- 12 Ocak 2013
- 8.002
- 20.602
- 348
Bu arada günaydııın :))
Elbise için dediklerinize teşekkür ederim. Yüzmeye başlicam kısmetse, fakat 1bucuk ayda bu sıkılığı hisseder iyim?
Ben hep böyleyim eğer yeni bir şey olacaksa hayatımda çok kararsız kalıyorum.(
selamlar kızlar nasılsınız ben bugün pirinç lapası yiycem geçen gün yapacaktım misafirim geldi apamadım bugün bi aksilik olmazsa 2 gün yapıcam lapayı,ben haziranda taşınıcam o koşturada gider heralde biraz kilolarımdan
yüzme tüm kasları aynı anda çalıştıran tek spormuş diye biliyorum. o yüzden sıkı antremanla illa ki sonuç alırsın. 1,5 ay kısa bir süre değil bence.
ben neler yapıyorum,
diyete devam tabi, birde 15 günüdür filan leslile ile 3 mil yapıyorum, biraz biraz fark ettiğini gördüm, cumadan beri tartılmadım açıkçası,
dün öğlende kıymalı kol böreği vardı şirket ahçısı kendi yapıyor, bir dilim yedim,
akşam kocişle film izledik hamurger yedim, üzerinede dondurma, sporumu da yapmadım yaydım resmen ama en ufacık bir pişmanlığım yok bugün eski düzene devam. napıyım istedim yedim ooooooooooooohhhh sefam olsun
Phartosla ilgili sizinde fikirleriniZe ihtiyacım var kızlar takım olarak karar verelim bu duruma.
şimdi maraş dayım sivas a çıktı tayin eşim polis olduğundan türkiye kazan biz kerbasci gezip duruyorumyakar bacım idolum orticanımla sizin azminize hayranım ya, sizinde tayin çıkmış, şimdi nerdesiniz bilmiyorum ama bende memur çocuğuyum, bilirim 3-5 yılda bir taşınmayı. İlk gece yatardım ve uyandığımda nerde olduğumu şaşırırdım, bambaşka bir şehir, önce plakalara alışmaya çalışırdım6 yıldır istanbulda ve aynı evde yaşıyorum ve artık taşınmak istiyorum. Yani taşımka bende alışkanlık yarattı :)
ben buraya ilk girdiğim zamanlarda yazıyordudu katılıyor diye hatırlıyorum tabi siz bilirsiniz yinede ama artık çok yoğunmuş madem bence mezun edelim daha yazabilenler katılır belki hem grubumuzda canlanmış olur
yinede beraber karar verelim
ooohhh valla bende senin gibiyimyiyorum ve kendimi salmayıp devam ediyorum diyetisyenler bide haftada 1 gün tatil veriyo. oooh afiyet olsunn
şimdi maraş dayım sivas a çıktı tayin eşim polis olduğundan türkiye kazan biz kerbasci gezip duruyorum
taşınma tayin okadar normal gelmeye başladı ki
kilo lu olmak istemiyorum ama gel gör ki yemek yemeyi de seviyorum eninde sonun da zayıflayacagım ama ne zaman
kimbilir belki yarın belki yarından da yakın
bir gün çok ta bir öğün kaçama k olabilir bence
bir gün çok uzun
yağmurcum gider mi cidden öyle :26: şuan 1.5 litrelik şişe var elimde içiyom sürekli
hilalcim ben bu tempoya hepsi bi arada pazartesi başladım öbür haftalarda satart it up squat yapıyodum o kadar.
sporum=Burn Fat Fast (bunu yapmıcam artık bunda ilk günümdü ama beğenmedim terlemedim bile)
ramp it up
zumba
simit bölgesi
squat
ay yorulmuşum ama zayıflamam lazım gelinlik giycez kolay mıBu zamana kadar yediklerimize sayalım bu sporları da
valla canım ben baya faydasını gördüm. bi hafta su içmedim ben günlük 3 lt kilo aldım. şimdi biraz kaçırsam hemen içtiğim suyun litresini arttırıyorum bidahaki gün gitmiş oluyo.. mesela dün akşam yatmadan 5 bardak su içtim pazar ve pazartesi toplam 200gr almıştım onlar gitmişti bu sabah.. o derece yani
vışşşzararlı değildir dimi o kadar su içmek ben bazen 4 litre içiyorum zaten oh şuan 1 litre bitti buçuğu kaldı Dur kız ben onu bi araştırayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?