Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3. takım 307. Etap

S_A( 73,6 / 73,6/0,0/ 0,00 %) Kilosu ayni
yakar76 (63,2/62,8 / 0,4/ 0,63%)
mattika ( 67,3/67,3 / 0,0/0,00%) Kilosu ayni
hilal60300 ( 65,3/65,5 / -0,02 / -0,30%)
ekino ( 76,0/ 76,0/ 00,0 / 0.00 %) Takimdan ayrildi
CINARINANNESI ( 65,2 / 64,7/ 0,5/0,77)
Sportie ( 64,5/64.5 / 0,0/0,00%) kilosu aynı
BLUEDENIZ ( 59,6/59,6 / 0,0 / 0,00%) Kilosu ayni
Phatosh07 ( 56,9 / 55,8 / 1,1 / 1,93 %)
Yagmur199 (65,5/63,6 / 1,9/ 2,90%)
Yeliz209(63,4 / 62,8 / 0,6/ 0,95%)
Pembemavii (67,8/65,6/1,1/1,62%) yeni üye hedefi 60 kilo olmak, kilosu ikiye bölündü

3. Takım ortalaması: 0,71%

Wuhuuu kilo veremeyenlere rağmen ortalamamıza bak wuhuuuu

yağmur kekin orjinal tarifinde tatlandırıcı var ama bende olmadigindan ben de 1tk vişne reçeli koydum hem azda olsa ucu ve aroma verdi 1 tk olduğu için fazla kalori de yok benim çok hoşuna gitti kaçmak yapacaksam bari o da diyet olsun dedim

kilosu ikiye bölündü ne demek anlamadımda

bugünkü yediklerim
sabah 2 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 2 dilim ekmek, 1 bardak form çayı
akşam 1 kase çorba, 1 kase cacık 2 lt su 4 bardak bitki çayı içtim akşama kadar ben 2 öğün yiyorum çünkü kahvaltıyı 1 gibi falan yapıyorum onun için öğle yemeği yemiyorum

Bravo bravo bravo

Kızlar kilo veren herkese çok çok teşekkür ederim hepini tebrik ederim

Takımımız 3. Oldu!!!! Süper yaa dereceye girmek süpwr :))

Ve ayrıcaaa

Yagmur ikinci oldun canım tebrik ederim seni!!!!

Pembemavii

Canım iki haftadır deneme süren vardı ya. İşte o yüzden ikiye bölündü

Tebrikler kızlaaaaarrr

S_A zaten bende şeytanın bacağını kıramadım bi türlü 1.olamadım

gelelim menü ye
2 bardak su
kahvalti
2 dilim ekmek biraz peynir 6 tane zeytin
maydanoz domates
ara
sütlü türk kahvesi
öğle
kepekli ekmekle sandviç 1 bardak ayran
1 dilim dukan kek
akşam
1.5 tabak kabak yemeği 3 yk pilav
1 dilim ekmek
1 dilim dukan kek
akşam çok fazla oldu 2 gündür bastırmaya çalıştığım bir yeme arzusu var ki sormayın
seytan dürtüp duruyor boşver diyeti kendimle barış yasa git diyor allahtan hemen iç ses ordan yürü git diyor ben böyle mutlu değilim diyor
yani baya bir savaş halindeyim :18:

günaydın kızlar
hepinizi tebrik ederim yağmur sende harikasın hadi bakalım sıra birincilikte:)
dün bende doğumgünü yaptım çok kalabalıktı ama neşeli geçti
yalnızca 1 dilim peynirli börek yedim bide 1 bardak şekersiz çay:)
herkes zayıflamışsın dedi banada moral oldu
şimdiki hedefim ayın 25 indeki sünnet düğünü kıyafetim(komşumuzun)
az kadı kızlar bu hafta bende çok dikkat etcem

Selam kızlarr nasılsınız? bugün sınava girdim ve hep dışarıdaydım

Saat 10 gibi canım kahvaltı istemedi ve ekmek arası döner aldım o yarım ekmeğinde yarısını yedim yarısını bıraktım bu kadar.

saat 2 gibi 1 tane kağıt helva yedim.. onunda yarısını önce yedim neredeyse 1buçuk km kadar yürüdüm sahilde yedikten sonra.. daha sonra o 1buçk km yine geri yürüdüm ve kalan yarımı yedim

Akşam : 1 kabak haslayıp tamamen yağsızz, yoğurtlu salata + 1 dilim tam buğday ekmeği yedim ve 3 lt su.

