Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

hoşgeldin canııımm.. yediğin içtiğin senin olsun, sen gezip gördüklerini anlat ( yaşlılar hep böyle der ya , sana öyle diyesim geldi )

hoşbuldummm canım benim
2 hafta önce eşim rahatsızlanmıştı ....nerden aldıysa artık bilmiyoruz mikrop almış....onun stresi baya bunaltmıştı beni....akabinde bina komşusunun düğünü malum akraba kıvamında oluyor o da geçti....sonrasında memlekete annemlere gittim ohhhhh bir güzel rahatladım özlem giderdim....şansıma havada çok güzeldi(yalan yok itiraf var dolmalar sarmalar kekler börekler çikolar hava da uçuştu o derece
elimden geldiğince dikkat etmeye çalışsamda ipin ucu kaçmadı desem yalan olur)bol bol gezdim gelen giden sohbet muhabet derken zaman su gibi akıp geçti....cumartesi geceside iş yerimizin düzenlediği çanakkkale turuna gittik işte o muhteşemdi....yaşanan duygu yoğunluğu ve de gururun tarifi yok....allah bütün şehitlerimize gani gani rahmet eylesin,ruhları şad olsun....
sonuç olarak kısaca böyle geçti iki haftam....sizleri de çok özledim ve de geldim diyetimin başına

bahar temizliğine başladım kızlar bugün ....danteller yıkanıyor şimdi....çok işim var çok havada çok güzel ,şimdi sahilde güzel güzel çay içmek vardı ya neyse....

gerçekten çok haklısın bundan sonrasını az az vermem en iyisi aslında ama benim acelem gelecek haftaki düğünde elbise giyebilmek, ve haziranın ilk haftasındada en yakın arkadaşımın düğünü var ondada güzel olmalıyım, sonrasında zaten ister istemez duraklıycam çok iyi biliyorum

temizlik demeyin bana :18::18:
ev berbat taşınma işi var birde bacak tam iyileşmedi . yarım saatten fazla ayakta kalamıyorum . öyle kadın tutan biride değilim illa kendim yapacam.
yani bludeniz sana kolay gele .

selamlar hatunlar bugün yediklerimi yazayım
sabah 2 küçük kurbiye 1 lt su
öğle 1 tabak pirinç lapası 1 lt su
akşam 1 tabak pirinç lapası 1lt su 2 bardak bitki çayı

bugün kü menüm
sabah
2 yumurta 1kk peynir 2 dilim salam
öğle
avuç içi kadar tavuk bir dilim ekmek 2 yk yoğurt
ara
şekersiz sütlü kahve
akşam
bir kepçe çorba biraz tavuk
bir top dondurma
çok acıkırsam yoğurt
yarın saat yürüyüş
su bir damacana

cimcimeye bak hele boy var kilo zaten fevkaladenin fevkindebiz ne yapsak nerelere gitsek acep....haftada 0.5 kg versen bile bundan sonra ki fazlası gider tahminimce 1 ay kaldı senin mezuniyete zaten bence biraz bünyeni dinlendir hem böylece verdiğin kilolarıda korumaya alışır vücut ....diyorum ben

temizlik demeyin bana :18::18:
ev berbat taşınma işi var birde bacak tam iyileşmedi . yarım saatten fazla ayakta kalamıyorum . öyle kadın tutan biride değilim illa kendim yapacam.
yani bludeniz sana kolay gele .

temizlik öyle yada böyle yavaş yavaş olurda,ev taşıma işi zor bacım ,allah kolaylık versin....yürüyüşlere başladın zaten kendine iyi bakarsan çok daha iyi ve de kısa zamnanda toparlarsın kendini....halıları yıkattım koltukları sildim danteller hazır ütülenmek üzere beni bekliyor .....cam kapı ,dolap offffffffffff say say bitmez sayarken yoruldum zatisağ olasın bacım....

