Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ay kızlar ya ben 61.3 'üm
Ya bişey dicem ben ebru şallıyla 21 günde karın savar dvdsine başlasam mı karnım dümdüz olur mu acaba yapan var mı hiç aranızda ?

şimdi spora başlıcam

önce ramp it up sonra zumba sonrada simit bölgem.

Kahvaltı= yarım salatalık
3 dilim domates
1 kk peynir
3 zeytin
1 bardak yeşil çay

ahh hilalcim keşke bi sürpriz yapabilsem ama ben okadar şeye rağmen gram anca verebiliyorum çok yavaş veriyorum,bende cumaya kadar tartılmıycam bakalım

panik yok kızlar gr da olsa vermek iyidir
vücut bir yerde korumaya geçiyor panik yapıyor eyvah açlık olacak depo yu ambarı koruyor ambar burda göbek ve toto oluyor
sen devam edersen panik yok diyor normali bu diyor ışte o zaman kilo vermeye başlıyorsun
ben hep zaman bu duraklamalar da sıkılıp yedim az sabret sem olacak ama bu defa bırakmayacağım

of kızlarrr moralim bozulduu tam dukan yapmaya çok fazlasıyla heveslenmiş ve karar vermiştimki bi site buldum ve onun sayesinde dukan testini yaptım kaç gün atak kaç gün diğer evreleri yapmam gerektiğini öğrenmem için, ama dukan amca bana kilon oldukça normal ideal kilodasın yapmana gerek yok dedi ama ben yapacağım yani en azından ona benzer atak yapıcam kendime.. oof of okadarda heveslenmiştimdiiiii

size menümü paylaşıyım akşam için tereddütte kaldım bakalım ne yicem

Sabah: 0.5 ml su

ezogelin çorbası yarım kase ekmek yok

Ara : 1tane etiform yulaflı kepekli bisküvi + yeşil çay bol limonlu şekersiz..

Ara: 1buçuk tane etiform yulaflı kepekli bisküvi ve 8 tane special k kraker (acıktım baya )

Öğlen: 3 y.kaşığı kısır bol pul biberli + kızartma yapmışlar onu yoğurtlu salata sandım ve aldım ama sadece 4 halka patlican+ 2 halka kabak ve 3 lokma ekmek yedim (en ince en ufak dilimdi ) + plastik kaselerde pudink yapmışlar onunda yarısını yedim, bukadar ama pek doymadımm..

Ara: bol limonlu şekersiz yeşil çay + ya kalan special k kraker olur yada etiform

Akşam: yoğurtlu kabak yerim heralde, tavuk göğsü alıp dukana başlıycaktım ama bu akşam başlamam heralde

Öğlen kzartma çok oldu kabul ama tablot yemek geliyo ve biraz daha kısır koy diyemedim kadına. mecbur yedimm kzartma

Boncur kızlar nasılsınız bakalım.

Şimdi kahvaltımı ettim hemen ne yediğimi yazayım:

Sarımsaklı omlet, 2 dilim kepek ekmek, 1 bardak portakal suyu, 1 lokma çökelek, 1 lokma light reçel, domates salatalık

3 gübdür kahvaltıda en son lokmamı light recelle yapıyorum ama hep 1 lokmacık.

Dün bende nihayet yazlık kışlık ayırdım. Geçen yaz kendime ne aldıysam hepsi bol geldi :))

Bi kaç yıllık kıyafetlerimde hafif dar olnak üzere tekrar içine girebildim çok mutluyum çok çok :)) biraacık daha zayıflarsam güzel olacak.

Geçen son bahar 9 kilo vermiştim şimdi kendi kendime diyorum 9 kilo zayıflamana rağmen eski kıyafetlerin dar demek ben ne yapmışım kendime 15 kilo almakla!!! Şafak 5 kilo işte okadar!!

Kızlar önemli olan miktar değil!! Sadece kilo verebilmek!!

Ve dün toplamda 5,5 kilometre yürüdüm, eve geldim müthiş bi temizlik yaptım,

Bende 3 gündür khvaltıdan önce yarım litre su içmeye başladım. Sabah yürüyüşümede aç karnına çıkıyorum.

selam kızlar bitki çayımı içtim, pirinç lapamı yedim,1 lt suyumuda içtim inşllh yarın tartıldığımda güzel şeyler görürüm tartıda

öğle yemeğim= 1.5tane küçük köfte
2 kaşık aşlıklı fasulye
1 yumurtayla yapılmış çooook az yağda soğan kavurması

bişe sorucam kızlar sabha aç karnına 0.5 lt su içmek ne işe yarıyor ?

hem sindirimini hızlandırır hemde fazla yemene engel olup tokluk hissi verir canım. bu sadece sabah değil her yemek öncesi böyle

findikkurdu canım aynen yağmura katılıyorum bide ben doymadigim zaman 2 bardak yemeğin üzerine su içiyorum tika basa yemiş gibi doyuyorum dr. ayça kaya yemekle birlikte 3 bardak su içilmesini öneriyor hazmı kolaylastiriyomuş

Anladım canım o zaman bende öyle yapim artık .
Ya ben bu hafta kilo veremedim kesin üstüne bide aldım garanti :26:

olabilir canım bende 2hafta önce aldım geçen hafta verdim. oluyo yani bu haftada sabit kalıcam neredeyse ama ben dukana başlıycam hiloşumla 3güncük

slm kızlar
birşey sorucam size:26:öğünlerinizi yedikten sonra halsizlik hissediyormusunuz vede böyle bir durum yaşamamak için ne yapmalı bir fikir bir çözüm lütfen
kaptancımmmm motivasyon süper
cimcime ne oldu bu hafta sana reglden dolayı böyle paniklediğini düşünüyorum ben....biraz sakin ol bence gayet güzel gidiyorsun kaçamakta yapmıyorsun şunun şurasında 2 haftalık bir sürecin kaldı en fazla daha ne olsun
fındıkkurtçuğum cimcimenin dediklerine ilaveten sabah içilen su vücutta biriken zararlı toksinleride atmaya yarıyor....
yakar bacım senide tebrik ediyorum motivasyonundan dolayı
orticanım sende durumlar nasıl dün yazamadım leslie başlamışsın çok sevindimdarısı başıma inşallah

evet valla öyle oldu, alıştım hergün -200 görmeye, bu hafta bi + bi - gördüm çıldırıcam alışık değil bünye ya alıyodum ya veriyodum böyle oynamalar bana göre değil

gelelim bu günkü yediklerime içtiklerime
kahvaltı:2 dilim uno denge ekmek+2 siyah,1 yeşil zeytin+domates+salatalık+1 kk peynir+1 yudum reçel+2şekersiz çay
ara:2 galeta+2 siyah zetin+2 şekersiz çay+elma
öğlen:1 tabak tavuk suyuna çorba+1 dilim uno denge ekmek+2 kare bitter çiko
ara:1 kupa kiraz saplı çay+1kupa şekersiz sütlü nescafe+4 yulaflı bisküvi
akşam:1 tabak tavuk suyuna çorba+1 dilim uno denge ekmek
su 1.5 lt içtim şu ana kadar.....
şimdilik böyle kızlar
yarına güzel sonuçlar almak dileğiyle kalın sağlıcakla

Bu saatte mi yiosn canım akşam yemeğini

canım o testi bende yapmak istedim ama türkçesini bulamadım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…