Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

haklısın bak sen 38 bedene dar da olsa girmişsin ben daha 40 bedene anca dar mar girdim tabi doğumlardan falan vücut bırakıyo kendini
yumoş yumoşum ben ya

canım işte ben daha bekarım, bekar olduğum halde kendimi nasıl bukadar çok salmışım ona hayret ediyorum, eski fotolarıma baktımda inanamadım kendime vallahi dedim bukadar şişkoymuşum ben kendimi nasıl hala normal kiloda görmüşüm. Ablamla muhabbet ederken diyorum nekadarda kiloluymuşum hiç farketmiyordum, ablamda benim kadar olmuştun ama diyemiyoduk üzülürsün diye diyo.. hedefe ulaşıyım size fotomu paylaşıcam

günaydın üç silahşörler

ben doğumdan sonra hiç bakmadım kendine lastigi gevsek pijama esne dikçe hiç sorun yoktu aldıkça aldım bir allahın kulu da nereye böyle demedi hiç farketmeden aldım onca kilo yu işe başladım üzerine hiç birşey olmadı mont almam lazım onca mağaza da bulamadın ayna da kendinden
nefret ettim ışte o zaman başladım diyete iyi kilo verdim herkes iyi o süper olmuş dedikce ben saldim gene geldi kilolar ama bu defa öyle olmayacak
almamak için daha çok uğraşmak lazım

benimde bir fotoğrafım var zaten yüzüm yuvarlaktır biraz orda bir görseniz top gibi bişey olmuşum
zaten kilolu olunca kıyafet almak istemiyorum kuaföre bile gitmek istemiyodum
şimdi biraz zayıflayayım kıyafet almak istiyorum
bide blazer ceketler varya totom küçülürse onlardan alıp giycem

haklısın arkadaşım
ah ah bende ne zaman kilo versem daha çok aldım
işte o yüzden eğer başarılı olursak eşdeğer listelerimiz olmalı her hafta tartılmalıyız ama çok zor çok
ben yıllardır aynı kilodayım diyenlere şaşıyorum ya
ya ben kilo alıyorum ya veriyorumdur (diyetteyimdir)
görseniz kıyafetlerim bile beden beden

günaydın kızlar bugün erkenciyim bizim küçük ki marketimiz var ona bakiyorum bir sürü çikolatalar bisküviler dondurmalar niler niler var bakıp duruyorum sadece
zaten dün gece bravo reklami gördüm nasıl çatırtıyodu oyle dondurmanin cikosnu babam gitti banada getirdi bende çatırdattim
haftasonu da kocaman bi dilim cikolatalı pasta bide meyveli pasta yedim resmini koysam beni taşa tutarsiniz ama sanki hala midemde duruyo zaten bana ağır geldi pasta daha büyüktu yiyemedim yağmur yeme bacım yeme öeeee

senin işinde zormuş beee..
nefsinle mücadale et birde kaçamak yapasak gece yapmayalım direkt kilo oluyor gündüz onu biraz yakabiliyormuşuz

geçen yaz babam 25 sene de sadece 5 kilo almışım
ah ah baba su anneme benzeyeceğime ne vardı sana benzeseydim
bana ne olduysa doğumdan sonra oldu al ver bugüne geldim
geçen bir yerde kadının biri epey kilo vermiş şimdi normal yiyormuş ama haftanın 2 günü dukan daki gibi saf protein le besleniyorum hiç almamış geriye
bende inşallah verirsem korumak için öyle yapacağım

Allah seni napmasın Hiloşş bende çatırdattım diyo ya ne güldüüüümmm bende biraz önce bi kaçamak yaptım ama pişman değilim çünkü bu sabahki kilomdan memnundum ne yaptın derseniz çorba ile yediğim 1 ince dilim kepek ekmekten sonra , yarım dilim kepek ekmek buda inceydi üstüne tereyağ sürüp 1 çay kaşığı reçel koydum yedim öğlende telafi ederim artık napalımm

haklısın arkadaşım bu son olmalı..
birde ben çocuklar yesin diye bolca pişiriyordum sonrada çoğunu ben yiyordum
şimdi bir tek haftasonu yapıyorum yeme stilimizi değiştirmeye çalışıyorum
bazende onlara dışardan alıyorum yoksa önceden ooo..bir görsen hep mutfaktaydım:)

