@yağmur
hakkında hayirlisi yavrum:)
sevgilicigin seni görünce ne dedi peki farkettimi kilo verdiğini
yok cnım benim yaa hiç zayıflamışsın falan demedi
bgünde dünki menünün aynısı oldu sadece helva yerine dondurma yedimm..
Kızlar bugün otobuste sınav yerime giderken bayılmışım, Allahtanki sevgilim yanımdaydı o tutmuş beni. Hala onun etksindeyim, bide o halde toparlanıp sınava girdim, çıktım ve gezmeye gittik.. şuan acısını çekiyorum resmen her yerim ağrıyo, tansiyonum düştü sanırım bugün çok fenaydım açlıktan heralde.. ama rejime devam ediyorum bizimkiler bırak desede..
canım biz sağlık daha sonra güzellik için kilo vermeye çalışıyoruz işin sonunda sağlığından olacaksam yemişim kilosunu varsin totom bir karış geniş olsun
lütfen dikkat et kendine birakma ama biraz gevşet
sağlık herseyden önemli ya bayildin da kafan bir yere deyse ya yanında ağrı olmasa allah korusun
selam kızlar ben de coştum iyice
neydi ne oldu anlamadım bile
yağmur sende dikkat et sağlığından olma
üstelik bu kadar az yemeğe vücudun alışır sonra en ufak yemede kilo alırsın
yediklerini çeşitlendir değişik vitaminler alırsın off off zor bu işler
ne çekiyoz bee
hadi bakalım bende salataya yüklencem bu hafta:)
kıyafette almam lazım ama bi zayıflıyayım o zaman alcam
okulların kapanmasına 42 gün kalmış kızlar son vitese takmamız lazım
Mrb kızlar
yağmurum sen ne yapiosn öyle başlamisim diyetine sağlığından daha mi önemli lütfen kendine dikkat et çok az yiyosn biraz çoğalt yedeklerini
bende şimdiye kadar yediklerimi yaziyim
sabah
yarım litre su
öğle
4 kaşık pirinç pilavı
5- 6 kasık sulu patates
artık ekmek kullanmayı düşünmüyorum ekmek yüzünden kilo veremiyorum
merhabalar kızlarrrnihayet sizlere kavuştum.....nasılsınız uzunca bir aradan sonra.....ben gayet iyiyim yalnız buradan ayrı kalmak kilo kaybetmememe sebep oldu onun dışında şükürler olsun herşey yolunda
5 günlük ailemin yanına gittim çokkk özlemiştim çok iyi moral oldu bana....cumartesi geceside iş yerimizin düzenlediği ÇANAKKALE gezisine gittik....bugüne kadar hiç kısmet olmadı çok ta arzu ettiğim bir şeydi ve kısmet oldu....dün yaşadığım duygu ve de gururun tarifi yok....eğerki gitmeyeniniz varsa kesinlikle gidin ve görün kızlar....rehberimizin anlattıklarını dinlerken bir ara sanki o savaş anlarını
yaşadım bir an....bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun....
sonuç olarak 2 haftayı çok yoğun bir şekilde geçirdim ve geldim....kaldığım yerden aynen devam....
yok cnım benim yaa hiç zayıflamışsın falan demedi
bgünde dünki menünün aynısı oldu sadece helva yerine dondurma yedimm..
Kızlar bugün otobuste sınav yerime giderken bayılmışım, Allahtanki sevgilim yanımdaydı o tutmuş beni. Hala onun etksindeyim, bide o halde toparlanıp sınava girdim, çıktım ve gezmeye gittik.. şuan acısını çekiyorum resmen her yerim ağrıyo, tansiyonum düştü sanırım bugün çok fenaydım açlıktan heralde.. ama rejime devam ediyorum bizimkiler bırak desede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?