selam bayanlar,
bende depresyonda olanlardanım, 2 ileri 3 geri bende artık kilo veremiyorum sanki,
yediklerim aynı, h.sonu kaçamaklarımda çok abartı değil ama bilmiyorum herkes hedefine yaklaşıyor benim hedefime daha çok var
selam bayanlar,
bende depresyonda olanlardanım, 2 ileri 3 geri bende artık kilo veremiyorum sanki,
yediklerim aynı, h.sonu kaçamaklarımda çok abartı değil ama bilmiyorum herkes hedefine yaklaşıyor benim hedefime daha çok var
yağmurun menüye göre baya çok yemişim ama kaç gündür neler yedim bilseniz midem elim hiç boş kalmadı bisküviler gofretler baklavalar
verdiğimizi almasak sıkıntı yok. benim moralimi bozan bu emek emek ver sonra geri al. ama bi yerde dur demek lazım buna. hedefine uzaklığa bakma geldiğin yola bak
hep söylerim çalışmak gibisi yok ....evde olunca 1-2 gün ne kadar dikkat edersen et diğer günlerde muhakkak bir yerden patlak veriyorsunhele o gezmeler, günler yokmu 5 aydır çevremdeki insanlar anca alıştı benim yeme hallerime....hatta bu hafta sonu kayınvalideme nasıl kızdım....eşim odada ben mutfaktayım geldi yanıma yok efendim bu kadar yetemişmiş yok efendim hasta olurmuşum ,bu ne ya dedim eve geldim sinirden elim ayağım titriyordu....genci yaşlısı herkes neden bu kadar diğer insanlar üzerinde fikir sahibi olma hakkını kendilerinde bulurlar anlamam....neyse yaşandı ve bitti.... şu hedef kiloma bir an önce ulaşsamda artık herkes bir rahatlasa
selam bayanlar,
Evet ya haklısın. Çalışırken sadexe akşam yemeği geç vakitte oluyor. Ama ara öğün öğle yemeği düzenli. Evdeykeb öğlen anca uyanıyordum e saat 11-12 gibi kahaltı sonrada akşama kadar bişey yemiyordum yesem bile öğle yemeğim saat 4 ü akşam yemeğimde 8i buluyordu. Şindi gene düzelecek inşallah.
Ah o kaynanalar yokmu!! Kilolu olursun laf eder zayıf olursun gene la eder:)
Ya ben kaynanamı şaşırtmak istiyorum başkada hiçbişey yaa!!
Slm kızlar su iki haftadır motivasyonum sıfır napcmi bilmiyorum kendimi nasıl toparlıcm ne güzel dikkat ediyodumya off km benle yarın pirinç lapasna başlamak ister motive oluruz birbirimize
Slm kızlar su iki haftadır motivasyonum sıfır napcmi bilmiyorum kendimi nasıl toparlıcm ne güzel dikkat ediyodumya off km benle yarın pirinç lapasna başlamak ister motive oluruz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?