Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

zayıf olduğun zamanki fotoğraflarını buz dolabının üstüne yapıştır.. her aklına yemek gelip mutfağa gittiğinde o fotoğraflarını görüp yemekten vazgeçersin bnce
27 beden kotu dolabın en görünen yerine koydum motive olayım diye. bilgisayarın masaüstüne koyayım en azından fotoğrafları

3 gündür yemek pişirmedim evde. bu eve kapanma bana göre değil, çıkıyorum oğlanla ama olmuyo sosyallik ihtiyacına yetmiyo. bu hep böyle ama kendimi motive ediyordum. verdiklerimi almasaydım o kadar emek verdim 67.3 le kaynanaya gittim şimdi kaç kiloyum. onca emeğimi yaktım buna moralim çok bozuluyo tekrar başlamaya güç bulamıyorum bu yüzden

kahvaltı normaldi belki de arkasına çayla gofret götürdüm öyle bikaç tane de değil. neyse dediğin gibi yapayım bugün başlayayım ben sıkıl bunal nereye kadar

Son düzenleme:
valla öyle şu güneş gösterse yüzünü:)
bu arada iyiki çalışıyorum kızlar evde de hep iş hep iş:)

Günaydın kızlar moralim çok bozuk

Sizden şöyle güzel bir azar işitmek için geldim desem yeridir.

Geçwn hftaki performansımdan memnundum halbuki haftasonuda aynen dvam edecek derken cumartesi akşam bi kına gecesine gittik. Pastalar börekler tatlılar salatalar kurabiyeler.

Pasta haric hepsini yedim. Un kurabiyeside vardı. Ben çok severim onu. Un kurabiyesi spazmı geçirene kadar yiyecektim neredeyse.

Dünde çalıştım. Molada pizza yedim. Gece saat onikide eşimle işten eve geldik. Eşim aç. Öğlenden kalma makarnayı yiyecekti bide hazır pizza yaptırdı. Bende oturdum yedim. Korkunç bir haftasonuydu

Ama şimdi burda hepinize söz veriyorum. Bidaha kaçamak olmicak.
Söz söz söz!!!

anladık çoğumuz yine coşmuşuz bu hafta sonu:)
neyse toparlamak için 4 günümüz var kaçamak maçamak yok ona göre

Slm kızlar iki gündür hep disardaydim buraya giremedim haftasonu sadece 300 gram almisim hiç su içmedigim için galiba :26:

sabahta çok açtim ekmek yemedim fazla ama yarım paket kremalı bisküvi yedim çayla birlikte
ama akşama telafi etcm cumaya 4 gün kaldı 63 olmak istiyorum yetti artk bu uzatmalar dün akşam sporumu da yaptım sadece 1gun aksattım bugün 7inci günüm olacak

selam kızlar nasılsınızz bende haftasonu ipin ucunu kaçıranlardanım 200 gr almışım,aslında ekmek yemedim ama dün ızgara tavuk yedim fazlada yedim ama hiç su içmedim ondanda olabilir :26:

şimdiye kadar yediklerini yazayim
sabah
1 dilim ekmek
kk peynir
2 dilim hindi füme

öğle
mantarlı omlet

ara
sütlü kahve
akşama da kıymalı taze fasulye yaptım yoğurtlu onu yerim
yağmur gene başladı yürüyüş gene yattı

bende yediklerimi yazıyım kızlar..

Sabah 1 kase mercimek çorbası bol pul biberli + 1dilim kepek ekmek

Ara: yarım paket special k krakeri

Öğlen: 1 tavuk şinitzel + 1 porsiyon salata Ekmek yokk.

Ara: sanırım 1 nescafe içicem karnım pek doymadı

Akşamda muhtemelen kabak salatası yerim ondada ekmek yemeyi düşünmüyorum bol bol yapar yerim

3. takım azicik kendimize gelin bacı lar
ne paylaşım var ne menü düzeni canı istemeyen hiç uğramıyor hele başkan o
takım 3-4 kişi ile yürüyor olmaz ama
ne kadar çok paylaşım yapsaniz o kadar motive olur sunuz benden söylemesi
haziran haziran diyen bacı lar ayın 13 ü yani zaman daralıyor bu benim içinde geçerli
haziran 5 final
amacım uzmek kırmak değil hatirlatma

cidden hazirana ne kaldı yaa ? epi topu 3 cuma daha bildirim yapıcaz ve hooop hazirandayıız.. aay ben kaç kilo ile hazirana giriş yapıcam acaba heycanlandm

merhaba bayanlar,

herkese güzel bir hafta diliyorum,

h.sonu benim de kaçamaklarım oldu malesef, annemle babam geldi ablama, bende gittim annem sağolsun kahvaltıda börekler filan.
bazen kendimden intikam alırcasına yiyorum ya o beni çok kızdırıyor, neyse işte.

