eve döndük kızlar kilo aldım tabi. ben anlamam niye ısrar eder insanlar ye ye diye. bizim orda böyle ısrar yoktur alışık değilim ölümüne ısrarla karşılaşınca yiyorum napayım yemicem diye kavga mı edeyim. çok sıkıldım artık bu işten. hava da ısındı iyice sıkıyo insanı yağlar. bakalım cumaya kadar aldıklarımı veririm inş. en az 3 kilo aldım sanki göbeğime yastık sarmış gibi yaa ne güzel vermiştim
merhabalar kızlarrrnihayet sizlere kavuştum.....nasılsınız uzunca bir aradan sonra.....ben gayet iyiyim yalnız buradan ayrı kalmak kilo kaybetmememe sebep oldu onun dışında şükürler olsun herşey yolunda
5 günlük ailemin yanına gittim çokkk özlemiştim çok iyi moral oldu bana....cumartesi geceside iş yerimizin düzenlediği ÇANAKKALE gezisine gittik....bugüne kadar hiç kısmet olmadı çok ta arzu ettiğim bir şeydi ve kısmet oldu....dün yaşadığım duygu ve de gururun tarifi yok....eğerki gitmeyeniniz varsa kesinlikle gidin ve görün kızlar....rehberimizin anlattıklarını dinlerken bir ara sanki o savaş anlarını
yaşadım bir an....bütün şehitlerimizin ruhları şad olsun....
sonuç olarak 2 haftayı çok yoğun bir şekilde geçirdim ve geldim....kaldığım yerden aynen devam....
temizlik demeyin bana :18::18:
ev berbat taşınma işi var birde bacak tam iyileşmedi . yarım saatten fazla ayakta kalamıyorum . öyle kadın tutan biride değilim illa kendim yapacam.
yani bludeniz sana kolay gele .
merhaba :) Ben fındık kurdu martın 2sinden beri diyetteyim ve yaklasik 7 kiloya yakin kilo verdim 3 hafta kadar kilo vermem durdu ama suan iyi gidiyorum ve sporumuda yapiyorum hergun haftada 2 gunde ismek'e spora gidiyorum haftanin 6 gunu spor yapiyorum ve marttan beri belimden 20 cm gitti ben cok azimliyim ve yarıyolda da kimseyi birakmam hergun mutlaka giriyorum kk ya aranıza kabul edilmeyi cok istiyorum simdiden tesekkurler iyi aksamlar :)
günaydın kızlar..
bu oğlan yattığı yerde yatarken vereydim bu kilolarışimdi hareketlendi yemek hazırlamaya vakit bulamıyorum. sabah 6:30 da güne başlıyoruz öğlene açlıktan ölüyorum ama yemek hazırlayamadığımdan atıştırıyorum benim kilo vermem için sofraya oturmam lazım. akşam yemeğini de eşim geldikten sonra hazırlıyorum oy oyy hala artılarda kilom. bana bişey diyin ne yapim nerelere gidim:18:
gurur yaptım kilo veremeden ayrılmak istemiyorum burdan of off
2 sene önce 67 ile başlamışım 56 yı görmüştüm o zaman mezun olsaydım keşke. sona hamile kaldım geri geldim ama veremiyorum şimdi. bi karnem olurdu en azındanHosgeldin canim ne güzel gezmissin güzel güzelBirgün insallah bende giderim cok isterim gitmeyi.
Allah yardimcin olsun canim. Zor vallahi hem ayakta durama hemde tasin. Ama hep dedigimiz gibii sagliktan önemli degil hicbirsey kadin tutarsan isini yaptirirsan belkide rahat edeceksin tek basina yapilacak is degilki
Merhaba canim hosgeldin, yakarin dedigi gibiii takim kurallarimiz ilk sayfada.
Son cümlenin anlami benim icin büyük.. 2 bucuk yildan fazladir burdayim. Bi yere gelemedim.!!! Simdide burdan öylesine ayrilmak istemiyorum. Haziranda bu is tamaaam tamam degilse ben gidicem
2 sene önce 67 ile başlamışım 56 yı görmüştüm o zaman mezun olsaydım keşke. sona hamile kaldım geri geldim ama veremiyorum şimdi. bi karnem olurdu en azından
Bi tane eti canga yedim babam almış bana257 kalori
Hosgeldin canim ne güzel gezmissin güzel güzelBirgün insallah bende giderim cok isterim gitmeyi.
ah kızlar 73 le başladım kilo vermeye 8 kilo gitti ama şu 5 kilo ne çok geliyo gözüme yapıştı kaldı üstüme
Hoşgeldin fındıkkurdu
ideal kilo ya yakın kilolar en zor gidermis
ben hiç yasamadim yasayanlarin yalancisiyim
kızlar dukan kek yaptım malzemeler i kendine göre uyarladim
sabırsızlıkla pişmesini bekliyorum
hoşbulduuum :)
pembe mavi ben kumsaatiymişim(orkide çiçek)
kızlar ya ben bugün 1.5 tane kuru pasta 2 tanede mini kare gofret yedim
ah kızlar 73 le başladım kilo vermeye 8 kilo gitti ama şu 5 kilo ne çok geliyo gözüme yapıştı kaldı üstüme
ideal kilo ya yakın kilolar en zor gidermis
ben hiç yasamadim yasayanlarin yalancisiyim
kızlar dukan kek yaptım malzemeler i kendine göre uyarladim
sabırsızlıkla pişmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?