Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

selam kızlar ben bugün ne yediklerimi yazayım malumunuz ayran çorbası detoksundayım ve 2 saat arayla bu çorbadan içiyorum

sabah 1 yumurta,1 domates,azıcık peynir,1 bardak form çayı
saat 2 den sonra 2 saat arayla 1 kase çorbamdan içiyorum, en son akşam 10 da içicem
2,5 lt su

Slm kızlar su iki haftadır motivasyonum sıfır napcmi bilmiyorum kendimi nasıl toparlıcm ne güzel dikkat ediyodum ya off km benle yarın pirinç lapasna başlamak ister motive oluruz birbirimize

hilalcim istersen ben sana eşlik ederim ben çorba detoksunu 3 gün yapmayı planlıyorum,2 günü beraber yapabiliriz ben çorbamı sende lapanı yersin

ahh bacımm ben senin kilo cetvelin şimdi dikkatimi çekti valla bravoo bende 73 den 65 e düştüm ama artık tık yok yaa tamamen durdu kilo vermem,senin mezun olmana az kalmış kıskandım valla sen nasıl verdin kilonu biraz tüyo versene bizede

haklısın orticanım, aslında spor yapmaya başladım ben, 2 hafta düzenli yaptım her akşam 3 mil ve 15 dakika karın ama bende değişen hiçbir şey olmadı, ona çok moralim bozuldu, eve geliyorum koşuşturmaca, çınar ı uyut yada uykuya hazırla babasına ver sonra git spor yap ve verdiğin kilo 300 gr olsun.

göbeğimden büyük midem var, 40 benden kalçadan büük geliyor, 38 in beli biraz sıkıyor, ne bileyim işte

selam kızlar akşam menümü paylaşıyım ;

1 avuç tuzlu fıstık yedim çok acıkmıştım,

1çay bardağı prinç lapası yaptım yarısından fazlasını yedim birazını bıraktım , içine 2yemek kaşığı light yoğurt pul biber karabiber koydum yedim

15 gr da pındık içi yedim, bukdar

menü

sabah
1 dilim ekmek
lor 2 dilim hindi füme

öğle
1 tabak türlü 1 kâse cacık

akşam

avuç içi kadar tavuk
salata duyana kadar yedim
az önce bir lokum ve bir kayısı
kaçamak olarak kayıtlara geçiril sin

kızlar yalan gelecek belki ama nerdeyse 10gündür hiç kaçamak yapmadim ben bile kendime şaşırdım şu lokum olmasa iyi olurdu ama neyse giden gitti

Beni diyet konusunda en çok sıkan eşimdi. Onu sürekli tamam zyıflayacağım diye bıktırdım. Ben 84 kiloydum geçen yaz. Ve sonra 75 e geldim..

Şimdi artık laf etmiyor. Ve aynı evde yaşayıncada değişti budurum ha dalga geçîypr göbeğimi sıkıyo ama napalım. Bunlarında sonunu getirecem inşallah.

Bende kendimdeki şişkoluğu benimsemiştim ama şimdi biraz zayıflayınca anladım neyin ne olduğunu.

Eveet bugün yediklerim

Sabah/ special k
Arada: kücük sandwich
Öğlen: 1 tabak makarna
Arada: hiç
Akşam: iki yumurtadan omlet e domates yicem.

Makarnayla sandwich olmadı ama iki hafta aradan sonra buladar ayakta kalmak beni çok yordu.

3 litre suyun 1,8 litresi tamam kaldı 1,2 litre :))

Spor niyetine eve yürüyecem bu yorgunluğa rağmen 1,5 kilometre.

Benim dikkatimi çekti süper gidiyorsun maşallah sana

Benim dikkatimi çekti süper gidiyorsun maşallah sana

ah bacım ah ben inat ettim benim göbek daha inat etti 62.200 deyim kaç gündür sıkıldım gr oynamaz mi ya harbi ya 5 gündür aynı kiloda yım
ama inat ettim 59.900 gorulecek

selam kızlar
burda ne zaman yağmur yağsa elektrik yok
menü:
zaten akşam hariç yazmıştım
akşam:
sebze yemeği
yoğurt
az ekmek

şimdide yeşil çay

Iyi geceler kızlar bugün jilli ablamin sporunu iki defa yaptım canım çıktı bugün 7inci günüm oldu ama iki defa yaptığım için 8 dakka sayılır mi acaba :26: kollarimın sıkılastigini hissediyorum kaslarim olustu çok güzel bi duygu tek kaslı olsunda sarkık bıngıl bıngıl olmasın böyle daha güzel duruyo 56 dakka sürdü sporum nefes nefese ter içinde kaldım ohh çok güzel oldu bu yarın mutlaka yapıyorum pirinç lapamı

herkese günaydın
az kalorili güzel bir gün diliyorum..
dün dolu doluymuş burası ne güzel.. bir canlılık olmuş
motivasyon içinde çok önemli bu..
hadi kızlar cumaya az kaldı:)

günaydın hanımlar
gene aynı kiloda yım sinir oldum sabah sabah

bazen bazı kilolar çok inatçı oluyor ama sen devam et yarın fazlasıyla gidiyor
bende 63 te kaç gün cakıldım sonra bir gün 1 kilo gitti valla bende şaşırdım
sen inat et arkadaşım muhakkak gidecek

bazen bazı kilolar çok inatçı oluyor ama sen devam et yarın fazlasıyla gidiyor
bende 63 te kaç gün cakıldım sonra bir gün 1 kilo gitti valla bende şaşırdım
sen inat et arkadaşım muhakkak gidecek

az önce göbeğimle konuşurken buldum kendimi

gideceksin uleyn gideceksin yeter 7 sene oldu artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…