kızlar ben size bugünkü menümü yazıyım, eğer öneriniz olursa mutlu olurum
Sabah : 1tane normalinden ufak dereotlu poğaça
ara: special k krakerinin yarısından çoğu(62 kalori 1 paketi)
Öğlen : tam 1 yemek kaşığı bulgur pilavı + etli mantar yapmşlar ama yarım tane bile mantar yoktu içinde4 küp et vardı ufak ufak + bolca patates ama patatestende 4 küp yedim.. vede bol salataa ( vallaha doymadım he salata çoktu gözüm doydu ama karnım pek doymadı ) ekmek yemedim
Akşam : yoğurtlu kabak yapıcam bol bol yoğurt, eğer doymazsam 1tane ufacık havuçum kaldı onu rendeleyip yerim okdarekmek yemiycem inşallahh. ara olarakta kalan special k yı yerim + 1 elma okadar (doymadııım doyamadııııımm )
menü güzel ama sabah hariç, sabah biraz zayıf olmuş, o yüzden açlık hissediyorsundur. yeşil çay, bol ılık su veya şekersiz kahve iç. biraz açlığı unutursun.
haklısın ama poğaça ya, fazla kaçmasın dedim haklsın zayıf olduğundan açlık hisssediyorum heralde. bi çay içtim ama kesmedisu içiyim bari belki işe yarar
Pembemavii gec kalmadı
Canım bana iki hafta önceki kilon, geçen haftaki kilon ve bugünki kilon lazım
Ve hedefin nedir?
Yağmur bacım için dugumlenir demişsn ya gerçek mi ay nasıl yani içim dugumlencek :)
hala ellerim şiş keşke yarın 500 gram falan inse şişlik
doğru söylüyorsun poğaça fazla gelebilirdi, senin çorbalar iyi oluyor, çorba olmadığında 1 yumurta haşla onu ye walla süper oluyo kardeş
bacım yalan değil valla bi ara bende çok çeviriyodum, bana söylemişlerdi bağırsaklar düğüm mü oluyomuş neymiş, hemde bikaç kişiden duymuştum korkudan bıraktım sonra
canım ben evde kahvaltı yapamıyorum, iş yerinde çıkıyo çorbalar oyüzden evde kahvaltı çok çok nadir yapıyorum, bu sabahta poğaçayı arkadaş dağıttı ondan 1tane yedim yoksa yine çorbamı içicektim ama çorba ve poğaça fazla olucaktı tuttum kendimişuan midem ağrıyo sanırım açım, sağolsun aşçı abla süt getiricek bana o tok tutar beniiii
Kızlarr bugünde dondurma almışlar ve buna hayır demedim150 kalori hoop indi mideye ama hiç pişman olmadım ödül olsun bu bana mmm.. akşam hafif yerim azda spor geçeer gideeer inşallah
olsun kız oda senin ödülün
itiraf da benden dukan top kek yaptım onu yedim kepekle yaptın un şeker yok bundan sonra favorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?