hoşgeldin canııımm.. yediğin içtiğin senin olsun, sen gezip gördüklerini anlat( yaşlılar hep böyle der ya , sana öyle diyesim geldi )
cimcime diyet yapıcam derken sağlığından oluyorsun dikkat et kendine....şu an zaten normal kiloda görünüyorsun ...ideal kilonada 3.5 kilocuk kalmış....bence bundan sonra bir süre duraklama dönemine girip kalanıda kısa sürede verirsin....1 haftada zaten 2 kg ye yakın veriyorsun zaten....dikkat et kendine....
gerçekten çok haklısın bundan sonrasını az az vermem en iyisi aslında ama benim acelem gelecek haftaki düğünde elbise giyebilmek, ve haziranın ilk haftasındada en yakın arkadaşımın düğünü var ondada güzel olmalıyım, sonrasında zaten ister istemez duraklıycam çok iyi biliyorum
temizlik demeyin bana :18::18:
ev berbat taşınma işi var birde bacak tam iyileşmedi . yarım saatten fazla ayakta kalamıyorum . öyle kadın tutan biride değilim illa kendim yapacam.
yani bludeniz sana kolay gele .
bugün kü menüm
sabah
2 yumurta 1kk peynir 2 dilim salam
öğle
avuç içi kadar tavuk bir dilim ekmek 2 yk yoğurt
ara
şekersiz sütlü kahve
akşam
bir kepçe çorba biraz tavuk
bir top dondurma
çok acıkırsam yoğurt
yarın saat yürüyüş
su bir damacana
Öğlenki yediklerimi paylaşmıştim kızlar
aksamustu de arkadaştaydim saat 4buçukta
4-5 tane kurabiye
3tane hurma lokumu(ilk defa yedim içinde fıstıklar var şeker yok hurmanin kendi şekeri varmış)
ara
bi avuç kuruyemiş
Yarım saatte spor yaptım ter omuzlarimın ortasndan akıp gitti ben normalde hiç terlemem ama bu çok etkiliymiş gerçekten daha sonra duşumu aldım soğuk suyla sok yaptım vucuduma çok güzel oldu
yağmuuur kuşummmsende başlıyomusun bu spora yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?