Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aaa canım sende mi gelinlik giycen nişanlı falan misin yaş kaç :)

baktım şuan ve haklısın hiiiiç bişeycik olmuyomuş

Günde 1.5 – 2 litre normal koşullar altındaki ihtiyacınızı karşılar.
Günde 2.5 – 3 litre düzenli spor / fitness yapanların ihtiyacıdır.
Günde 3 – 4 litre en az 2 saat spor yapanlar için şart.

Ben 3 litre içeyim o vakit

Aaa canım sende mi gelinlik giycen nişanlı falan misin yaş kaç :)

Ben sözlüyüm seneye allahın izniyle düğünüm Daha 17yim ama erken evlenmek istiyorum onunla aile meseleleri yüzünden
O benim çocukluk aşkımdı o yüzden kaybetmek istemiyorum onu

daha erken biliyorum ama o doğru insan biliyorum herşeyin hayırlısı olur inşallah :)

erken yaşta evliligi 2 kere düşünün kızlar
hayat o kadar zor ki yeni bir aile düzen aman ne bileyim
23 yaşında evlendim ama erken mi evlenmiş im diye düşünüyorum şimdi
okadar çok sorumluluk istiyor ki iyi düşünün naçizane abla nasihati

Ben 19 yaşında evlendim. Allah bozmasın çok mutluyum.

Ama şimdi tarif edemeyeceğim ekai yanları var. Bunu evlenince anlarsınız. Kötü değil ama genedw bi düşündürüyor insanı.

Birde aile meselelerinden kaçıp evlenmek pek parlak bir fikir değil gibi geldi.

aaaaaa 17 miii.. bende 19 canım çok şaşırdım benden ufak olmana en ufak benm sanıyodum seni iyi anlıyorum evlenme konusunda.. bende o yüzden kaçıp gitmek istyorum ama olmuyo Hilal beni iyi bilir dimi bebeğimmm

Herşeyin hayırlısı canım benim.. kaybetmek istememek başka ama biraz daha düşün, bende sevgilimle 3 yıldır birlikteyim söz yapacağız yakında ama nezaman belli değil, daha yeni yeni diğer huylarını görmeye başlıyorum iyi düşün taşın gerçektende fındıkkurduymuşsn

kızlar size öğlene kadr olan menümü paylaşıyım ;

Sabah : kremalı tavuk çorbası 1 kepçe + 1 dilim kepek ekmek. ve hemen ardından 2 tarçınlı kurabiye + bol limonlu yeşil çay

Ara : yokkk

Öğlen: 2tane ızgara köfte+ 3 4 yemek kaşığı bulgur pilavı + 1 közlenmiş biber + bol sirkeli çok azıcık yağlı salata..

Ara : yeşil çay + 1 kurabiye daha yesemmi diye düşünyorum çok güzeldi

Akşam: pulbiberli yoğurt + 1 dilim ekmek olur heralde.. sonrasındada yeşil çay bukadarrrrrrrrr

fındıkkurdum, su içmek iyidir, şişkinliklerde gidebilir ammmmaaaaaaaa fazla su böbreklere zararlı sanırım 3 LT sonrasını tavsiye etmiyor doktorlar, sen yine de bir araştır ben muhalefet olmayayım.

Evet yürüyüş süper oldu:

4,1 kilometre
Yakılan kalori 272

Süppppeeerrre

aileden kaçmak için evlenmiyorum tabi ki o benim ilk aşkım birbirimizi de seviyoruz iyi kötü bütün huylarını özelliklerini çok iyi biliyorum hatta ama tabi iki kere düşünmek gerek ben 17 yaşındayım ama herşeyi tartarak düşünüyorum çünkü bunun maddi yönüde var. Sevgi bi yere kadar. Ki o da çok anlayışlı evlenirken örgün eğitimde üniversite okumama izin verdi . Hatta üniversite konusunda çok ısrarcı örgün olmasada açıktan bi bölüm bitir mutlaka diyo.
herşeyi düşünmek gerek ya . Ama sağolsun sözlüm çok sabırlı. Annesi vefat etti babası babalık yapmıyo adam gitti evlendi kadında cadolozun teki benim görümcelere felan iyi davranıyo kadın benle yalnız kalınca şeytaaaan tabi görümcelerde biliyo bunu ay nasıl bi kadın anlatamam bizi kaç kere ayırdı kendi akrabalarıyla evlendirmek için
sözlüm beyaz eşyasını tenceresini halısını felan herşeyini aldı bi beni bekliyo işte

öğle yemeğim= kepekli haşlama makarna (1 tabak yaklaşık 4 kaşık felan hiç yağ girmedi sadece haşladım süzdüm okadar )
4 kaşık menemen (yağsız )
yarım domates ve salatalıktan da salata yaptım bol limonlu (tuzsuz ve yağsız )
1 kk peynir onuda makarna ve salataya paylaştırdım (peynir listemde et yerine geçiyo)
1 tane etimek

haydi hayirlisi

ayy maşallah canıımm benimkide dışardan okursan oku örgün asla olmaz diyo

kazanırsam eğer örgündne okumak istiyorum iş alanları çok iyi :)
Bide benimkini son kez bi ikna etmem lazım Birazcık hatta baya baya kıskanç biri

örgün 2 sene adaletmi okuycaksın anlamadım ki ama aöften adalet bi işe yaramıyo pek fazla katiplik gzel meslek gibi gözüküyo ama biraz araştır anlarsın ne demek istediğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…