Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

@yağmur
hakkında hayirlisi yavrum:)

sevgilicigin seni görünce ne dedi peki farkettimi kilo verdiğini

yok cnım benim yaa hiç zayıflamışsın falan demedi

bgünde dünki menünün aynısı oldu sadece helva yerine dondurma yedimm..

Kızlar bugün otobuste sınav yerime giderken bayılmışım, Allahtanki sevgilim yanımdaydı o tutmuş beni. Hala onun etksindeyim, bide o halde toparlanıp sınava girdim, çıktım ve gezmeye gittik.. şuan acısını çekiyorum resmen her yerim ağrıyo, tansiyonum düştü sanırım bugün çok fenaydım açlıktan heralde.. ama rejime devam ediyorum bizimkiler bırak desede..

canım biz sağlık daha sonra güzellik için kilo vermeye çalışıyoruz işin sonunda sağlığından olacaksam yemişim kilosunu varsin totom bir karış geniş olsun
lütfen dikkat et kendine birakma ama biraz gevşet
sağlık herseyden önemli ya bayildin da kafan bir yere deyse ya yanında ağrı olmasa allah korusun

selam kızlar ben de coştum iyice
neydi ne oldu anlamadım bile
yağmur sende dikkat et sağlığından olma
üstelik bu kadar az yemeğe vücudun alışır sonra en ufak yemede kilo alırsın
yediklerini çeşitlendir değişik vitaminler alırsın off off zor bu işler
ne çekiyoz bee

eve döndük kızlar kilo aldım tabi. ben anlamam niye ısrar eder insanlar ye ye diye. bizim orda böyle ısrar yoktur alışık değilim ölümüne ısrarla karşılaşınca yiyorum napayım yemicem diye kavga mı edeyim. çok sıkıldım artık bu işten. hava da ısındı iyice sıkıyo insanı yağlar. bakalım cumaya kadar aldıklarımı veririm inş. en az 3 kilo aldım sanki göbeğime yastık sarmış gibi yaa ne güzel vermiştim

evet kızlar yedik içtik ve yine döndük bir pazartesi sabahına:)cumaya 4 gün var unutmayın

sağolun kızlar, aynen öyle sağlığımdan olcaksam bırakırım ama sanırım o bianlıktı ama bizimkileri baya korkutmuşum bende fena olduğumu anlamıştım ama bukdar olcağnı tahmin etmemiştim, neyseki kendime geldim..
Yelizcim sanada katılıyorum az yemeye alışıyo vücut ama çok yeyincede kilo alıyorum canım ya napalım böyle hedefe ulaşıyımda onunda çaresini buluruz yeşil çay aldım bu arada artık içiçeğiiiiiiiiiimmmmm

Günaydın kızlaaarrrr geleneksel pazartesi kg bildirim açılışını ben yapıyım barii..
cuma günki kilom : 63.600
bugün kilom : 63.300 okadar yemeye bu bile çok iyi diyorum ama kızlar ben hastalanıcam sanırım belirtilerim başladı 2 gündür, ödem tutmaya başlıyorum sanırım

hadi bakalım bende salataya yüklencem bu hafta:)
kıyafette almam lazım ama bi zayıflıyayım o zaman alcam
okulların kapanmasına 42 gün kalmış kızlar son vitese takmamız lazım

hadi bakalım bende salataya yüklencem bu hafta:)
kıyafette almam lazım ama bi zayıflıyayım o zaman alcam
okulların kapanmasına 42 gün kalmış kızlar son vitese takmamız lazım

valla bizimde haftaya bi akrabamızın düğünü var bende elbise almak istiyorm bakalım nasıl olacak

Selamlaar benim kilo cumaya göre 300 artıda maalesef. Ama çok yedim

Şimdide cumartesiye kadar çok sıkı diyet yapacam. Cünkü cumartesi anamın bi arkadaşının kınası var. Etek giyinecem ama eteğin daha güzel durması için uğraşayım.

Hepimize az kalorili bi gün olsun :))

selam kızlar
haftsonu şuursuz luk tan mutevelli 1 kilo almışım
nasıl gidecekse cuma ya kadar
kolları sıvadım ama bakalım artık

Mrb kızlar
yağmurum sen ne yapiosn öyle başlamisim diyetine sağlığından daha mi önemli lütfen kendine dikkat et çok az yiyosn biraz çoğalt yedeklerini

bende şimdiye kadar yediklerimi yaziyim

sabah
yarım litre su

öğle
4 kaşık pirinç pilavı
5- 6 kasık sulu patates

artık ekmek kullanmayı düşünmüyorum ekmek yüzünden kilo veremiyorum

valla haftasonları coşuyor insan ama toparlarız kızlar:)
salata ve meyveye yüklenelim:)

ya canım alıştım az yemeye çok yiyemiyorum bizimkiler çok korkmuş ama arayıp duruyolar iyimsin diye iyi oldu onlara kıymet bilsinler şaka maka bende çok korktum ya, bildiğin gözlerim buğulandı sevgilimi bile ayırtedemedim yanındaki adamdan bembeyaz bi ışık oldu resmen gözlerim, ondan sonrada gitmişim zaten

merhabalar kızlarrrnihayet sizlere kavuştum.....nasılsınız uzunca bir aradan sonra.....ben gayet iyiyim yalnız buradan ayrı kalmak kilo kaybetmememe sebep oldu onun dışında şükürler olsun herşey yolunda
5 günlük ailemin yanına gittim çokkk özlemiştim çok iyi moral oldu bana....cumartesi geceside iş yerimizin düzenlediği ÇANAKKALE gezisine gittik....bugüne kadar hiç kısmet olmadı çok ta arzu ettiğim bir şeydi ve kısmet oldu....dün yaşadığım duygu ve de gururun tarifi yok....eğerki gitmeyeniniz varsa kesinlikle gidin ve görün kızlar....rehberimizin anlattıklarını dinlerken bir ara sanki o savaş anlarını
yaşadım bir an....bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun....
sonuç olarak 2 haftayı çok yoğun bir şekilde geçirdim ve geldim....kaldığım yerden aynen devam....

hoşgeldin canııımm.. yediğin içtiğin senin olsun, sen gezip gördüklerini anlat ( yaşlılar hep böyle der ya , sana öyle diyesim geldi )

cimcime diyet yapıcam derken sağlığından oluyorsun dikkat et kendine....şu an zaten normal kiloda görünüyorsun ...ideal kilonada 3.5 kilocuk kalmış....bence bundan sonra bir süre duraklama dönemine girip kalanıda kısa sürede verirsin....1 haftada zaten 2 kg ye yakın veriyorsun zaten....dikkat et kendine....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…