Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

valla kızlar ben şu ana kadar hep kilo verdim hoop diye aldım baktım 1-2 kilo aldım hiç tartılamdım moralim bozulur diye sonra yine şiştim
benim hedefim kilo verip onu korumak beslenme biçimimi değiştirmek
kolay olmuyor malesef zorlanıyoruz tabiki
ama bende ideal kiloya inene kadar burda kalcam
spor yapamıyorum ama işe yürüyerek gitmeye çalışıyorum inşallah hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz

ben neler yapıyorum,

diyete devam tabi, birde 15 günüdür filan leslile ile 3 mil yapıyorum, biraz biraz fark ettiğini gördüm, cumadan beri tartılmadım açıkçası,

dün öğlende kıymalı kol böreği vardı şirket ahçısı kendi yapıyor, bir dilim yedim,
akşam kocişle film izledik hamurger yedim, üzerinede dondurma, sporumu da yapmadım yaydım resmen ama en ufacık bir pişmanlığım yok bugün eski düzene devam. napıyım istedim yedim ooooooooooooohhhh sefam olsun

yüzme tüm kasları aynı anda çalıştıran tek spormuş diye biliyorum. o yüzden sıkı antremanla illa ki sonuç alırsın. 1,5 ay kısa bir süre değil bence.

kuzm senin küçük bebeğin var mıydı. Karıştırıyorsam kusura bakma ne olur emziriyormuydun?

yüzme tüm kasları aynı anda çalıştıran tek spormuş diye biliyorum. o yüzden sıkı antremanla illa ki sonuç alırsın. 1,5 ay kısa bir süre değil bence.

İnşallah yaa cumartesi başlıyorum kısmetse.. Haftada bir kaç defa mutlaka giderim.

ooohhh valla bende senin gibiyim yiyorum ve kendimi salmayıp devam ediyorum diyetisyenler bide haftada 1 gün tatil veriyo. oooh afiyet olsunn

Phartosla ilgili sizinde fikirleriniZe ihtiyacım var kızlar takım olarak karar verelim bu duruma.

ben buraya ilk girdiğim zamanlarda yazıyordudu katılıyor diye hatırlıyorum tabi siz bilirsiniz yinede ama artık çok yoğunmuş madem bence mezun edelim daha yazabilenler katılır belki hem grubumuzda canlanmış olur
yinede beraber karar verelim

şimdi maraş dayım sivas a çıktı tayin eşim polis olduğundan türkiye kazan biz kerbasci gezip duruyorum
taşınma tayin okadar normal gelmeye başladı ki
kilo lu olmak istemiyorum ama gel gör ki yemek yemeyi de seviyorum eninde sonun da zayıflayacagım ama ne zaman
kimbilir belki yarın belki yarından da yakın

Evet yoğun olduğunu bende anlıyorum.

Ama ben üzülüyorum bu duruma, takım arkadaşlarım burda hepimiz paylaşım yapıyoruz destek çıkıyoruz birbirimize. Ama phatos basta paylaşımı iyiydi sonra azaldı ve hiç gelmemeye başladı. Bu haksızlık oluyormuş geldi bana.

bizde tayinciyiz hep aynı..
seneye burdanda taşıncaz
hadi bakalım biz senle aynı kilodayız hangimiz daha çok verecek?

bir gün çok ta bir öğün kaçama k olabilir bence
bir gün çok uzun

e canım sende o 1 günde her dakika yeme yani : 1: zaten istesekte yemeyiz çünkü fazla gelir mideler küçüldü artık, ama bende hamburger yemek istiyorum valla canım çektiii bu hafta yemem ama önümüzdeki haftalar bu fikir aklıma yattıı

uleeyynn kendinize gelin biri börek biri hamburger noluyo yav?
yiyin işte cacık bide yeşilçay tamam

Şimdii yürüyüşe gidiyorum bu sefer çarşıdaki bankaya yürüyerek gidip gelecem ve telefonumda adım sayarla ölcecem kaç kilometre olduğunuuu:))

yağmurcum gider mi cidden öyle :26: şuan 1.5 litrelik şişe var elimde içiyom sürekli

hilalcim ben bu tempoya hepsi bi arada pazartesi başladım öbür haftalarda satart it up squat yapıyodum o kadar.

sporum=Burn Fat Fast (bunu yapmıcam artık bunda ilk günümdü ama beğenmedim terlemedim bile)
ramp it up
zumba
simit bölgesi
squat

ay yorulmuşum ama zayıflamam lazım gelinlik giycez kolay mı Bu zamana kadar yediklerimize sayalım bu sporları da

valla canım ben baya faydasını gördüm. bi hafta su içmedim ben günlük 3 lt kilo aldım. şimdi biraz kaçırsam hemen içtiğim suyun litresini arttırıyorum bidahaki gün gitmiş oluyo.. mesela dün akşam yatmadan 5 bardak su içtim pazar ve pazartesi toplam 200gr almıştım onlar gitmişti bu sabah.. o derece yani

ben önceden 2bardak suyu üst üste içemezdim midem bulanırdı. şimdi su içmeye alıştım 3 bardak içiyorum artık hobi oldu heralde hoşuma gidiyo eğer canım istemezsede kendi kendime yarış yapıyorum ve saate bakarak 30saniyede 500ml içmeye çalışyorum ozaman iyi oluyo

vışşş zararlı değildir dimi o kadar su içmek ben bazen 4 litre içiyorum zaten oh şuan 1 litre bitti buçuğu kaldı Dur kız ben onu bi araştırayım

vışşş zararlı değildir dimi o kadar su içmek ben bazen 4 litre içiyorum zaten oh şuan 1 litre bitti buçuğu kaldı Dur kız ben onu bi araştırayım

valla canım bi ara su zehirlenmesi olur falan dediler ama ben 1 aydır 3 lt içiyrum günde. bazen 4 oluyo bile. ama bişey olmadı çok şükür. hergün 4 lt içme tabi ama 3lt aşağıda inme.. sadece kaçamağın olduğunda ardından hemen su iç ki aksın gitsin yağa dönüşmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…