim falan şişmiş hiç böyle olmazdi dun ki spordan sanırsam :26:
bu arada kızlar çok güzel kilo vermişsiniz özellikle yağmur tebrik ediyorum seni helal valla ama bana söylediğin den sonra 100 gramda almissn :)
yeliz seni de tebrik ediyorum yaa masallah sana 67lerde değilmıydin sen ilk buraya katıldıginda helal sana 62lere düştün tebrik ediyorum
yakar bacım 62yi görmüşsn gerisi kolay gelir eşin bir ay yokmus onu şoke etmelisn bende 25 gün sonra nişanlımin yanına gitcm 59a dussem ne kadar güzel olacak
Günaydın kızlar kalktım tartılcm ama öyle şişmişim ki anlamadim ellerim falan şişmiş hiç böyle olmazdi dun ki spordan sanırsam :26:
bu arada kızlar çok güzel kilo vermişsiniz özellikle yağmur tebrik ediyorum seni helal valla ama bana söylediğin den sonra 100 gramda almissn :)
yeliz seni de tebrik ediyorum yaa masallah sana 67lerde değilmıydin sen ilk buraya katıldıginda helal sana 62lere düştün tebrik ediyorum
yakar bacım 62yi görmüşsn gerisi kolay gelir eşin bir ay yokmus onu şoke etmelisn bende 25 gün sonra nişanlımin yanına gitcm 59a dussem ne kadar güzel olacak
bacım 500gr aldıysan 65.800 olmuyomuDun bitek makarna kaçamagim oldu 500 gram almışIm
geçen haftaki kilom 65.3
bu hafta 65.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?