Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

gelelim bugün yediklerime içtiklerime:
kahvaltı:hergün yaptığım kahvaltım....
ara:2 kare bitter çiko
öğlen:1.5 tabak düğün çorbası
ara:1 kupa şekersiz sütlü nescafe+5 kremalı form bisküvi
akşam:düğün çorbası +tavuk köftesi+salata+az makarna
akaşam: şekersiz çay

Son düzenleme:
hafta sonunda kaçamaktan sayılırsa dondurma ve de 1.5 kıymalı gül böreği yedim onun dışında güzeldi.....

Yarın tekrar işe başlıyorum tatil bitti bugünde eşimle temizlik yaptık sağolsun yardım etti bana şindide daaağ gibi ütü yapıyorum canım cıkacak ama benim sucum biriktirmemeliydim (

yine yağmur başladı..
kızlar bencede çok az paylaşım var bende bazen yazmak istemiyor bile insan
birbirimize destek olalım yaza ne kaldı?
benimde motivasyonum düşük zaten biraz toplamak lazım

bir yağmur birde yakar var benim kesiştiğim sohbet ettiğimiz..

3y çabalayıp duruyoruz bende haziranın sonuna kadar süre verdim kendime inanın çok emek harcıyorum inşallah karşılığını alırız:44:

şimdi bol salatalı akşam yemeği vakti..
sonra gelip menümü yazarım herkese iyi akşamlar..

bir tabak taze fasulye ile yoğurt yedim duydum gibi
mekik çekmeye başlarım 1 saat sonra
herkese iyi aksamlar

evet evet 3Y sürekli burdayız kızlar akşam yemeğimide yedim, şu şekilde oldu;

ufak bitane dereotlu poğaça (ben yapmıştım dün peder 1 tane bırakmış onu yiyim dedim ekmek yok evde bilerek almadım) + 2buçuk y.k yoğurt + ufak kabak, pul biber ve karabiberli çok acı oldu hala içim yanıyo vede bikaç tane erik yiyeceğim çok güzel gözüküyolardı..

bendemi haziran sonuna kadar süre koysam kendime 57 olayım diye..

S_A bişey sorucam, ben hedefimi 57 yapabilirmiyim ozaman mezun olsam olurmu

valla yağmur süper inşsllsh beraber mezun oluruz
benim menüm:
sabah
peynir
1 dilim ekmek
şekersiz çay
salatalık
domates
ara:
erik
öğlen
sulu köfte yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt

ara:
1 fincan yeşil çay
4 ufak galeta

akşam
yine aynı yemek
1 dilim ekmek
salata kocaman bir tabak

ara .inşallah az meyve olacak

ulaşamasam da ulaşam da takım dam ayrilip biraz kafa dinlerim sonra kendimi hazır hisseder sem geri başlarım
ama harbi çok bunaldım gören herkes kilo muhabbeti yapıyor sıkıldım yani

Hııı bende ayrılmayı göze alamadım. Mezun olmak istiyorum mutlaka.

Şuanki hedefin kaç? Yani buraya geldiğinde hedefini kaç bildirmiştin?

benim psikoljm bozuldu ama yaa. karnım doyunca kendimi suçlu hissediyorum mesela o dereotlu poğaça bana kocaman bi kaçamak gibi geliyoo. karnım doymazsada yicek bişeyler aramaya başlıyorum. hele bugün canm nasıl pasta çekti anlatamam resmen ağzımın suları aktı, en sonunda süt tozu az kahvesi bol kahve içtimde azcık kendime geldim

Bacım niye kendine öyle işkence yapiosn o ne öyle oruc gibi keşke bi tadına baksaydin kasma kendini bu kadar :26:

Hııı bende ayrılmayı göze alamadım. Mezun olmak istiyorum mutlaka.

Şuanki hedefin kaç? Yani buraya geldiğinde hedefini kaç bildirmiştin?

57 yeni hedefim. 60 olarak bildirmiştim, bukadar kolay kilo verebilceğmi hiç sanmıyodum o yüzden hedefimi 57ye çekmek istiyorum tabi mümkünse, değilse sorun olmaz ama

Günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrr, bu sabah niyeyse aynada bacaklarımı bi ince gördüm eskisine oranla, bi mutlu oldum bi mutlu oldum sormayın akşam yediğim dereotlu poğaça( benim için kocaman geldiğini söylemiştim) tartıda + olarak göstermedi hedefe yaklaşıyorum günbe gün çok mutlu oluyoruummmm ama artık spora daha fazla sarılmalıyım kilo vermekten ziyade incelmek önemli artıkk

bacım işin kötüsü pasta yoktuki ortada ah olaydı amma yerdim. kız bak yine canım çekti çok fenayım ya

yağmurcum bende biraz yesem kendimi suçlu hissediyorum çok..
aslında belkide farkında olmak iyidir çünkü rejimi bırsktığındada çok yememeliyiz yada yersekte sonraki öğünlerde az yemeli dengelemeliyiz
zayıflar hep böyle yapıyorlar değil mi?
kiloyu korumak inan vermekten daha zor
bence poğaça yemişsin ekmek yememişsin işte ne güzel
birde ben normalde haftada 1 sütlü tatlı,ayda1 şerbetli tatlı yenmeli diye okumuştum bir yerlerde
çeyrek börek ise 1 dilim ekmek yerine geçiyormuş

haklısın bak sen 38 bedene dar da olsa girmişsin ben daha 40 bedene anca dar mar girdim tabi doğumlardan falan vücut bırakıyo kendini
yumoş yumoşum ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…