Heeey meraba laaaaaaaayynn
elbısemı aldık bugün düğün içinn
ya bide tatil olmama rağmen çaıştığım yere gittim...
Bütün iş arkadaşlarım genemi zayıfladın dedihalbuki ben on günde kilo vermedımkı. Acaba benım vücudum git gide sıkılaşıyormu?
ama ben bısey yapmadmki
neyse elbisem koyu mavi kolsuuz yere kadar uzun omuzunda taşları var belinde fiyonku var
cok güzel (o elbıseyle uyumak ıstıyorum desem yerıdır)
Elbısenın bedenı güzel oldu. ama benım vermem gereken 7 kilocuk daha var. Annem daha zayıflama böyle ıyısın dedı.amabenım savaşım vücudumun gevşekliği..
Elbise sonra bol gelirse diye endişeliyim. Amaan bee bol gelirse veririm iyi bir terziye daraltsın napiim.
Bugün arkadaşımla karar verdik cumartesiden itibaren yüzmeye gidecezzz yüzmek de sıkılaştırır dimi???
Günaydın kızlaarrr nasılsınız.. ben pazar gününden beri kendimi iyi hissetmiyorum ya .. bundan önceki rejimimde olduğu gibi gözlerim kararmaya başladı, oysaki bu rejimimde hiç böyle olmuyodu anlamadım doğrusu. neyse az kaldı hedefe haziranın ilk haftasına kadar bu tempoda gidiyimde sonra yavaşlatıcam.. ve ben hala regl olmadım ağrılarım var
geçen ay aynı durumu bende yaşadım ,hatta tahlil bile yaptırdım ama herşey normal çıktıhavalardan mı ki dedim sonunda....
herhalde vücudun diyete karşı tepkisi bu ama düzeliyor merak etme
Günaydın kızlaarrr nasılsınız.. ben pazar gününden beri kendimi iyi hissetmiyorum ya .. bundan önceki rejimimde olduğu gibi gözlerim kararmaya başladı, oysaki bu rejimimde hiç böyle olmuyodu anlamadım doğrusu. neyse az kaldı hedefe haziranın ilk haftasına kadar bu tempoda gidiyimde sonra yavaşlatıcam.. ve ben hala regl olmadım ağrılarım var
heralde tansiyon düşüyo o yüzden öyle oluyo, e tabi kan şekeride düşüyo, ama hedefe az kaldı inşallah zafer bizim olacak
bizim bir arkadaşımızda düşük kan şekeri çıktı zaten yeni evli kız üstelik incecik ama geçenlerde bayılmış 12 saat kendine gelememiş
sonra tedavi görüyor şimdi hayatı boyunca rejimde olacakmış yani hep dikkat edecekmiş
doktor listeler vermiş bende okulda inceledim
mesela haftada 1 sütlü tatlı var,çorba içince ekmek yok genelde sebze 2 kere tavuk,et haftada
mesela kek yerse o öğünde ekmek yok tam ideal beslenme
her şeyin eşdeğeri var değişim listeleri var
mesela etin türevleri sütün yerine yenilecekler falan
bizde kilomuza inelim araştırcaz artık kızlar
Günaydın hatunlar sabah yine tartıldım 61 kiloyumBu şişkinlik gitsin artık istemiyorum Ben pazartesi sabahı 60.2 çıkmıştım yanlış çıkmamışımdır heralde dimi çünkü tuvalete gitmeden önce 60.4tüm tartıyı farklı yerlerede koydum en fazla 60.5 çıkmıştı . tuvaletten sonrada 60.2ydim 61 kilo olmamın sebebi şişkinliktir dimi çünkü bendokununcada hissediyorum sanki şiş olduğunu
kahvaltı= 1 haşlama yumurta
yarım domates
4 dilim salatalık
1 biber
1 kk peynir
2 zeytin
1 etimek
9.45de spora başlıyorum sırasıyla yazim yapacaklarımı
Burn Fat Fast (20 dk )
ramp it up (50 dk ama 42 dksını yapıyorum ben çünkü lastiğim yok )
zumba (30 dk )
simit bölgem (11 dk )
squat (130 tane )
Birde bugün 16.30da spora gidicem (ismekin) ordada koşu bandı , ip atlama, belki bisiklete binerim, birde ordaki aletleri kullanırım hocamı ikna edebilirsem göğüs için bi kaç hareket öğrenmeye çalırım
Günaydin kızlaaaar
dün akşamki yaptığım sporun etkisiyle her tarafım aciyo yataktan cikamiyorum
@findikkurdu canım sen napiosn öyle aboooww ben o kadar spor yapsam yerimden kalkamam bidene zamandan beri sen bunları yapıyosn helal sana valla
@yağmur bacım bende aynı senin gibiyim gözlerim karariyo kaç defa düşme tehlikesi yaşadım ve banyoda tutundugum yeri yiktim bu cüsseyleve orda inşaat yapıldı herkesin bana kızmasna rağmen ben pes etmedim diyetime devam ediyorum tansiyonumu hergün ölçturuyodum 7ye 4, 8e 4 falan çıkıyodu bide bende kansızlık var galiba
şimdi napak yani ölekmi diyette mi yapmayak
günaydın bayanlar,
öncellkle yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş, benim ortimde geri dönmüş hoş gelmiş.
geçmişe şöyle bir baktım, yağmur aslında sana zamanında da diyecektim kızım haftada 2 kilo çok olmasın diye ama yemin ederim çekindim. Bu hızla kilo verirsen aynı hızla alırsın, biraz daha dikkat et, diyete ara filan ver demiyorum ama yedklerini biraz arttır, ne biliyim öğlen daha çok salata ye, akşam yemek yeme belki ama ton balıklı, belki mısırlı ne biliyim peynirli salatalar yap. yani demem o ki vucudunu bu kadar düşürme, ve spor yap. gözünü seveyim kardeşim kendine iyi bak.
Kaptancım S_A , elbiseni güle güle giy, eminim sana çok yakışmıştır.
Orticanım gezmişsin görmüşsün ne güzel olmuş hemencikte adapte olmuşsun, temizlikte süper spor olmuştur ama benim için çok sıkıcı bir spor temizlik
fatoş mezun oluyorsun demek, çok sevindim darısı başımıza.
hilal spor ilk başlarda öyle ama alışırsın :)
Yelizcim senide tebrik ediyorum azim süper
yelizcim senide
herkese günaydın kızlar! önceden de söylediğim gibi o kadar yoğunum ki doğru düzgün giremiyorum burayaama kilo vermeye tam gaz devam ediyorum! bugün tartılıyım dedim sabah uyanınca ucundan da olsa 54ü gördüm sonunda:)) nasıl oldu anlamadım ama şu yoğunlukta son 3 haftadır çok güzel kilo veriyorum:) bu yüzden haftaya cuma mezuniyetimi isteyim diyorum tam 54 olamasam da çok yakın olucam hedefime. zaten paylaşımda bulunamıyorum artık boşuna da yer kaplamayım takımda:/ bu arada hızlıca baktım geçmişe yeni arkadaşlar da gelmiş hoşgeldiniz hepinize mutlu kilo vermeler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?