öyle ısrarla istemedikten sonra bende yapmıyorum onlar ilk gün yiyor ertesi güne kalanlar bana
yok ya ne gerek var
birde kaynana ile 5 yıl aynı şehirde ve çok yakın evlerde oturdum o devamlı hamur çamur pişiriyor du benim eşim yok anam şöyle böyle yapıyor bizde niye yok bende gaza gelir yapardım ne akıl varmış bende de şimdi o halimi bulsam bir temiz doverdim ne akilsiz lık

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım

Ben şimdi tren bekliyorum işe başlıyorum bugün. Dün yediklerimi paylaşayım:

Sabah: klasik kahvaltı 1 haşlanmış yumurta
Öğlen: hiç
Akşam: bol salata ve ızgara balık

Su fazla içemedim. Dün iş yapmaktan yürüyüşte yapmadım. Şu vücudumu nasıl sıkılaştıracam bilmiyorum sinir oluyorum ya!!

Bugün ne yerim belli değil. Ama 3 litre su içeceğim kesin.

yagmur199, hedefini 57 ye düşürmen mümkün canım. Cuma günü listede bildirimde yazarım bunuda.

Hedefi yükseltmek mümkün. Sadece örneğin 60 olan hedefini 64 e düşüremezsin o yüzden sordum

asıl onemlı olan cıdden verılen kıloyu korumak yakar bacım aslında cok zor bıseyde degıl herseyden az yıyınce korunuyo 58 le fılan mezun olmustum eylulde suan 54 kıloyum almadım verdım bıle ustune az az sık yıyerek özlemısım buraya yazmayı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cenric sen sık sık yaz ya seni görünce utanıyorum kendinden daha sıkı diyet yapıyorum

tünaydın kızlar sabah 7 de güne başlıyoruz ama gelip yazana kadar öğlen oldu.
normal bi kahvaltı yaptım bugün devamı da güzel olcak inş.
ahmet aydın ın söyledıklerini okudum motive oldum, sağlık önemli.

Oh bee işe başladım diye seviniyorum ya!!

Şu yemek yeme saatlerim düzene girecek gene. Tatilde mahfoldum.

Şimdi moladayım yağsız yoğurduma kavuştummm

merhabalar kızlar
az kalorili huzurlu ve keyifli bir gün olsun.....
az önceye kadar burda sanki gök yarıldı o nasıl bir yağmur....
birde bugün bizim semt pazarımız var bugün....insanlar sırılsıklam oldu....
hedef kilolarımıza yaklaştıkça keyifler biraz daha yerine gelmiş sanki

Oh bee işe başladım diye seviniyorum ya!!

Şu yemek yeme saatlerim düzene girecek gene. Tatilde mahfoldum.

Şimdi moladayım yağsız yoğurduma kavuştummm

hep söylerim çalışmak gibisi yok ....evde olunca 1-2 gün ne kadar dikkat edersen et diğer günlerde muhakkak bir yerden patlak veriyorsunhele o gezmeler, günler yokmu 5 aydır çevremdeki insanlar anca alıştı benim yeme hallerime....hatta bu hafta sonu kayınvalideme nasıl kızdım....eşim odada ben mutfaktayım geldi yanıma yok efendim bu kadar yetemişmiş yok efendim hasta olurmuşum ,bu ne ya dedim eve geldim sinirden elim ayağım titriyordu....genci yaşlısı herkes neden bu kadar diğer insanlar üzerinde fikir sahibi olma hakkını kendilerinde bulurlar anlamam....neyse yaşandı ve bitti.... şu hedef kiloma bir an önce ulaşsamda artık herkes bir rahatlasa

yağmurcum hedef kilonu düşürdün sanırım....aslında benimde olmam gereken kilo 52 kg ,bekarkende 49 u geçmemiştim hiç o zamanlarımda çok güzeldi de cesaret edemiyorum ben....şu 1-2 hafta bir geçsin belki bende aşağıya çekerim inşalllaaahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…