yeliz Allah kavuştursun,

Yağmur hayırlı olsun 38 bedenler,

ve yakarcım, takım hakkında söylediklerin çok doğru, kendim de dahilim buna. ne msj sayılarının önemi var ne menü paylaşımının bence kuralları uygulamamız lazım, tamam her koyun kendi bacağından asılır ama bir sorumluluk aldıysak hakkını vermek zorundayız.

Yakarcm dediklerine katılıyorum kimse uğramıyor nerde bu millet biz kadarcikmiydik yaa bir sürü kişi vardı bikaç kişiden başka yazan yok
evet bu arada hazirana çok az kaldı 1temmuzda nişanim var :26: hedefime ulaşmalıyim yerimde sayıyorum

ya bacım sende zayıfçık oldun hala kilo vercem diyon he ben ne yapiim nerelere gidiim acabaaaaaaa düğün geldi elbisede bulamadım tüm hayallerim sulardaa

yağmur dindi güneş açtı çocuklar da okul 'dayken kaldır toto yu yakar dedim ve bir saat yavaş yavaş yürüdüm geldim
5 haziran da bari 60 ın altına düşey dim

Haklısın bacım ne diyeyim!! İki hafta tatildim iyice boşladım burayı beni bilinçlendirdin gerçekten ne kaldı şurda hazirana?

Bende burdayım artık elimden geleni yapacağım.
Hepimizin paylaşımı arttırması lazım!!

Haziran 5 hedefine ulaşmamış olursan ne yapacaksın?

Yarın tekrar işe başlıyorum tatil bitti bugünde eşimle temizlik yaptık sağolsun yardım etti bana şindide daaağ gibi ütü yapıyorum canım cıkacak ama benim sucum biriktirmemeliydim (

bu günkü menüm

sabah

yarım litre su,

1 yumurta, lor, domates, roka, 1 dilim kepek ekmeği,

ara
1 tabak karışık meyve

öğle;

az çorba,
çok az ızgara tavuk, salata,

ara
yarım dilim tbe, 2 lokma peynir

akşam

semiz otu

inşallah ta spor ;:)

kızlar bugün ne yediklerimi yazayım dedim
sabah yarım simit, biraz peynir, 1 domates
öğle 1 muz
akşam 1 kase cacık yiycem saat 6 olsun,2 lt su 2 bardak form çayı

kızlar yarın ayran çorbası diyetine başlıycam bu haftada onu deniyim bakalım belki onunla veririm birazcıkk,off yaa kilo vermem lazııımm kızlar daha etkili bişeler biliyosanız söyleyin lütfenn

selam kızlar....yorgun savaşçı geldi....bir selam veremedim bugün size içim içimi yedi....geçmişe bir göz attım şimdi moralman gene dibemi vurduk ne....
şu evdeki işlerimi bitirmeye çalışıyorum bir an önce uzadıkça uzadı ....sabahtan beri cam tül perde uğraşıyorum....
kızlar takım kuralları bir süredir gevşedi sanırım buda motivasyonu düşürdü bence....orticanımın dediği gibi her koyun kendi bacağından asılacak misali mesaj sayısı olayını kendimiz tekil yapalım olmazsa....menülerimizi paylaşıyoruz zaten.....
mattikacım büyük sitemlerdesin...şöyle bir silkelen 1-2 haftadaki gelen fazla kilolar kolay gider biraz moral ver kendine....
kızlar genel olarak şu ana kadar hepimiz tombişlikten normal kilo larımıza telfi ettik aslında bu bile çok ama çok iyi bir motivasyon sebebi....dikkatinizi çekerim....
onun dışında bir süredir uygulayamasamda başladığımda ısrarla dile getirdiğim bir konuyu tekrar gündeme getireyim....bilmiyorum şu an uygulayan varmı içinizde....
kalori sayımı yapın arkadaşlar ....bir çok uygulama var bununla ilgili size uyanı tercih edin ve kısa zamanda aradaki farkı görün....

ulaşamasam da ulaşam da takım dam ayrilip biraz kafa dinlerim sonra kendimi hazır hisseder sem geri başlarım
ama harbi çok bunaldım gören herkes kilo muhabbeti yapıyor sıkıldım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…