ulaşamasam da ulaşam da takım dam ayrilip biraz kafa dinlerim sonra kendimi hazır hisseder sem geri başlarım
ama harbi çok bunaldım gören herkes kilo muhabbeti yapıyor sıkıldım yani
evet evet 3Y sürekli burdayızkızlar akşam yemeğimide yedim, şu şekilde oldu;
ufak bitane dereotlu poğaça (ben yapmıştım dün peder 1 tane bırakmış onu yiyim dedim ekmek yok evde bilerek almadım) + 2buçuk y.k yoğurt + ufak kabak, pul biber ve karabiberli çok acı oldu hala içim yanıyovede bikaç tane erik yiyeceğim çok güzel gözüküyolardı..
bendemi haziran sonuna kadar süre koysam kendime 57 olayım diye..
S_A bişey sorucam, ben hedefimi 57 yapabilirmiyim ozaman mezun olsam olurmu
valla yağmur süper inşsllsh beraber mezun oluruz
benim menüm:
sabah
peynir
1 dilim ekmek
şekersiz çay
salatalık
domates
ara:
erik
öğlen
sulu köfte yemeği
1 dilim ekmek
yoğurt
ara:
1 fincan yeşil çay
4 ufak galeta
akşam
yine aynı yemek
1 dilim ekmek
salata kocaman bir tabak
ara .inşallah az meyve olacak
benim psikoljm bozuldu ama yaa. karnım doyunca kendimi suçlu hissediyorum mesela o dereotlu poğaça bana kocaman bi kaçamak gibi geliyoo. karnım doymazsada yicek bişeyler aramaya başlıyorum. hele bugün canm nasıl pasta çekti anlatamam resmen ağzımın suları aktı, en sonunda süt tozu az kahvesi bol kahve içtimde azcık kendime geldim
Bacım niye kendine öyle işkence yapiosn o ne öyle oruc gibi keşke bi tadına baksaydin kasma kendini bu kadar :26:
Hııı bende ayrılmayı göze alamadım. Mezun olmak istiyorum mutlaka.
Şuanki hedefin kaç? Yani buraya geldiğinde hedefini kaç bildirmiştin?
bacım işin kötüsü pasta yoktuki ortada ah olaydı amma yerdim. kız bak yine canım çekti çok fenayım ya
Günaydın kızlaaaaaaaaaarrrrr, bu sabah niyeyse aynada bacaklarımı bi ince gördüm eskisine oranla, bi mutlu oldum bi mutlu oldum sormayınakşam yediğim dereotlu poğaça( benim için kocaman geldiğini söylemiştim) tartıda + olarak göstermedi hedefe yaklaşıyorum günbe gün çok mutlu oluyoruummmm ama artık spora daha fazla sarılmalıyım kilo vermekten ziyade incelmek önemli artıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?