Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

kızlaarr bende bugün öğlene kadar olan menümü paylaşıyım akşam yine kurstayım ne yerim hiç bilmiyorum

Sabah : 1 kase mercimek çorbası + ince bi dilim kepek ekmek

Ara: yok o yüzden kahvaltıda 1dilim yedim, yanımda hiç bişey getirmemişim..

Öğlen: 1 porsiyon kadar patates oturtma + 1 dilim ince ekmek + cacık.. vede revani gibi irmikli bi tatlı yapmşlar kek gibi, onunda yarısından azını yedim 3 çatal kadar

Ara yok ama şuan yeşil çayımı içiyorum bol limonlu..

Akşam: kraker falan alırsam kraker yerim

Hosgeldin canim ne güzel gezmissin güzel güzel Birgün insallah bende giderim cok isterim gitmeyi.

temizlik demeyin bana :18::18:
ev berbat taşınma işi var birde bacak tam iyileşmedi . yarım saatten fazla ayakta kalamıyorum . öyle kadın tutan biride değilim illa kendim yapacam.
yani bludeniz sana kolay gele .

Allah yardimcin olsun canim. Zor vallahi hem ayakta durama hemde tasin. Ama hep dedigimiz gibii sagliktan önemli degil hicbirsey kadin tutarsan isini yaptirirsan belkide rahat edeceksin tek basina yapilacak is degilki

Merhaba canim hosgeldin, yakarin dedigi gibiii takim kurallarimiz ilk sayfada.

Son cümlenin anlami benim icin büyük.. 2 bucuk yildan fazladir burdayim. Bi yere gelemedim.!!! Simdide burdan öylesine ayrilmak istemiyorum. Haziranda bu is tamaaam tamam degilse ben gidicem

öğle= çorba
bol limonlu lata
2 kaşık kuru fasulye
3 tane kara lahana sarması yedim

1 tanede kuru pasta ve 1 tane mini gofret yiyesim var :26: öğle hem yakarım diye düşünüyorum akşam az yersme olur heralde
regl olduğum için hamileler gibi aş eriyorum ya

2 sene önce 67 ile başlamışım 56 yı görmüştüm o zaman mezun olsaydım keşke. sona hamile kaldım geri geldim ama veremiyorum şimdi. bi karnem olurdu en azından

Bu sabahta yazdigim gibi cok motivasyonlu bir sekilde yürüyüsüme basladim. Gidecegim market annemin evine 5 dakika uzaklikta. Marketten ekmek aldiktan sonra birde anneme gittim, orda bisey unutmustum. Tataaam kapida babamin arabasi duruyo icimden bir ses naneyi yedik dedi (bu arada anam babam ayri benim) Iceri girdim hosbes aldim istedigimi
Tam kapidan cikip eve gelecem tabii yürüyerek babam dur ben seni götürürüm dedi. ben tutturdum yürüyecem diye, aa yok kizim araba var sonucta ne yüriceksin evin uzak nasil yüricen 1,5 kilometre

öyle öyle arabayla eve geldim

2 sene önce 67 ile başlamışım 56 yı görmüştüm o zaman mezun olsaydım keşke. sona hamile kaldım geri geldim ama veremiyorum şimdi. bi karnem olurdu en azından

ozamanlar karnen olsaydi simdi bence bu yarismada daha az verimli olurdun. Cünkü bidaha karne alamazdinki... Simdi hedefine ulasip karne almak icin güzel bir hedefin var bence ortada sen basarirsin ben inaniyorum buna cok azimlisin.

ideal kilo ya yakın kilolar en zor gidermis
ben hiç yasamadim yasayanlarin yalancisiyim
kızlar dukan kek yaptım malzemeler i kendine göre uyarladim
sabırsızlıkla pişmesini bekliyorum

benim ideal kilom 55 dir kesin boyum 160 çünkü ama ben 60 kg olmak istiyorum 55 hiç olamam kesinn

su içmekten artık midem bulandııııııı karnım acıktııı.. kursta ne yesem ya .. böyle giderse ben verdiklerimi geri alıcam special k krakermi alsam acaba

ah kızlar 73 le başladım kilo vermeye 8 kilo gitti ama şu 5 kilo ne çok geliyo gözüme yapıştı kaldı üstüme

aynen valla ....bende 75 le başladım bu kiloya geldim de bundan sonrası mehter takımı gibi 1 ileri iki geri ....bende çok sıkıldım artık

deme bacım ya ....gitsin bir an önce şu kilocuklar da bir ohhhh çekelim artık
ohhhh afiyet olsun can olsun....tarifleri nerden yapıyorsun

Hangi beden sizin?
kızlar şuna bir bakın isterseniz ben orkide çiçekmişimm

bütün takım orkide sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…