27 beden kotu dolabın en görünen yerine koydum motive olayım diye. bilgisayarın masaüstüne koyayım en azından fotoğraflarızayıf olduğun zamanki fotoğraflarını buz dolabının üstüne yapıştır.. her aklına yemek gelip mutfağa gittiğinde o fotoğraflarını görüp yemekten vazgeçersin bnce
3 gündür yemek pişirmedim evde. bu eve kapanma bana göre değil, çıkıyorum oğlanla ama olmuyo sosyallik ihtiyacına yetmiyo. bu hep böyle ama kendimi motive ediyordum. verdiklerimi almasaydım o kadar emek verdim 67.3 le kaynanaya gittim şimdi kaç kiloyum. onca emeğimi yaktım buna moralim çok bozuluyo tekrar başlamaya güç bulamıyorum bu yüzdenilk önce panik yapma
diyet biraz da motive olunca yapılıyor,ben mesela birşeylere üzülürsem yada canım sıkılırsa hep bişeyler yiyorum mutsuzsam falan yada bir arayış içindey beksem
ruhi açlık benim ki mesela hava açınca dışarı çık kendine kıyafet al çok etkili oluyor
yada bir öğünde az yediğin için çok acıkıyor olabilirsin mutlaka sebebi vardır
söyle bacım ona göre çözüm arayalım beraber
kahvaltı normaldi belki de arkasına çayla gofret götürdüm öyle bikaç tane de değil. neyse dediğin gibi yapayım bugün başlayayım ben sıkıl bunal nereye kadarmattika
önce yarın demeyi bırak şimdi de öğle yemeğin de başka bu işe kesinlikle yarın deme kahvalti iyi yaptın tamam bu seni ikindi ye kadar idare eder sıkıntı yok yani ama asla yarın başlarım deme şimdi de en geç öğle de bu sana iyi gelecek
kilo verince ne kadar mutlu olduğunu hatırla cuma günü o mutlulugu o gururu hatırla o herşeye değer
3. takım azicik kendimize gelin bacı lar
ne paylaşım var ne menü düzeni canı istemeyen hiç uğramıyor hele başkan o
takım 3-4 kişi ile yürüyor olmaz ama
ne kadar çok paylaşım yapsaniz o kadar motive olur sunuz benden söylemesi
haziran haziran diyen bacı lar ayın 13 ü yani zaman daralıyor bu benim içinde geçerli
haziran 5 final
amacım uzmek kırmak değil hatirlatma
Yakarcm dediklerine katılıyorum kimse uğramıyor nerde bu millet biz kadarcikmiydik yaa bir sürü kişi vardı bikaç kişiden başka yazan yok
evet bu arada hazirana çok az kaldı 1temmuzda nişanim var :26: hedefime ulaşmalıyim yerimde sayıyorum
3. takım azicik kendimize gelin bacı lar
ne paylaşım var ne menü düzeni canı istemeyen hiç uğramıyor hele başkan o
takım 3-4 kişi ile yürüyor olmaz ama
ne kadar çok paylaşım yapsaniz o kadar motive olur sunuz benden söylemesi
haziran haziran diyen bacı lar ayın 13 ü yani zaman daralıyor bu benim içinde geçerli
haziran 5 final
amacım uzmek kırmak değil hatirlatma
Haklısın bacım ne diyeyim!! İki hafta tatildim iyice boşladım burayı beni bilinçlendirdin gerçekten ne kaldı şurda hazirana?
Bende burdayım artık elimden geleni yapacağım.
Hepimizin paylaşımı arttırması lazım!!
Haziran 5 hedefine ulaşmamış olursan ne yapacaksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?