Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlarrr bu öğlende karnım doydu yine suçlu hissediyorum kendimi

sabah: 1kepçe mercimek çorbası + 1 dilim kepek ekmek + yarım dilim kepek ekmek üstüne tereyağ ve 1çay kaşığı çilek reçeli

Ara: bol limonlu yeşil çay + 6 tane special k kraker + 1buçuk lt su

Öğlen : 1 servis kaşığı bulgur pilavı + 1 porsiyon nohut yemeği (ben 3/2sini yedim) + yarım kase cacık veeeeeeeeeeeee yarım şeker pare yediiimmm . pişmanmıyım değilim, hiç yemesem aklımda kalcaktı en azından yarısını yedim.. şeytanım ye hepsini ye ye az kaldı hedefe ne olcak yesen dedi ama yemedimm..

Ara: yeşil çay içicemm bol bol limonlu ve şekersiz..

Akşam : sadece light yoğurrtttt

evet bu saate kadar iyi gidiyorum. yediklerimi yazayım. birden katı bi diyete başlıyodum ama bıkarım diye ye diyorum kendime

sabah:
1 yumurta
1 dilim beyaz ekmek
az peynir
5-6 zeytin
4 ceviz

ara:
1 kivi, yarım muz

öğlene bulgur pilavı ve patlıcan yicem

yağmurun menüye göre baya çok yemişim ama kaç gündür neler yedim bilseniz midem elim hiç boş kalmadı bisküviler gofretler baklavalar

selamlar hatunlarr nasılsınız ben bugün ayran çorbası detoksuna başladım inşllh işe yarar, aslında kızlar benim ideal kilom 55 ama ben kendimi 55 en son 14 yaşındayken gördüm ama 60 kilodaykende güzel oluyorum hedefim 60 şimdilik 60 kg olup mezun olursam belki bide 3 kilo daha vermek için tekrar katılırım tabii kabul edilirse

selam bayanlar,

bende depresyonda olanlardanım, 2 ileri 3 geri bende artık kilo veremiyorum sanki,
yediklerim aynı, h.sonu kaçamaklarımda çok abartı değil ama bilmiyorum herkes hedefine yaklaşıyor benim hedefime daha çok var

selam kızlar okuldayım
öğlen kabak yemeğimi yedim
alıştım bu kabağa ya...
valla çıkın şu depresyondan yaza ne kaldı?
yersekte az yiyelim ucundan azıcık

şu 63-63 çok zor gidyor arkadaşım bilyorum ama gdecek işte

verdiğimizi almasak sıkıntı yok. benim moralimi bozan bu emek emek ver sonra geri al. ama bi yerde dur demek lazım buna. hedefine uzaklığa bakma geldiğin yola bak

Evet ya haklısın. Çalışırken sadexe akşam yemeği geç vakitte oluyor. Ama ara öğün öğle yemeği düzenli. Evdeykeb öğlen anca uyanıyordum e saat 11-12 gibi kahaltı sonrada akşama kadar bişey yemiyordum yesem bile öğle yemeğim saat 4 ü akşam yemeğimde 8i buluyordu. Şindi gene düzelecek inşallah.

Ah o kaynanalar yokmu!! Kilolu olursun laf eder zayıf olursun gene la eder:)

Ya ben kaynanamı şaşırtmak istiyorum başkada hiçbişey yaa!!

orticanım şu anda BMI'na göre zaten fit durumdasın ...bence buda çok memnun olunacak birşey....geçen süre zarfındada kg almadan devam edersen yine kg kaybedersin....birde arada vücudu şaşırtmak lazım galiba sürekli az yemeye alışan vücut dirence geçiyor yada yeme düzeninde de değişiklikler yapmak gerekiyor zannımca....en önemliside burdan kopmamak lazım diye düşünüyorum ....ne dersin:13:

Slm kızlar su iki haftadır motivasyonum sıfır napcmi bilmiyorum kendimi nasıl toparlıcm ne güzel dikkat ediyodum ya off km benle yarın pirinç lapasna başlamak ister motive oluruz birbirimize

akşam yemeğinide hafif geçirdikten sonra kilo vermemek içten değil
evet ya hafta sonu sinirlendidi beni,ne gereği var sen hürmette kusur etmedikçe.... neyse daha da uzatmayayım....
hani bazen burda diyorduk ya kilo konusundan başka konularada değinelim diye ,benim şu anki sosyal çevremde ben onu istiyorummmmmmmmmmbir çok insan eski hallerimide biliyor ama bu tombiş hallerim o kadar benimsenmişki benden çok onlar şok oldularhalbuki benim tek istediğim biraz olsun empati kurup beni sıkmamaları....çok şey istemiyorum zannımca

Slm kızlar su iki haftadır motivasyonum sıfır napcmi bilmiyorum kendimi nasıl toparlıcm ne güzel dikkat ediyodum ya off km benle yarın pirinç lapasna başlamak ister motive oluruz birbirimize

senin şu sıcacık pideler ekmeklermi etkiledi acaba diyeti canım....geçenlerde komşunun elinde vardı sıcak pide el yakan hemde offf nasıl mis gibi koktu anlatamam....su içmeyide seviyorsun lapayla suyu tam anlamıyla uygularsan güzel sonuçlar alırsın zannımca

merhaba arkadaşlar ben 4. takımdan geliyorum. Dün yediğim cıssslar yüzünden kendime bu cezayı verdim. Size kolay kilo vermeler

ben moralim bozulunca yemeklere saldıracak kadar iradesiz bir kadınım. Dün moralim bozuk olduğu için çook fazla yasak yemek yedim. Bu şekilde devam edersem hayatımın sonuna kadar şişko olacağım. Çok pişmanım. Önce kendi bedenimden sonra sizden ve tüm cuma zayıflama yarışması üyelerinden özür diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…