Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

akşam yediğim kornet yüzünden hala midemde kaşık kaşık yağ yemiş gibi bir his var:120:

mattika atıştırmak için special k krakerlerinden al, form bisküvileri al, en azından hem iştahını bastırır hemde diğer atıştırmalarına oranla daha az kalori alırsın

mattika akşam eşin evde iken kendine yetecek kadar hazırlayıp ertesi gün yiyebilirsin

mattika atıştırmak için special k krakerlerinden al, form bisküvileri al, en azından hem iştahını bastırır hemde diğer atıştırmalarına oranla daha az kalori alırsın
alayım da hepsini bi anda yerim ben onların

mattika akşam eşin evde iken kendine yetecek kadar hazırlayıp ertesi gün yiyebilirsin
öyle bişeyler yapmak lazım akşam yemeğini zor hazırlıyorum eşim gelince. bi düzene girer elbet

aaa sen başladın mı canıııımmm, bende bugün başlıyorum hemenn

Başladım bacım dün sende başla çok etkili yaa çok sevdim ben bu sporu spordan sonra nefes nefese kaldım hatta 10uncu dakkasnda durdurdum bi nefesimi toplarladim su ictim çok etkili yaa bide bacım spor bittikten sonra bacaklarim titriyodu dedim artık basamam bi hafta yere ama duş aldım bacaklarima kollarima sert lifle bi güzel ovdumm bide soğuk suyla sok yaptım vücudum dipdiri oldu süper olacak bu spor bırakmicm kesinlikle

Mattika canım sporu naptin
Bendeki de soru dimi yemek yemeye vakit bulamıyorum diyosn ben spor diyorum

Günaydın :)

takıma alındım mı bilmiyorum ama ben yinede yediklerimi yazmak istiyorum

kahvaltı= 1 kk peynir
3dilim domates
4 dilim salaatalık
2 s.zeytin
1 biber
1 büyük kupa yeşil çay

birazdan sporuma başlıcam
slim in 6 ramp it up
zumba
simit bölgesi için egzersiz

fındık kurdu takım kuralları ilk sayfa da ordan okuyup bilgi sahibi olabilirsin
takıma hosgeldin çok güzel kilo vermişsin tebrikler
hadi bize ilham ver kardeş benim kilo seruveni baya uzadi

Hosgeldin canım grubumuzda yer varmi bilmiyorum ama kaptanimiz S.A o söyler sana baya azimli gördüm seni inşallah bizimle burda hedefine ulasirsn :)

Amaniiin nasılda sohbetler dönmüş burada ya.

Günaydın

Buraya dün gelemedim. Eşim fena üşütmüş dünde izinliydi hep onunla ilgilendim uğraştım. Şimdi biraz daha iyi.

Dün yürüyüşe başladım. Evimiz ilk markete uzak demiştim ya. Bir ekmek almak için toplamda yarım saat yürüyorum. Ve eve geri gelmek için yolun çoğu hep yokuş yukarı süper spor oldu benim için. Bu hafta tatilim her gün yapacağım bunu. Bugün tartı yüzümü güldürdü kızlaar :)

Bu arada geçmişi pc başına geçer geçmez okuyacağım.

Bluedeniz hoşgeldin canım

Mattika canım sporu naptin
Bendeki de soru dimi yemek yemeye vakit bulamıyorum diyosn ben spor diyorum

6 gün yaptım süper incelmiştim tatil yüzünden ara verdim. bi de dizlerimi acıtmıştım zıplama hreketlerinde iyi oldu bu ara. başlıcam yine. sen de dikkat et dizlrine

hoşbulduuuum
ilk sayfadaki takım kurallarını okudum ve ben kabul ederek geldim tabi kaptanımızda kabul ederse

ilham verecek olursam kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş derler ya aynı o hesap
ama öğrendiğim tek şey diyeti asla bırakmamak o hafta kilo verememiş olabilirsin adetli olupta çikolata yemek istiyebilirsin ama bunlar sana sadece kilo olarak geri döner ben bunu öğrendim kendi serüvenimde
canımız çikolata dondurma isterse bunları sabah ve öğle vakitlerinde tüketirsek onlar bize kilo olarak dönmez bunu öğrendim nedeni ise gün içinde onları yakıyoruz ama akşam yendiği zaman aynı şeyi söyleyemicem

ben haziran sonuna kadar 50 en fazla 53 kilo olmak istiyorum
tabi bunun içinde kendimi tutuyorum sporumu aksatmıyorum ne olursa olsun .
mesela dün slim in 6nın ramp it up'na geçtim her yerim ağrımasına rağmen bugünde yaptım az önce bitirdim bacaklarım çok ağrıdı azıcık dinlenim zumba yapıcam
kızlar slim in 6yı ve zumbayı sizede şiddetle tavsiye ediyorum

günaydınlarr kızlar nasılsınız öfff canım bugün hiçbişe yemek istemiyo sabah azıcık bi kahvaltı yaptım su içiyorum habire, tartıyı ortadan kaldırdım cumaya kadar tartılmıycam, günde 5 kere tartılırmı yaww iyice tozuttum şu kalan 5 kilomuda vermek istiyorum hemeeennn

su içelim bacılar şiş gider tok tutar yağlar gider
su can dır su

spor= zumba
ramp it up
simit bölgesi çalıştım
ah ama kızlar öldüm resmen ya bacakları gitti bende

ben günde 2.5 litre su içiyorum bazen daha fazla

spordan sonra 2 tane ceviz yedim

Eveeett şimdiye kadar yediklerimi yazaim

sabah
1 litre su

öğle
annem ebegümeciyle bi yemek yapmışti çok hafif sadece ot ve bulgurla ondan yedim 4 kasık
1 tabak yoğurt
2 kasık peynirli omlet
1 lokma ekmek

birazdan da bitki çayimi içeceğimmm

reglimin 3. günü hiç tartılmiyorum fazla cikarim morelim bozulur diye çok su içiyorum günde 3 litreyi geçiyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…