Bugün yürü yürü canım çıktı neredeyse 1buçuk saat yürümüştürüm, kağıt helvaya denk gelmiştir umarım helva yedim diye dondurma yiyemediiiim

Sınavın nasıl geçti bacım?
ay kız sen nasıl bu şekilde diyeti devam ettiriyosn yaa ben bi türlü toparlayamiyorm kendimi

ay kız sen nasıl bu şekilde diyeti devam ettiriyosn yaa ben bi türlü toparlayamiyorm kendimi

valla bacım alıştım heralde artık o yüzden, bide güzel kilo verince insan bozmak istemiyo, bide hani kendimi kasmyorum ya o yasak bu yasak rejimdeyim yemem diye, o yüzden heralde gözüm doyuyo az yesemde ondan toparlıyorum kendimi o 1 taneyide yemezdimde sevgiliciğim yanımdaydı yemiyceksen ne diye aldırdın onu diye söylendi ondan bitirdim

valla sınavı ne sen sor ne ben söyliim çalşsam kesin kolaydı bu sefer dersler ama çalışmadım, artık çalışıyımda finallerde toparlarım

@yağmur
hakkında hayirlisi yavrum:)

sevgilicigin seni görünce ne dedi peki farkettimi kilo verdiğini

Iyi Geceleeer

Takimimiz kapilarini kapatmis haftasonu nedeni ile. Ama unutmayalim cuma cabuk gelecek

Ben Pazartesi itibariyle hayatima sporu cok aktif bir sekilde sokmaya karar verdim. Bugün güzel bir market alisverisi yaptim bol meyveli sebzeli.

Bugün tartilmadim ama cumartesiye ragmen cok iyi gittim kacamagim 1 bardak meyve suyu oldu.

Suandada yeni olmasina ragmen sallanan ve gicirdayarak beni sinir eden yemek masamdayim

Günlügüme yazdim oyun oynadim simdi uykulu uykulu buraya yaziyorum.

Cok az vaktim kaldi zayiflamak icin. Ben haziranda mezun olup karne almak istiyorum yaa!

iki hedefim var haziranin 18ne kadar. biri burdan mezun olmak digeri ise yazili ehliyet sinavini kazanmak.

Bu iki hedef icin ugrasacagim. 1 hafta daha evdeyim ama tabii pazarlari calisiyorum sonra gene yogun tempoyla calismaya devam.

hepinize mutlu ve hafif bir pazar diliyorum..

Cumaya 5 gün kaldi

günaydın kızlar yağmurun beni zıplattığı günden bu güne 3 gün oldu hala bacaklarim aciyo üstüne basarken titreyerek basiyorum bugün karar verdim pirinç lapasi yapcm aldığım fazlalıklari vermenin zamanı geldi yoksa git gide şişiyorum

selamlar kızlar ooff haftasonu bana pahalıya patladı kociş evde onunla oturdum bi güzeeell kahvaltı yaptım yaa çok pişmanım ama yediklerimi telafi edicem yoksa verdiklerimide geri alırımm

mrb kızlar menümu paylaşaim

sabah
1 litre su

öğle
2 buçuk kepçe yeşil mercimek çorbasi bol pul biberli

akşam
3 kasık kabak
2 kepçe yesil mercimek çorbası

bu saatten sonra daha bişey yemek istemiyorummm

cuma aksamindan beri ben dağıtım kızlar
hele bu sabah aman ne siz sorun ne de ben soyleyeyim
öğlene doğru eşim aradı çocuklar ve göbeğin nasıl demez mi
ışte o zaman ben ne yapacaktım şimdi ne yapıyorum dedim
öğle toparlanmaya başladım of onca emek gene boşuna gitti
akşam için yeşil mercimek li salata yaptım onu yiyeceğim
cuma ya kadar 200 gr versem o bile yetecek bana
bu arada kızlar tayinimiz çıktı sivas a gidiyoruz bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…