Slm kızlar su iki haftadır motivasyonum sıfır napcmi bilmiyorum kendimi nasıl toparlıcm ne güzel dikkat ediyodumya off km benle yarın pirinç lapasna başlamak ister motive oluruz birbirimize
senin şu sıcacık pideler ekmeklermi etkiledi acaba diyeti canım....geçenlerde komşunun elinde vardı sıcak pide el yakan hemde offf nasıl mis gibi koktu anlatamam....su içmeyide seviyorsun lapayla suyu tam anlamıyla uygularsan güzel sonuçlar alırsın zannımca
orticanım şu anda BMI'na göre zaten fit durumdasın ...bence buda çok memnun olunacak birşey....geçen süre zarfındada kg almadan devam edersen yine kg kaybedersin....birde arada vücudu şaşırtmak lazım galiba sürekli az yemeye alışan vücut dirence geçiyor yada yeme düzeninde de değişiklikler yapmak gerekiyor zannımca....en önemliside burdan kopmamak lazım diye düşünüyorum ....ne dersin:13:
ne yapayım kızlar vucudu şaşırtmak için var mı tavsiyesi olan
hilal valla aklımdan lapa yapmak geçiyodu
hilalcim istersen ben sana eşlik ederim ben çorba detoksunu 3 gün yapmayı planlıyorum,2 günü beraber yapabiliriz ben çorbamı sende lapanı yersin
akşam yemeğinide hafif geçirdikten sonra kilo vermemek içten değil
evet ya hafta sonu sinirlendidi beni,ne gereği var sen hürmette kusur etmedikçe.... neyse daha da uzatmayayım....
hani bazen burda diyorduk ya kilo konusundan başka konularada değinelim diye ,benim şu anki sosyal çevremde ben onu istiyorummmmmmmmmmbir çok insan eski hallerimide biliyor ama bu tombiş hallerim o kadar benimsenmişki benden çok onlar şok oldular halbuki benim tek istediğim biraz olsun empati kurup beni sıkmamaları....çok şey istemiyorum zannımca
menü
sabah
1 dilim ekmek
lor 2 dilim hindi füme
öğle
1 tabak türlü 1 kâse cacık
akşam
avuç içi kadar tavuk
salata duyana kadar yedim
az önce bir lokum ve bir kayısı
kaçamak olarak kayıtlara geçiril sin
kızlar yalan gelecek belki ama nerdeyse 10gündür hiç kaçamak yapmadim ben bile kendime şaşırdım şu lokum olmasa iyi olurdu ama neyse giden gitti
Benim dikkatimi çekti süper gidiyorsun maşallah sana
Benim dikkatimi çekti süper gidiyorsun maşallah sana
günaydın hanımlar
gene aynı kiloda yım sinir oldum sabah sabah
bazen bazı kilolar çok inatçı oluyor ama sen devam et yarın fazlasıyla gidiyor
bende 63 te kaç gün cakıldım sonra bir gün 1 kilo gitti valla bende şaşırdım
sen inat et arkadaşım muhakkak gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?