Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın
yeliz hadi iyi fırsat geçmiş eline eşler devamlı sabote eder diyeti
on gün az bir zaman değil en az bir kilo gider
hava bulanık bende anında bunaliyor um
dün çok şükür kaçamak yapmadim darısı bu güne
artık mekik lere geri başlıyorum kilo verdik çe bacak ve üst inceliyor göbek ortaya iyice çıktı ne göbek var be erime di gitti
neyse ben çocuklarla ödev yapayim herkese iyi pazarlar

bugün sabah 30 dk yürüyüş yaptım, akşamüstü de 45 dk yürüdüm 15 dk koştum ve temizlik yaptım şu anda yatıp uyuyasım var sadece
diyetime de uyuyorum bugün pek aç kalmadım ve daha az kalori almışım 3 gündür 1800-1900 dü bugün 1200 kcal
tartıda yükselme var ama ya sabah 61.5 çıktım inş yarın sabah 61 i görmem artık

bu arada herkese kolay gelsin havalar ısındıkça insanın kanı kaynıyor hepimize şevk katar umarım

günaydın kızlarrr... yağmurlu bir İstanbul sabahı ve ben hala uykumu açabilmiş değilim hafta sonu 2 gün sürekli kıyafet aradım.. 1.gün etek yada elbise almak istiyodum ama bsenlerim yüzünden pileli etekler çok kötü durdu ve başka etek bulamadım hiç bişey alamadan döndüm moralim çok bozuldu dün de sevgilimle gittik ve üstüm önceden L giyerken artık M bedenleri giymeye ve onları almaya başladımmm ve deee 38 beden bi kaprinin içine girdiiimm hemde bu totoylaaa ama tam olduğu için ben istemedim ve almadım başka kot kapti alıcammmmmm + 40beden bi etek giydim başka beden yoktu oda bol geldi onuda alamadım.. neyse kısmet napalımm ama kg verdiğimi ilk defa kıyafet giyerken anladım çok mutlu oldumm

ha birde hafta sonu dondurma kaçamağım oldu vede börek kaçamağım, ve bunlara rağmen

Cuma günü : 62.800
Bugün ise: 62.00 okadar kaçamağa rağmen 800 gr gitmiiişşşşşşşş

oo artık ucundan kıyısından 38 bedenleri görmeye başladık demek çok sevindim bende hafta azıcık pasta yedim ama bu arada regl olcam kendimi acayip şiş hissediyorum
evet yine pazartesi sabahı başladık bakalım

aynen canım yaa rengini sevglim çok beğendi diye aldm gittim kabine 38 beden bana olmaz olmaz diye giydim oldu aslında giyilebilirdi pörtleyen bi yerim yoktu ama taytlar gibi oldu, sevgilimde neyse 1 ay sonra al tam olur dedi

günaydın kızlar
nihayet hava açtı burda yürüyüş lere başlarım artık
haftasonu mahkum olduk eve allahtan yemedim giden -200 az geldi ama almaktan iyidir
yağmur hadi hayirlisi darısı 36 bedene

günaydın kızlar.
daha doğrusu yakar yağmur yeliz üçlüsü demeliyim maşallah sizden başka kimse uğramaz oldu takıma. başta ben:18: yüzüm yok ki ne yazayım:18: az önce kahvaltı yaptım neler yedim yazamam ki
sizce ne yapmalıyım nasıl toparlamalıyım sürekli yarın başlıcam diyorum ama sürekli yiyorum

zayıf olduğun zamanki fotoğraflarını buz dolabının üstüne yapıştır.. her aklına yemek gelip mutfağa gittiğinde o fotoğraflarını görüp yemekten vazgeçersin bnce

ilk önce panik yapma
diyet biraz da motive olunca yapılıyor,ben mesela birşeylere üzülürsem yada canım sıkılırsa hep bişeyler yiyorum mutsuzsam falan yada bir arayış içindey beksem
ruhi açlık benim ki mesela hava açınca dışarı çık kendine kıyafet al çok etkili oluyor
yada bir öğünde az yediğin için çok acıkıyor olabilirsin mutlaka sebebi vardır
söyle bacım ona göre çözüm arayalım beraber

mesela eşim pazar günü 10 günlük bir göreve gitti
hava zaten hep yağmurluydu
üstelik artık sıkıldım burdan küçücük bir yer doğru dürüst mağaza yok
merkeze gitsen 1 saat yol
2 çocukla olmuyor bende
yedim 1 çikolatalı pasta:18: ha mutlu oldummu yok 1 dk.falan çok pişmanım tartıdada gördüm iyice pişman oldum
ölee işte

ben dün dondurma yedim ama yok böyle bi dondurma yeme tarzı sanki ömrümde ilk defa yedim o derece ama ben kaçamak yapıcaksam tek öğün yiyorum o şekilde hafifliyo aldğım gramlar yoksa uçuyolar 58- 57 lere çok az kaldıı yaşasıııınnnn

mattika

önce yarın demeyi bırak şimdi de öğle yemeğin de başka bu işe kesinlikle yarın deme kahvalti iyi yaptın tamam bu seni ikindi ye kadar idare eder sıkıntı yok yani ama asla yarın başlarım deme şimdi de en geç öğle de bu sana iyi gelecek
kilo verince ne kadar mutlu olduğunu hatırla cuma günü o mutlulugu o gururu hatırla o herşeye değer

yeliz boşver biraz kafa dinle benim ki de yok hem bir ay 2 çocuk yarım yamalak bir bacak
önce ne yaparım böyle dedim ama alıştık dışarı çıkarıyorum çocukları yuruyoruz onlara bir dondurma alıyorum böylece sıkılmıyor lar bende yürümüş oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…