iyi aksamlar hatunlar sporumu da yaptım günü kapattım şimdi dusa gircm
@findikkurdu canım daha yaşın çok küçükmuş ya inşallah Allah gönlüne göre verir fıstık bende 20 yaşındayim nişanlıyim 1temmuzda nişanim 19 ağustosta da dugunum var
@yağmurum bilmemmi durumunu rabbim tez zamanda sevdiceginle kavuşturur inşallah
@pembemavi
canım pirinç lapasi yapiosn yine bu cuma bize büyük süpriz yapcan heralde bide spor yapiyosn masallah masallah sana ben pazartesiden beri tartılmiyorum valla cuma süpriz olsun yada belki yarın tartilirm çok merak ediyorum 64 oldum mu tekrar acaba
öğle yemeğim= 1.5tane küçük köfte
2 kaşık aşlıklı fasulye
1 yumurtayla yapılmış çooook az yağda soğan kavurması
bişe sorucam kızlar sabha aç karnına 0.5 lt su içmek ne işe yarıyor ?
hem sindirimini hızlandırır hemde fazla yemene engel olup tokluk hissi verir canım. bu sadece sabah değil her yemek öncesi böyle
Anladım canım o zaman bende öyle yapim artık .
Ya ben bu hafta kilo veremedim kesin üstüne bide aldım garanti :26:
slm kızlar
birşey sorucam size:26:öğünlerinizi yedikten sonra halsizlik hissediyormusunuz vede böyle bir durum yaşamamak için ne yapmalı bir fikir bir çözüm lütfen
kaptancımmmm motivasyon süper
cimcime ne oldu bu hafta sana reglden dolayı böyle paniklediğini düşünüyorum ben....biraz sakin ol bence gayet güzel gidiyorsun kaçamakta yapmıyorsun şunun şurasında 2 haftalık bir sürecin kaldı en fazla daha ne olsun
fındıkkurtçuğum cimcimenin dediklerine ilaveten sabah içilen su vücutta biriken zararlı toksinleride atmaya yarıyor....
yakar bacım senide tebrik ediyorum motivasyonundan dolayı
orticanım sende durumlar nasıl dün yazamadım leslie başlamışsın çok sevindimdarısı başıma inşallah
gelelim bu günkü yediklerime içtiklerime
kahvaltı:2 dilim uno denge ekmek+2 siyah,1 yeşil zeytin+domates+salatalık+1 kk peynir+1 yudum reçel+2şekersiz çay
ara:2 galeta+2 siyah zetin+2 şekersiz çay+elma
öğlen:1 tabak tavuk suyuna çorba+1 dilim uno denge ekmek+2 kare bitter çiko
ara:1 kupa kiraz saplı çay+1kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:1 tabak tavuk suyuna çorba+1 dilim uno denge ekmek
su 1.5 lt içtim şu ana kadar.....
şimdilik böyle kızlar
yarına güzel sonuçlar almak dileğiyle kalın sağlıcakla
of kızlarrr moralim bozulduutam dukan yapmaya çok fazlasıyla heveslenmiş ve karar vermiştimki bi site buldum ve onun sayesinde dukan testini yaptım kaç gün atak kaç gün diğer evreleri yapmam gerektiğini öğrenmem için, ama dukan amca bana kilon oldukça normal ideal kilodasın yapmana gerek yok dedi ama ben yapacağım yani en azından ona benzer atak yapıcam kendime.. oof of okadarda heveslenmiştimdiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?