menü süper de,şu bir damacana su ya bittim

gelelim bugünkü yediklerime;
kahvaltı:1 simit+3 şekersiz çay+3 siyah,1 yeşil zeytin+1 yudum reçel
ara:2 kare bitter çiko
öğlen:1 tabak yayla çorbası
ara:----
akşam:1 kase yayla çorbası+2 ç.k. yoğurtlu biber+10 tane patates kızartması+2 dilim uno denge ekmek

su :1.5 lt:26:

bu akşam birde küçücük bir sorun var kızlar dolapta bir tane crnt kaymaklı dondurma var....ve ben onu yicem:103::131:artık yarına bir şekilde telafi ederim.....umarım

merhaba :) Ben fındık kurdu martın 2sinden beri diyetteyim ve yaklasik 7 kiloya yakin kilo verdim 3 hafta kadar kilo vermem durdu ama suan iyi gidiyorum ve sporumuda yapiyorum hergun haftada 2 gunde ismek'e spora gidiyorum haftanin 6 gunu spor yapiyorum ve marttan beri belimden 20 cm gitti ben cok azimliyim ve yarıyolda da kimseyi birakmam hergun mutlaka giriyorum kk ya aranıza kabul edilmeyi cok istiyorum simdiden tesekkurler iyi aksamlar :)

iyi akşamlar herkese:)
valla bende dün çok temizlik yapmıştım bugün hiç halim yoktu
her yerim ağıyodu işe zor gittim
menüm ise şöyle:
sabah
normal kahvaltı
ara:1 elma
öğlen:
kuru fasulye
ekmek yoğurt
ara:2 kuru kayısı
akşam:
aynı ama azıcık 2 çatal mozaik pasta
1 şekersiz kahve

bakalım inşallah bişeyde yemem

yeni gelenlere hoşgeldiniz
buranın biraz canlanmaa ihtiyacı vardı inşallah hepimiz coşarız bu hafta

Selam kızlarrrrr, bende bu akşam kayış azıcık koptu oda öğlen çok az yememden kaynaklandıı..

Sabah: çorba + tam tamına 1 lokma ekmek.. aşçı abla gıdım kadar ekmek vermeye alıştı, bu sabahta öyle verince ağzımı açıp 1 dilim isteyemedim utandım sadece çorba içtim anlıycağnız

Ara: 1 bol limonlu yeşil çay + 1 paket special k kraker (62 kalori)

Öğlen : 1 tavuk bacak derisiz + 1 yemek kaşığı pilav (oda tepeleme değil ucundan) + yarım porsiyon mevsim salata.. Ekmek yokk..

Ara : 1 yeşil elma

Akşam: kızlar artık hafta içide kursa gidiyorum, her akşam kursta ne yicem artık hiç bilmiyorum bugün ilk diye kaçtı biraz

çeyrek ekmekten az fazla ekmek arası kaşar ve 5 zeytin + 2 eti kombo (hastalanıcam krizlerim tutuyo artık)

3buçuk lt suuu

açım uleyn açım
sen misin cumartesi pazar tur patlasın bak oynasın modunda yiyen
ahanda çıkar acısı bu saatten sonra birşey de yemez

Öğlenki yediklerimi paylaşmıştim kızlar

aksamustu de arkadaştaydim saat 4buçukta

4-5 tane kurabiye

3tane hurma lokumu(ilk defa yedim içinde fıstıklar var şeker yok hurmanin kendi şekeri varmış)

ara
bi avuç kuruyemiş

Yarım saatte spor yaptım ter omuzlarimın ortasndan akıp gitti ben normalde hiç terlemem ama bu çok etkiliymiş gerçekten daha sonra duşumu aldım soğuk suyla sok yaptım vucuduma çok güzel oldu

yağmuuur kuşummm sende başlıyomusun bu spora yarın

günaydın kızlar yine ben başlıyorum ilk:)
herkese az kalorili mutlu huzurlu bir gün diliyorum:)
cumaya kaldı 3 gün haftasonunun acısı çıkmalı arkadaaş!

günaydın kızlar
daha haftasonu aldıklarımı vermeye çalışıyorum ben çocuklara kahvalti hazırlayayım

aaa sen başladın mı canıııımmm, bende bugün başlıyorum hemenn

Günaydın kızlaaaaaaaaaarrrr.. benimde reglm geliyo artık tartıdada anlaşılıyo +100 +100 geliyolar hergün, önceden olsa ağlardım bile kg alıyorum diye ama artık bilinçli olduğum için normal geliyo

günaydın kızlar..
bu oğlan yattığı yerde yatarken vereydim bu kiloları şimdi hareketlendi yemek hazırlamaya vakit bulamıyorum. sabah 6:30 da güne başlıyoruz öğlene açlıktan ölüyorum ama yemek hazırlayamadığımdan atıştırıyorum benim kilo vermem için sofraya oturmam lazım. akşam yemeğini de eşim geldikten sonra hazırlıyorum oy oyy hala artılarda kilom. bana bişey diyin ne yapim nerelere gidim:18:
gurur yaptım kilo veremeden ayrılmak istemiyorum burdan of off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…