haklısın bak sen 38 bedene dar da olsa girmişsin ben daha 40 bedene anca dar mar girdim tabi doğumlardan falan vücut bırakıyo kendini
yumoş yumoşum ben ya
günaydın üç silahşörler
ben doğumdan sonra hiç bakmadım kendine lastigi gevsek pijama esne dikçe hiç sorun yoktu aldıkça aldım bir allahın kulu da nereye böyle demedi hiç farketmeden aldım onca kilo yu işe başladım üzerine hiç birşey olmadı mont almam lazım onca mağaza da bulamadın ayna da kendinden
nefret ettim ışte o zaman başladım diyete iyi kilo verdim herkes iyi o süper olmuş dedikce ben saldim gene geldi kilolar ama bu defa öyle olmayacak
almamak için daha çok uğraşmak lazım
haklısın arkadaşım
ah ah bende ne zaman kilo versem daha çok aldım
işte o yüzden eğer başarılı olursak eşdeğer listelerimizolmalı her hafta tartılmalıyız ama çok zor çok
ben yıllardır aynı kilodayım diyenlere şaşıyorum ya
ya ben kilo alıyorum ya veriyorumdur (diyetteyimdir)
görseniz kıyafetlerim bile beden beden
günaydın kızlar bugün erkenciyim bizim küçük ki marketimiz var ona bakiyorum bir sürü çikolatalar bisküviler dondurmalar niler niler var bakıp duruyorum sadece
zaten dün gece bravo reklami gördüm nasıl çatırtıyodu oyle dondurmanin cikosnu babam gitti banada getirdi bende çatırdattim
haftasonu da kocaman bi dilim cikolatalı pasta bide meyveli pasta yedim resmini koysam beni taşa tutarsinizama sanki hala midemde duruyo zaten bana ağır geldi pasta daha büyüktu yiyemedim yağmur yeme bacım yeme öeeee
geçen yaz babam 25 sene de sadece 5 kilo almışım
ah ah baba su anneme benzeyeceğime ne vardı sana benzeseydim
bana ne olduysa doğumdan sonra oldu al ver bugüne geldim
geçen bir yerde kadının biri epey kilo vermiş şimdi normal yiyormuş ama haftanın 2 günü dukan daki gibi saf protein le besleniyorum hiç almamış geriye
bende inşallah verirsem korumak için öyle yapacağım
haklısın arkadaşım bu son olmalı..
birde ben çocuklar yesin diye bolca pişiriyordum sonrada çoğunu ben yiyordum
şimdi bir tek haftasonu yapıyorum yeme stilimizi değiştirmeye çalışıyorum
bazende onlara dışardan alıyorum yoksa önceden ooo..bir görsen hep mutfaktaydım:)
yagmur199, hedefini 57 ye düşürmen mümkün canım. Cuma günü listede bildirimde yazarım bunuda.
Hedefi yükseltmek mümkün. Sadece örneğin 60 olan hedefini 64 e düşüremezsin o yüzden sordum
geçen yaz babam 25 sene de sadece 5 kilo almışım
ah ah baba su anneme benzeyeceğime ne vardı sana benzeseydim
bana ne olduysa doğumdan sonra oldu al ver bugüne geldim
geçen bir yerde kadının biri epey kilo vermiş şimdi normal yiyormuş ama haftanın 2 günü dukan daki gibi saf protein le besleniyorum hiç almamış geriye
bende inşallah verirsem korumak için öyle yapacağım
Oh bee işe başladım diye seviniyorum ya!!
Şu yemek yeme saatlerim düzene girecek gene. Tatilde mahfoldum.
Şimdi moladayım yağsız yoğurduma kavuştummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?