Size bir sorum olacak. Üyelerimizden phatos ve sportie icin. Maalesef ikiside yogun olduklari bir dönemdeler ve buraya ugrayamiyorlar. Sizce ne yapmaliyim?
Sportieyi izinli göstermeyi düsünüyorum. Geri dönerse tekrar listeye girer.
Phatosada konuyla alakali özelmesaj yazacam. Cünkü kendisi gecmisi okumuyor. Bu hafta son sansi. hergün gelir paylasim yaparsa günde 5 mesaji gercekten yazarsa o halde burda kalir. yoksa maalesef kurallara uymadigi icin onu diskalifiye edecegim.
phatos arada bir gelecegini yazmisti fakat bunu gercekten kabul edememki ben
Lütfen sizde fikirlerinizi belirtin. Listeyi ona göre hazirlayip yayinlayacagim.
Size bir sorum olacak. Üyelerimizden phatos ve sportie icin. Maalesef ikiside yogun olduklari bir dönemdeler ve buraya ugrayamiyorlar. Sizce ne yapmaliyim?
Sportieyi izinli göstermeyi düsünüyorum. Geri dönerse tekrar listeye girer.
Phatosada konuyla alakali özelmesaj yazacam. Cünkü kendisi gecmisi okumuyor. Bu hafta son sansi. hergün gelir paylasim yaparsa günde 5 mesaji gercekten yazarsa o halde burda kalir. yoksa maalesef kurallara uymadigi icin onu diskalifiye edecegim.
phatos arada bir gelecegini yazmisti fakat bunu gercekten kabul edememki ben
Lütfen sizde fikirlerinizi belirtin. Listeyi ona göre hazirlayip yayinlayacagim.
3. takım 308. Etap
S_A( 73,6/ 73,0/0,6/ 0,82 %)
yakar76 (62,8/62,3 / 0,5/ 0,80%)
mattika ( 67,3 / 69,9 / -2,6/ -%3,86 )
hilal60300 ( 65,5/64,8 / 0,7/ 1,06 %)
CINARINANNESI ( 64,7 / 64,3/ 0,4/0,62%)
Sportie ( 64,5/64.5 / 0,0/0,00%) izine ayrildi
BLUEDENIZ ( 59,6/58,7 / 0,9 / 1.51%)
Phatosh07 ( 56,8/ 54,7 / 1,1/ 1,94%) mezun olmak istiyor
Yagmur199 (63.6/62.8 / 0,8/1.25%)
Yeliz209(62,8 / 61,8 / 1,0/ 1,59%)
Pembemavii (65,8/65,5/0,3/0,46%)
3. Takım ortalaması: 0,56
eline sağlık canım, ben olmasam derece yaparmışız yine:26:
eline sağlık canım, ben olmasam derece yaparmışız yine:26:
Kızlar bu hafta hepimiz çok güzel kilo vermişiz hepimize alkış
Mattika canim sende sikma canını ah bi başlasan devami gelir ben geçen hafta öyleydim bu hafta azicik toparladiydim 66dan 64.8e düştüm sende başarırsn çok azimliydin ne oldu sana kendine gel artık
Bu hafta ben hepimizden cok umutluyum. Tabii sende bu hafta eminim cok güzel kilo vereceksin. Bende ne zaman böyle takim derecesini düsürdüysem hep dahada azimli olurdum.
Haftaya güzel sonuc elde ederiz
hepimizin inişleri cikislari olur sana inandığım kadar kendime inanmiyorum sen yaparsın ki zamanın da yaptın hadi evine duzenine geri döndün sıra sahalara geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?